Bardzo zacna inicjatywa, Blakhart, aczkolwiek to był dziwny krok reklamowanie tego na forum serwerów WoP. Nie dziw się więc, że Twój post został zdjęty... S!
;/ Hmm,...szczerze ?

? A to Ty go zdjąłeś czy co, bo nie rozumiem ;] ?.
Wali mnie to... Akurat zdania tamtych ludzi czy graczy są niczym. Tu nie chodzi o reklamę, bo my mamy z kim grać

Po prostu nie mam kontaktu do wielu z moich obcojęzycznych "znajomych" z HL czy il2 przez mail, a na pager ciężko złapać, a chciałbym żeby zajrzeli, bo jakby nie patrzeć, wielu z nich przelatało setki godzin na VF-ach i mogłoby się im spodobać.
Każdy kolejny gracz to zawsze jakiś tam pomysł, spostrzeżenie krytyka, czasem ciężka do przełknięcia, czasem bezsensowna bo spowodowana niewiedzą lub zwykłym "noobizmem", ale dzięki temu czasem można wyciągnąć coś pożytecznego.
Długi okres czasu wzbraniałem się przed Svs109, w końcu zajrzałem tam i żal mi się zrobiło tych p1zd*siów, którzy nigdy chyba nie mieli okazji tłuc się "na bagnety" w iłka z ruskimi zakapiorami na OstFroncie, gdy beefki nie były tak dopakowane jak teraz, a do zabicia Lachona potrzebne było odcięcie głowy kufaja i wbicie mu kołka w każdą kończynę

...
Zasady o zakazie informowania o 6ej, zakaz strzelania nad lotniskami, zakaz atakowania gracza, który uciekła na własne lotnisko, zakaz vulchu, zakaz strzelania do skoczków...Nie daj boże coś zrobisz źle od razu 3 hamerykańskie ciotunie jęczą, że wysyłają nagranie do adminów... jeeeez ;p
Wszystko to jest nastawione na robienie statów, punktacji pod ochroną. Co to ma wspólnego z realną rozgrywką i szukaniem symulacji walki powietrznej, etc

Spit vs 109 jest przereklamowane, a na HL obecnie nie ma dobrego serwera na wysokim poziomie z dobrym klimatem, gdzie zbierałoby się więcej niż 10 graczy.
No i dobrze, niech kasują, bo gdyby przyszli na VF nie daliby sobie rady bez warunków z inkubatora... Heh ,a ciekawe co 80% z WoP zrobiłaby na ADW

))
Info poszło na pager chyba do ponad 200 osób, plus na kilka zaprzyjaźnionych for. Dzięki za link, dam info jeszcze na SimHQ.
p.s.
To już nie testy, gramy oficjalnie.