Autor Wątek: Kokokoko 2012 [o piłce nożnej]  (Przeczytany 29974 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Kokokoko 2012 [o piłce nożnej]
« dnia: Czerwca 05, 2012, 14:50:03 »
Zostały dosłownie godziny, a tutaj CISZA?
Rzucam temat pod dyskusję: czy polska reprezentacja wyjdzie z własnej.... połowy (nie grupy)  :banan?
Uważam, że będziemy świadkiem żenującego spektaklu pt. "Sędziowie robią wszystko, żeby gospodarze wyszli z grupy eliminacyjnej". Jako żywo pamiętam jak to wyglądało ze wspaniałym zespołem Korei Południowej podczas organizowanych u nich MŚ (to wtedy Górniakowa tak pięknie odśpiewała hymn Kwaśniewskiemu - temu od chorób tropikalnych).
Krótko mówiąc mamy szansę być wypchani na chama z grupy przez mechanizmy pozasportowe, zależy ile posmarujemy świcie Platiniego, a wiemy, że PZPN ma odpowiednie tradycje i środki, więc raczej jestem spokojny.

Kokokoko,
Zaratustra
« Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2012, 07:30:56 wysłana przez some1 »

Odp: Kokokoko 2012
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 05, 2012, 14:55:43 »
Nie jestem zagorzałym kibicem, ale zarzucę sucharem - mecz otwarcia, mecz o wszystko, mecz o honor ?

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 05, 2012, 15:01:02 »
E tam, przynajmniej dzięki Euro mam darmową autostradę do Warszawy.  :banan
Los polskiej reprezentacji akurat najmniej mnie w tym wszystkim interesuje.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

_michal

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 05, 2012, 15:02:48 »
Nie wiem jak inni. Ja mam to całe Ojro w dupie :P

Przecież to jest absurdalne, pakować tyle kasy w sport w którym nasz kraj po prostu nie istnieje.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 05, 2012, 15:21:38 »
Ale to "nasz sport narodowy"  :020:

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 05, 2012, 15:25:38 »
Mnie bardziej interesuje co Górniakowa ma takiego białego na ustach w reklamie ING :)

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 05, 2012, 15:41:11 »
Calego tego Euro mam szczerze dość, przecież ten cały "piłkoszał" jest wszędzie. Nawet w McDonaldzie jest jakaś bułka w kształcie piłki. I wszędzie te flagi wywieszone na samochodach. Autostrada fakt, z Poznania do Berlina bez nadmiernego pośpiechu jedzie się 2,5 godziny. Nowy dworzec, jakieś udziwnienia, cuda-niewidy. Akurat z mojej strony to mi zapłacą za mecze w Poznaniu, bo będę jako steward :) tak to ja kibicować mogę.

I krążą plotki o 30 tys. Irlandczyków w Poznaniu, a puby irlandzkie tylko dwa...

A kibicuję Holandii, o!

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 05, 2012, 15:49:36 »
Niby takie nazistowskie forum  :002: niby sami blond włosi, niebieskoocy Aryjczycy :002: A narzekają na wszytko jak jacyś śmieszni Polacy  :118: Nie ma żadnych imprez to płacz, robią imprezę to też  źle, nie ma autostrad to wieczne narzekanie że nic się nie buduje, Jak "zbudowali"  to lament a poco a tle pieniędzy to kosztowało itp. że  lepiej było to przeznaczyć na sieroty albo teatry. Zapewne raz w życiu przeżyjemy taką imprze w naszym kraju więc ten niecały miesiąc da się wytrzymać.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 05, 2012, 15:56:59 »
Przeżyć to przeżyjemy i szybko nie zapomnimy, bo kredytów co nabrali na to całe dziadostwo, to jeszcze twoje praprapra wnuki będę spłacać :-). Zresztą dla mnie to czysty PRL z ich 200-300-500% normy. Właśnie teraz, gdy to piszę, stachanowcy kończą odcinek A2 (który pewnie po zimnie popęka z dumy narodowej)  :003:.

Kokoko,
Zaratustra

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 05, 2012, 15:59:28 »
Mnie bardziej interesuje co Górniakowa ma takiego białego na ustach w reklamie ING :)
Lepsze jest to: http://www.youtube.com/watch?v=kj1HcSMPAz4
Ktoś z geografią był na bakier  :021:
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 05, 2012, 16:03:28 »
Ja czekam na te mistrzostwa, czuję pustkę po zakończonym sezonie Premier League. Mam tylko nadzieję że damy radę organizacyjnie. Po polskich piłkarzach wiele nie oczekuję, jak wyjdą z grupy bez pomocy sędziego to już będzie sukces. Ciężko rokować, bo od dwóch lat nie grali poważnego meczu. Nie pamiętam już nawet kiedy widziałem mecz z polską reprezentacją.
Poza Polską będę kibicować Anglii, robię to już od '96.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 05, 2012, 16:08:58 »
Piana?

Mnie Euro 2012 jakoś mało obchodzi, o tyle, że na Rynek nie pojadę, bo płotków nastawili... Chociaż awans Czech i Grecji byłby mi miły. ;)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 05, 2012, 16:20:21 »
A ja życzę sobie żebyśmy 3 mecze przegrali w stosunku 4:5 i żeby Szczęsny był bohaterem meczu który nas uchroni od porażki 4:10 i żeby bramki strzelali Błaszczykowski, Lewandowski, Piszczek bo im się należy, zeby Obraniak grał mecze życia. Żeby wszyscy grali na poziomie klasy Światowej ale żebysmy przegrali bo w innym przypadku nigdy nie w!@#$%^ą z tego PZPN tego dziadostwa co się tam zalęgło rzem z tow. Włodkiem "Setą" Lato. I żeby czołowy trampkarz kraju nie śmiał mi się w tv swym ryżym obliczem że to dzięki niemu mamy tak fajnie i że piłkarze wpisują się w tę naszą zieloną wyspę, którą zaraz tsunami kryzysu zmiecie do cna.

Tylko Holandia, lub Niemcy. :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 05, 2012, 16:40:42 »
Ja tam mam to Ojro w poważaniu ale czekam na te wszystkie zadymy pod stadionem zaczynając od związków zawodowych, a kończąc na taksówkarzach, transportowcach i reszcie wydymanych na budowie stadionów i autostrad. No i rzecz nieśmiertelna czyli bojówki moherowe poszukujące prawdy o Smoleńsku.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 05, 2012, 16:43:32 »
Ja tam mam to Ojro w poważaniu ale czekam na te wszystkie zadymy pod stadionem

ŁKS ŁÓDŹ POLSKA jedzie do Wrocka i Wawki....mrauuuu

PS: pozdr Smoleńsk :-)

pozdr
mac
Geschwader  Kommodore