Checklista jest podobnie rozwiązana jak w Bronco Aerosoftu, co do samego symulatora jak się już przebrnie krótki tutorial to gra z każda minutą przy niej spedzoną coraz bardziej mi sie podoba, bardzo ładna grafika (wszystko na max poza cieniami), ślicznie wkonany zewnetrzny model samolotow, kokpity niestety bardzo średnio(dzisiaj zamierzam kupić Maula to zobaczymy czy różni się jakościowo), bardzo fajny model lotu, szczególnie jak sie wyłaczy wszystkie pomagacze to np przy silnym wietrze miota nieźle samolotem, nigdy czegoś takiego nie bylo w żadnym FS-ie, fajnie zrobiony deszcz chociaż znowu krople nie spływaja po szybie. Jeynie czego mi brakuje to ruchu AI zarówno tego powietrznego jak i tego na ziemi, troche sie lata tak jak po okolicach Czarnobylu. Aha i nie za bardzo sobie wyobrażam żebysmy sie kiedykolwiek doczekali Polski w tej grze, tak samo ciekaw jestem ile np będzie kosztowala Australia czy Ameryka Płn jeśli parę wysepek Hawajskich kosztuje prawie 20 Euro. Pożyjemy zobaczymy.