Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 485261 razy)

Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #4125 dnia: Listopada 21, 2017, 19:14:19 »
Oj przylecę tam, jedynie co mnie drażni, to to że serwer nie zalicza zestrzeleń. Ostatnio tuż przed tym jak mnie trafiłeś, ja strąciłem innego Migusia. I tak nie  zaliczyło mi 3 zestrzeleń, na wcześniejszej mapie dwóch, dwa dni temu 4 -ech pod rząd. Troszkę to wku...... .
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #4126 dnia: Listopada 21, 2017, 20:11:12 »
To jak polepszy Ci to nastrój to kreśl kredą na ścianie, o tak :D.

« Odpowiedź #4127 dnia: Listopada 21, 2017, 21:01:36 »
Oj przylecę tam, jedynie co mnie drażni, to to że serwer nie zalicza zestrzeleń. Ostatnio tuż przed tym jak mnie trafiłeś, ja strąciłem innego Migusia. I tak nie  zaliczyło mi 3 zestrzeleń, na wcześniejszej mapie dwóch, dwa dni temu 4 -ech pod rząd. Troszkę to wku...... .

Znam ten ból. Wczoraj dwa moje zestrzelenia zostały "zapomniane" przez serwer. Generalnie dla statystyk nie gram...Do zobaczenia

« Odpowiedź #4128 dnia: Listopada 21, 2017, 21:29:54 »
Walić statystyki, ale jak strącasz 4 czy 5 a w statystyce widnieje 0, to coś mnie trąca.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #4129 dnia: Listopada 22, 2017, 15:41:11 »
Wczoraj na ACG daliśmy sobie z Yogipol po razie, posłałem jeszcze parę maszyn na glebę ale zaluczyło mi tylko dwie maszyny, Yogiego i niestety jakiegoś "swojaka". DCS ma ostatnio duże problemy ze zliczaniem, mimo że na chacie w grze pojawia się notka o zestrzeleniu. Nie wspominając już, że często zalicza zestrzelenie mimo, że pilot wylądował na ziemi awaryjnie lub też potrafi zapisać 2 zestrzelenia przy jednym upadku.
Latamy dzisiaj?

Poko

• Gość
« Odpowiedź #4130 dnia: Listopada 22, 2017, 15:45:32 »
Jeżeli gość wyląduje w polu lub wykona kapotaż to nie zaliczy zestrzelenia. Ja tak ostatnio miałem – po tym jak dostałem serię z działka siadły mi silniki i kapotaż skończyłem na plecach w rzece. Wrak popłyną dalej z nurtem. Na liście nie zaliczyło wrogowi killa, hehe.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #4131 dnia: Listopada 22, 2017, 17:02:51 »
Jakieś loty dzisiaj ?

« Odpowiedź #4132 dnia: Listopada 22, 2017, 17:31:13 »
Dostępny.

« Odpowiedź #4133 dnia: Listopada 22, 2017, 18:46:57 »
Jeżeli gość wyląduje w polu lub wykona kapotaż to nie zaliczy zestrzelenia. Ja tak ostatnio miałem – po tym jak dostałem serię z działka siadły mi silniki i kapotaż skończyłem na plecach w rzece. Wrak popłyną dalej z nurtem. Na liście nie zaliczyło wrogowi killa, hehe.
No właśnie nie zawsze tak jest, ostatnio jak tak zrobiłem to dostałem 2 zestrzelenia na raz. Gdy jeszcze siedziałem w maszynie wszystko w statystykach było OK, zmieniłem maszynę i już nie było OK.

Oczywiście poganiam się dziś na ACG.
Latamy dzisiaj?

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #4134 dnia: Listopada 22, 2017, 19:08:03 »
Szczerze, to wolałbym polatać coś OPSowego. Uganianie się z tyłkami przy ziemi polegając tylko na widoczności przestaje mnie bawić w tej grze. Można się kręcić z przeciwnikiem mając go przed oczami i w ogóle go nie zauważać. Do takiej zabawy są inne, lepsze simy.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #4135 dnia: Listopada 22, 2017, 19:14:14 »
No właśnie nie zawsze tak jest, ostatnio jak tak zrobiłem to dostałem 2 zestrzelenia na raz. Gdy jeszcze siedziałem w maszynie wszystko w statystykach było OK, zmieniłem maszynę i już nie było OK.

Oczywiście poganiam się dziś na ACG.

Padek, jakbyś mnie słuchał podczas naszych lotów OPS, to już od roku byś wiedział, że system liczenia zestrzeleń jest zwalony. Teraz odkrywasz Amerykę, lol  :056:.

« Odpowiedź #4136 dnia: Listopada 22, 2017, 19:15:34 »
Wiem że jest zwalony, ale ostatnio robi to jeszcze gorzej niż było to do tej pory.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #4137 dnia: Listopada 24, 2017, 13:24:45 »
No dobrze, jakieś loty DCS-owe przy końcu tygodnia ?
Latamy dzisiaj?

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #4138 dnia: Listopada 24, 2017, 13:29:26 »
Jestem za

« Odpowiedź #4139 dnia: Listopada 24, 2017, 13:32:17 »
Ja się rozchorowałem więc może mnie nie być.