Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 486981 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #7260 dnia: Czerwca 19, 2020, 21:57:32 »
Serwer postawiony u Lipasa. Zapraszamy!

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #7261 dnia: Czerwca 20, 2020, 17:44:31 »
Hej. Czy ktoś ma chęć na przypomnienie sobie starych dobrych czasów, czyli POLONEZA w klasycznym wydaniu? W sumie od tego zaczynaliśmy, to nas uformowało, więc czemu nie? Trochę może jest patosu w tym co piszę, niektórzy może się obśmieją, niektórzy przetrą łzę w oku. Ale co mi tam. Pytam tylko :-).

« Odpowiedź #7262 dnia: Czerwca 20, 2020, 18:04:50 »
Byłem parę razy. Piękna rzecz. Może wpadnę dziś.  8)

« Odpowiedź #7263 dnia: Czerwca 20, 2020, 18:48:00 »
Hej. Czy ktoś ma chęć na przypomnienie sobie starych dobrych czasów, czyli POLONEZA w klasycznym wydaniu? W sumie od tego zaczynaliśmy, to nas uformowało, więc czemu nie? Trochę może jest patosu w tym co piszę, niektórzy może się obśmieją, niektórzy przetrą łzę w oku. Ale co mi tam. Pytam tylko :-).

Napisz wprost, że chcesz mieć równe szanse w MiGu-29! :D W sumie, dawno nie byliśmy w pieczarze Yogiego :D. Trzeba jedynie zaktualizować misję o dodatkowe samoloty.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #7264 dnia: Czerwca 20, 2020, 19:15:15 »

Jestem jak najbardziej za, z tym, że chciałbym JFa, tylko z PL-5 i bez bańki.

« Odpowiedź #7265 dnia: Czerwca 20, 2020, 20:12:55 »

Lipciu, wpadłeś w melancholijny nastrój oglądając stare screeny ze statsami? :)

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #7266 dnia: Czerwca 20, 2020, 20:22:50 »
Wiedziałem,  że co niektórzy będą mi przycinać, że to a tamto. Barti, może aktualizuj misję, bo ja nieco zajęty jestem.

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #7267 dnia: Czerwca 20, 2020, 21:17:19 »
O 21.30 zapraszam do Poloneza.

« Odpowiedź #7268 dnia: Czerwca 20, 2020, 21:32:42 »
Pomysł super, ja niestety odpadam.

Chociaż "ołówkiem" bym przez krótką chwilę polatał ;-)

« Odpowiedź #7269 dnia: Czerwca 20, 2020, 22:07:43 »
Zawsze można pójść krok dalej, i wrócić do FC3 + MiG-21 i A-10C. Ja właśnie w takim stadium rozwoju dołączyłem, uwaga... w 2015 roku. Wtedy była jeszcze wersja 1.2.x. Szybko ten czas leci...

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #7270 dnia: Czerwca 21, 2020, 00:45:48 »
Zawsze można pójść krok dalej, i wrócić do FC3 + MiG-21 i A-10C. Ja właśnie w takim stadium rozwoju dołączyłem, uwaga... w 2015 roku. Wtedy była jeszcze wersja 1.2.x. Szybko ten czas leci...

Drogi Sliderku,
Polonez powstał w 2003 roku, a to znaczy, że pewnie niektórzy, którzy to czytają, jeszcze byli w wirtualnej rzeczywistości :-). Latanie było zacne, zapraszamy następnym razem.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 21, 2020, 01:00:25 wysłana przez =OPS=boski qrdl logos »

« Odpowiedź #7271 dnia: Czerwca 21, 2020, 08:29:59 »
Wczoraj ostro w palnik dałem, obudziłem się o 1.20 w niedziele i już nie dałem rady za stery usiąść :). Mam jeszcze problem z żoną, lapek i żona w jednym pokoju i jak próbuje z Wami gadać to iskrzy na linii. Czegoś musze się pozbyć z pokoju jeszcze rozważam czy lapka czy żony. Przydałby się jeszcze 1 pokój, ten co miałem do gry dziecko przejęło. Miło wspominam latanie 2006-2008 z pracy powrót i latanko :)

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #7272 dnia: Czerwca 21, 2020, 09:28:42 »
Miło czytać, jakie przeróżne sentymenty budzi stary, dobry Polonez.

« Odpowiedź #7273 dnia: Czerwca 21, 2020, 10:24:53 »
Ostatnio DCS budzi we mnie nie najlepsze emocje, lecz wczoraj było fajnie polatać w starego dobrego "Poldka".

Dzięki chłopaki!

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #7274 dnia: Czerwca 21, 2020, 16:14:31 »
Wracając do Poloneza, proponuję namysł nad uzbrojeniem.
Moja propozycja to zwiększenie uzbrojenia do 3 rakiet IR, co ma uzasadnienie w dość osobliwym ich zachowaniu. I rezygnacja z Xów, które wiadomo dlaczego zostały dołączone swego czasu  8).