Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 486078 razy)

qrdl_logos

• Gość
Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #2175 dnia: Września 06, 2016, 20:32:53 »
=OPS= Polonez 1.5.4 (genuine) o 21:30. Zapraszamy.

« Odpowiedź #2176 dnia: Września 06, 2016, 20:41:41 »
GRAD zaprasza na misję. Briefing 21:00, po briefingu od razu lecimy.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #2177 dnia: Września 06, 2016, 20:43:33 »
=OPS= Polonez 1.5.4 (genuine) o 21:30. Zapraszamy.
Będę.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2178 dnia: Września 06, 2016, 21:30:30 »
=OPS= wstaje.

« Odpowiedź #2179 dnia: Września 07, 2016, 10:18:10 »
Tym razem tacview nagrał całą sesje razem ze wszystkim. Dziwne, może jesdnak ustawienia serwera mają na to wpływ.

« Odpowiedź #2180 dnia: Września 07, 2016, 10:25:54 »
A jak zrzut ekranu, zrobiłeś ?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #2181 dnia: Września 07, 2016, 10:49:44 »
Włąśnie, screenshot.
Dla wyjaśnienia jeśli dobrze pamiętam, to był moment w którym dostałem hita rakietą od Qrdl'a ale mogłem latać?! nawet przypadkiem trafiłem go z działka.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2182 dnia: Września 07, 2016, 13:35:40 »
Cóż, pamiętam czasy, gdy odstrzelenie skrzydła w DCSie pozbawiało samolot uzbrojenia, a na powyższym obrazku mamy przykład cofnięcia się serii w rozwoju.
Po drugie, trafiłeś mnie w ładnej walce, może niezbyt mocno, ale to jednak była przez Ciebie wypracowana sytuacja, a nie "przypadek".

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #2183 dnia: Września 07, 2016, 14:25:00 »
A o mnie mówi, że spadłem uciekając, a nie że przeciągnąłem maszynę w desperackim ataku A-10 na Su-27...  :evil:   
« Ostatnia zmiana: Września 07, 2016, 14:49:17 wysłana przez =OPS=boski qrdl logos »
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2184 dnia: Września 07, 2016, 14:48:56 »
A o mnie mówi, że spadłem uciekając a nie że przeciągnąłem maszynę w desperackim ataku A-10 na Su-27...  :evil:

Z mojej perspektywy wyglądało to tak, że dostrzegłem Ciebie i chciałem zdjąć z działa, ponieważ jedyną rakietę, którą miałem, postanowiłem zachować na coś groźniejszego. Niestety, nie doceniłem, że Twój gruchot lata naprawdę bardzo wolno, a ja nie popisałem się celowaniem. W każdym razie po overszocie, zawracając zauważyłem, jak mocno speniany, chcesz się schować za najbliższą górką i to metr pod ziemią  :evil:. Ot i cała Twoja heroiczna walka ze mną - mnie nie dziwi, że byłeś sparaliżowany strachem, bo to i nie 1x kiedy miałem zamiar zrobić Ci jesień średniowiecza :P.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #2185 dnia: Września 07, 2016, 15:27:27 »
He he he he, haha ha haaaa hi hi  o masz ci los - przezabawny jest twój punkt widzenia, ubawiłeś mnie do łez.  :icon_biggrin: Początek wprawdzie się zgadza aż do tego zwrotu... Widząc, że posłałeś pestki obok mnie i jak mnie mijasz stwierdziłem, że mam sporo szczęścia w nieszczęściu. Zrobiłęm zwrot w prawo za tobą, potem w lewo i troszkę w górę, niestety przeciągnięcie i gleba. Zalokowanie samolotu przez A-10C w takiej sytuacji jest bardzo trudne.  Z mojego punktu widzenia, to po twoim pudle, uświadomiłęś sobie,że jestem za tobą i raczej to się nie zmieni. Też to, że  ten za tobą może Ci zrobić z du... jesień średniowiecza - o czym świadczyły te przeklęństwa płynące potokiem z twych ust... W panice wykonałeś dwa szybkie zwroty licząc na szczęście. I jak to w tej bajce o szczęściu i głupim - miałeś szczęście... Aż do upadku na glebę to ja byłem za tobą, jakoś pamięć masz słabą lub jak wolisz wybiórczą.  Ale jeśli ta twoja wizja pozwala Ci spać spokojnie ?

PS. Airman też był ździwiony parę minut wcześniej, jak go A-10 posłało na glebę.
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #2186 dnia: Września 07, 2016, 15:43:33 »
He he he he, haha ha haaaa hi hi  o masz ci los - przezabawny jest twój punkt widzenia, ubawiłeś mnie do łez.  :icon_biggrin: Początek wprawdzie się zgadza aż do tego zwrotu...  mam sporo szczęścia w nieszczęściu. (...) I jak to w tej bajce o szczęściu i głupim...
... zadarłeś kiecę i w nogi. Niestety, uciekałeś na oślep i żeś rypnął w pagórek aż zadymiło :-). Mam nadzieję, że - przy tak niskiej prędkości - wyszedłeś cało z upadku i dalszą ucieczkę kontynuowałeś na piechotę  :evil:.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #2187 dnia: Września 07, 2016, 15:57:41 »
Na swym przykładzie to tłumaczysz ? Ja nigdy nie uciekam w takich sytuacjach,  mogę się chować ale jak ktoś mnie już widzi i wiem o tym, to  A-10C nigdy nie ucieknie. Jedyną szansą jest atak, desperacki ale atak. Już paru się przekonało, że i Prosiak potrafi kąsać...  Ja wprawdzie spadłem ale ty mam nadzieję, że po powrocie wytarłeś fotel  i spodenki z kupki ?  8)
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #2188 dnia: Września 08, 2016, 13:13:36 »
Czy dziś są chętni na zadzieranie kiecki ?   :evil:
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #2189 dnia: Września 08, 2016, 15:42:33 »
Ja może usiądę ale nie powiem na 100%.
« Ostatnia zmiana: Września 08, 2016, 19:48:43 wysłana przez KosiMazaki »