Autor Wątek: Stopa moderatorska  (Przeczytany 1581 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Schmeisser

• Gość
Stopa moderatorska
« dnia: Maja 29, 2012, 21:15:09 »
http://imageshack.us/photo/my-images/812/dsc03516q.jpg/

A ja mam nieplanowane wolne :D
I już mi się nudzi :D

Zastawiono na mnie pułapkę dziś, zrobił to element reakcyjny. W wyniku zamachu wyjechałem z klapków i obniżyłem pułap o 7 schodów oraz straciłm z wrażenia oddech na sekund 30.
Jutro ładuja mnie do gipsowego bucika :D

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Stopa moderatorska
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 29, 2012, 21:34:34 »
To nie była reakcja, to starodawny germański Bóg zawrócił Cię ze schodów prowadzacych do Valhalli :118:
Jeszcze nie twój czas.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #2 dnia: Maja 29, 2012, 21:36:11 »
A oczka w rajstopkach nie poleciały?
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 29, 2012, 21:43:38 »
Nie ale moje osobiste oczka mi prawie wyleciały. Tylko niezwykłą siłą woli, można rzec prawie jak Tryumf Woli, nie nawaliłem w gacie buahaha
Serio, w życiu nie doświadczyłem niczego bardziej bolesnego. Dotychczas moim numerem 1 było poparzenie kropelkami stali na hucie, ale w porównaniu z 'dzwonem' to było jak prysznic w upalny dzień

Offline Zeke

• ZB
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 29, 2012, 22:08:26 »
To pewnie kara od niebios za brak kontynuacji "jedynie słusznej opinii..." - cytując pewnego piosenkarza: "to wiecie, co macie robić...".
"I jedyne, co pamiętam po tylu latach ich pracy / to, że wojnę wygrali Polacy"
Kazik (o nauczycielach historii)

« Odpowiedź #5 dnia: Maja 29, 2012, 22:39:12 »
A ileż to razy się czyta "złamał kostkę przy lądowaniu na spadochronie". Tego prawdziewie lotniczego doświadczenia powinno Wam Schmeiss zazdrościć całe forum lol. Na następną misję w dół klatki schodowej wybierzcie pewniejsze lotnicze obuwie. 
We'll come in low, out of the rising sun, and about a mile out, we'll put on the music...

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 29, 2012, 22:56:20 »
I AbschussHosen... erm... tzn strumpfhosen czy jak tam się to po faszystowsku nazywa :D

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 29, 2012, 23:06:17 »
E tam Szmajs, gdzie Wam do moich chyba 11 złamań i nieznanej liczby skręceń i podkręceń stawów.
Gratuluję stópki.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #8 dnia: Maja 30, 2012, 11:05:36 »
OK, stopa rzecz ważna, ale pojawił się inny problem i mam nadzieję znaleźć tu odpowiedź.
Wczoraj pisałem tu posta odnosząc się ze współczuciem właściwym temu forum dla uszczerbku jakiego doznał nasz Szanowny Kolega. Wspomniałem coś o kolorze gipsu i takich tam innych. Po zajrzeniu do tematu nie znalazłem swojego postu, nie ma go też w opcji "pokaż wszystkie wiadomości".
I tu po raz pierwszy zwątpiłem w swoją pamięć, ponieważ jestem pewien, że pisałem, ale to czy wysłałem pozostaje zagadką.
Prosiłbym teraz o odpowiedź, czy ów post został skasowany, za co nie będę miał najmniejszych pretensji, bo znam swoje miejsce w forumowym szyku, czy też może po napisaniu zamknąłem przeglądarkę bez wysyłania.
Przyznam, że moja głowa jest spuchnięta ostatnio niemal tak samo jak owa kostka (nie od picia, alkoholu nie pobierałem od dość dawna, sam już nie pamiętam kiedy), nadrabiam trochę zaległości edukacyjnych i obłożyłem się sporą ilością literatury, ale żeby aż tak dawało na dekiel to nie spodziewałem się. Stąd moje pytanie, odpowiedź na nie może mieć kluczowe znaczenie w moim dalszym postępowaniu.
 :020:

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 30, 2012, 11:16:08 »
W logu nie widać śladów po Twoim poście.
BTW jak już to poleciał by do kibla niż w kosmos, ale tam też go nie ma.
Może jednak warto pobrać troszkę %? :)

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 30, 2012, 14:04:47 »
Tylko niezwykłą siłą woli, nie nawaliłem w gacie buahaha

Na pewno się zesrałeś... skoro o tym wspominasz :-).

« Odpowiedź #11 dnia: Maja 30, 2012, 15:59:48 »
Dzięki Syringe, pomogłeś mi w podjęciu decyzji.
NN: khe, khe, khe, nie nawalił.  :021: