A backup jest ? 
W zasadzie nawet chyba z 8 sztuk ale z pewnością się wyduma system aby to z automatu robił. Hosting takie rzeczy oferuje także luz.
Czy teraz mamy Apacza w sygnaturce forum zamiast chomika (pasek zakładek przegladarki) ?
Jest to taki ukłon w stronę Apacza/Gero. W prawdzie nie jest to rodowity Apacz ale indianin, więc spełnia standardy. Poprzednio był wykonany własnoręcznie przez Gero. Teraz przeszedł lifting i już nie ma wątpliwości, że to nie chomik. Dobrze wygląda na pulpicie jako skrót i nie ukrywajmy jest kojarzony z forum. Było kilka innych opcji ale wróciłem do korzeni

.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Siedz%C4%85cy_BykJak pisałem na tym drugim forum:Podobał mi się poprzedni wygląd (może to kwestia przyzwyczajenia?). Jest szansa, że wróci ( lub jak przywrócić jeśli zmiana jest tylko u mnie)?
PS Mazak naprawdę jest wielki - zgłoś się po piwo lub np. "Soplicę orzech laskowy" - do wyboru.
Jest odświeżony. Wygląd rzecz gustu. Ja się przyzwyczaiłem to każdy da radę. Ten jest domyślny dla wersji skryptu SMF 2.0.2. Czy wróci to nie wiem, bo staram się aby nie mieszać wersji skryptów. Wszystkie te zabiegi mogą powodować błędy w logach co bezpośrednio przekłada się na działanie forum. Staram się tego uniknąć. Mało tego, większość stylów jest robiona z myślą o języku angielskim co też może prowadzić do błędów w wyświetlaniu. Te same historie dotyczą modyfikacji. Poza tym sprawa się komplikuję przy aktualizacji. To co domyślne działać po aktualizacji musi, a wszelkie dodatki już nie. Dlatego na chwilę obecną zostaje tak jak jest.
Fajnie by było jakbyś jeszcze Tapatalk przywrócił, bo nie wiem co ze sobą zrobić w drodze do roboty
. No ale to jak trochę ochłoniesz po tej akcji
.
Postaram się uruchomić jak najszybciej się da.
Podziękował za słowa uznania, jest to szalenie miłe, aczkolwiek nie czuję się abym zasłużył na taką ilość słodyczy

. Robiłem co mogłem, bo też czułem się jak bez ręki. Jednak się człowiek przyzwyczaja do dobrego. No i kurdebele to jest 10 lat mojego życiorysu...
Doda jeszcze, że powiadomienia już na dobre wróciły na forum. Każdy może sam z nich zrezygnować we własnym profilu.