Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 487814 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomant

• *
  • Najlepsze są radzieckie rurki
Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #3840 dnia: Września 23, 2017, 08:47:12 »
Już wiem, tylko że w Husarii miałem po 4 rakiety a w Polonezie tylko 2 więc zacząłem kombinować. Jak mi powiedzieliście i napisaliście to się rozładowałem.

Klimaty analno/pedalskie też są u was na porządku dziennym?
DCS: FC3, A-10C

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #3841 dnia: Września 23, 2017, 08:57:39 »
A co masz na myśli, że tak powiem? Wszyscy już dawno skończyliśmy 18 lat.

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #3842 dnia: Września 23, 2017, 09:03:03 »

Klimaty analno/pedalskie też są u was na porządku dziennym?
Niestety, ale to tylko cień "Blue Oyster", atmosfera tej niesamowitej męskiej przyjaźni, rywalizacji i testosteronu może być niejednoznacznie rozumiana. Mamy nadzieję, że potrafisz złapać dystans i poczujesz się jak w dobrej rosyjskiej Bani:)
P.S.
Cytat z Wikipedii:
"Bania - rosyjska odmiana sauny. Poza funkcją higieniczną jest ona także miejscem zbiorowych kąpieli będących formą wspólnego spędzania czasu. W dawnej obyczajowości chłopskiej koedukacyjne kąpiele w bani dawały okazję do bliższego poznania się przyszłych małżonków."

Offline tomant

• *
« Odpowiedź #3843 dnia: Września 23, 2017, 09:44:40 »
Pewnie że tak. Klimaty muszą być ;). Też już skończyłem 18 lat i to nie jeden raz.

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #3844 dnia: Września 23, 2017, 10:10:12 »
No to git. Cieszymy się, że się rozumiemy. Następnym razem woda w bani będzie cieplejsza😉.

« Odpowiedź #3845 dnia: Września 23, 2017, 10:33:18 »
Co do Su-33 i lotniskowca, jestem na 99% pewien, że misję trzeba zrobić od nowa z tego względu że Su-33 dostał nowy model lotu we wczorajszej aktualizacji. Jak to z ED bywa, rzadkością jest żeby "stara" misja działała z nowym "puczem". Można to dzisiaj przetestować, postawić lotniskowiec i 33 i zobaczymy.

Offline tomant

• *
« Odpowiedź #3846 dnia: Września 23, 2017, 10:52:46 »
W tej pierwszej misji było coś nie tak jak wybierałem Su-33. Albo miałem nos samolotu wbity w pokład albo stałem na wodzie i miałem przed sobą na wpół zatopiony jakiś okręt.

W uzupełnieniu:

Z tym że ja latałem na wersji stabilnej, czyli Su-33 miał jeszcze stary model lotu.

« Odpowiedź #3847 dnia: Września 23, 2017, 12:38:30 »
Zaraz, moment, dobrze rozumiem, wczoraj latałeś z chłopakami na wersji Stable? Jeśli tak to brawo ED... Nie ma to jak pozwalać latać na wersjach które aktualnie mają dość duże różnice między sobą. Bo co innego by było gdybyś miał wersję Stable, ale tą co ma wyjść za tydzień (w najlepszym przypadku), bo wtedy to będzie to samo co Open Beta. A tak ogółem, to warto przejść na tą wersję Open Beta, bo nie różni się niczym, a aktualizacje wychodzą po prostu wcześniej.

Jakbyś się zdecydował na zmianę, to Ci opiszę jak to zrobić.

1. Wejdź w folder DCS'a i znajdź folder "bin",
2. Kliknij na niego LEWYM PRZYCISKIEM MYSZY JEDEN RAZ tak aby się zaznaczył,
3. Przytrzymując LEWY SHIFT kliknij PRAWYM PRZYCISKIEM MYSZY, i znajdź opcję "otwórz okno polecenia tutaj" albo "Otwórz tutaj okno programu PowerShell",
4. Zależnie od tego co masz wcześniej, jeżeli PowerShell'a to na początek wpisz w nim "cmd" i kliknij "ENTER" a następnie tą komendę (można zrobić kopiuj, wklej) DCS_updater.exe update 1.5.7.9891@openbeta, jeśli okno polecenia to wpisz tylko komendę podaną wyżej i kliknij "ENTER", powinno zacząć pobierać aktualizację do najnowszej Open Bety.

« Odpowiedź #3848 dnia: Września 23, 2017, 13:04:43 »
Misji nie będę robił całej od nowa ale zwyczajnie wywalę lotniskowiec z Su-33, potem zapis. Postawię je na nowo i znowu zapis, powinno wystarczyć. No i koniecznie wyłączę cywilne pojazdy, bo jakaś masakra była na drogach ostatnio he he he.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #3849 dnia: Września 23, 2017, 13:19:09 »
Dzięki Slider za opis, też skorzystałem.

Offline tomant

• *
« Odpowiedź #3850 dnia: Września 23, 2017, 13:22:42 »
Ja również spróbuję. Jestem w sumie ciekawy tego nowego Su-33.

« Odpowiedź #3851 dnia: Września 23, 2017, 13:25:01 »
Nie ma problemu, ja tylko tłumaczę to co jest na forum ED i przekazuję dalej :). Jak widać czasem jest to pomocne.

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #3852 dnia: Września 23, 2017, 17:55:12 »
Latamy dziś ?

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #3853 dnia: Września 23, 2017, 17:59:11 »
Trzeba zmodyfikować misję, tak aby nie było wpadek. Zarówno payload jak i samoloty muszą być poprawione.

Offline tomant

• *
« Odpowiedź #3854 dnia: Września 23, 2017, 19:20:35 »
Jest jakiś sposób by tekstowy kanał discorda był dostępny w DCS? Wszystko po to bym mógł się jakoś z Wami porozumiewać dopóki nie skombinuję mikrofonu.
Albo chociaż w jaki sposób używać czatu w grze?