A ja tam nie rozumiem narzekania, że podstawa RoF kiedyś była płatna (sam jak widzę z przyklejonego do pudełka paragonu to zapłaciłem swego czasu 182zł), a teraz jest darmowa. W końcu kupa gier gdy wychodziła to miała poważną cenę, a po czasie kosztuje jakieś symboliczne 19.90zł czy coś podobnego. Coś w tym dziwnego? Chcieliśmy mieć nowy produkt to zapłaciliśmy - można było poczekać aż cena spadnie ... kto bronił? Do tego dokupiłem wszystkie samoloty, które wyszły w dodatkach czyli pewnie dołożyłem jeszcze ze 200USD - bo za wyjątkiem ostatniego zakupu 4 maszyn to raczej robiłem to na bieżąco czyli jakichś zniżek za "hurt" nie było. Czy to najdroższy sim? Nie wiem - jakbym policzył to pewnie swego czasu na dodatki do FSX wydałem więcej. Jakie to ma znaczenie - chcieliśmy to kupiliśmy, musu nie było ...
Przeciętny myśliwiec do RoF (7,62USD) to równowartość 0,5l wódki, 8 piw, 2 paczki fajek, dużej paczki co lepszej kawy ... a ktoś stroni od używek to tyle co królicza tuszka w Biedronce czy pół pudełka naboi 9mm Para. Moim zdaniem było warto.
Drogie ... tanie to pojęcie względne - jeden uważa, że warto inny że nie warto, ot kwestia "pogięcia".
A będzie nowa mapa, nowe samoloty ... to kto chce to sobie kupi, kto nie chce, uważa, że nie warto to nie kupi ... w czym problem?