Nie narzekam, dlatego napisałem DCS ERROR. Troszkę mnie to tylko zdziwiło, bo Osa nie ma takiego zasięgu. Jeśli już to nie żalę się na Osę, ale na błędy DCS i tu środki perswazji, pilot A-10 czy jakie tylko inne gó...o nie ma nic do rzeczy. Jak bym chcial rozwalić Osę samą w sobie to bym to zrobił bez problemu, będąc na tej wysokości raczej nie spodziewałem się ataku z jej strony. Tak jak i Ty czy ktokolwiek inny by się nie spodziewał. Spotykałem się już z różnymi błędami w tej grze ale z takim pierwszy raz, toteż podzieliłem się moją obserwacją z wami. Zawsze mogło się okazać, że moja wiedza była niepełna w tym temacie i doszkolenie się przyda. Lub, że to błąd przy tworzeniu misji ( robić ich się jeszcze nie uczyłem więc nie wiem czy to możliwe). Orędzie to może się przydać tym co by płakali, że ciągle ich ktoś strąca a oni nikogo, ale ja tam takich ludzi nie widziałem.

PS.
1. Latając na tej mapie takim a nie innym samolotem, raczej z góry zakładam, że jestem łatwym celem dla innych smolotów. Przed resztą staram się ukryć wykorzystując moją wiedzę o wrogich jednostkach. Latanie nim nie jest łatwe i trzeba się sporow nim naklikać - ale bawi mnie to

2. Irytuję się gdy popełniam głupi błąd, gdy robię to kolejny raz i gdy gra robi sobie ze mnie jaja.
3. Napisałem o tym, by się upewnić, że nie był to mój błąd lub dowiedzeć się, że takowy popełniłem.