Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad by 777!  (Przeczytany 104149 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad by 777!
« Odpowiedź #360 dnia: Listopada 01, 2013, 13:52:07 »
Amunicję dostaniecie 2-3 tygodnie od "premiery"! Dobrze, że chociaż paliwo dadzą na start :).

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #361 dnia: Listopada 01, 2013, 15:30:53 »
No trochę to smutne, ale jakoś już ochłonąłem po poprzednich ogłoszeniach, wiec w sumie emocji to we mnie nie budzi. Może i nawet lepiej, żeby dopracowali wszystko porządnie, zanim podadzą ludziom, bo jak będzie niedorobione, to zaleje forum raportami o bugach i ciężko im to będzie ogarnąć.

Z pozytywnych rzeczy - pilot Mietka jest nieco grubasem - lubię to!

« Odpowiedź #362 dnia: Listopada 01, 2013, 15:49:13 »
Z pozytywnych rzeczy - pilot Mietka jest nieco grubasem - lubię to!
Myślałem że Hermann Wilhelm Göring od 1918 nie latał bojowo  :) .
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #363 dnia: Listopada 01, 2013, 16:10:52 »
To nie jest bojowy lot. Samoloty latają bez uzbrojenia ;).

« Odpowiedź #364 dnia: Listopada 01, 2013, 17:57:53 »

Czyli przez pierwsze dwa tygodnie tylko taran:). Przynajmniej się opanuje starty, lądowanie. Która wajcha do czego,
      pozwiedzamy okolicę.Po za tym dwa tygodnie to tylko 6 dni "lotnych", więc nie ma źle.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #365 dnia: Listopada 03, 2013, 12:08:55 »
Dziwna tylko ta mapka w zapowiedziach, albo to blad - 50km na 500km? 50 to dosc waski pas do przelecenia w zasadzie w kilkanascie minut i taki dlugi? Ciekawe co sie dowiemy za tydzien, czego jeszcze nie bedzie ; ).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #366 dnia: Listopada 03, 2013, 13:24:33 »
"Hejtowania" przez społeczność forum BoS ciąg dalszy   8)
IL2:BoS Hitler rant over Update 39
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SG0Txk8RZi8

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #367 dnia: Listopada 03, 2013, 14:21:05 »
"Hejtowania" przez społeczność forum BoS ciąg dalszy   8)
IL2:BoS Hitler rant over Update 39
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SG0Txk8RZi8

No w tym przypadku, to że szefu się zdenerwował to ja się nie dziwię, brak F-4 i pocisków wobec "czerwonej zarazy" ... ; >>>. Jak żyć?

Rozwaliło mnie - "LaGG-3 Display Team" za 90$  :032: .
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #368 dnia: Listopada 03, 2013, 14:47:49 »
Szef to jedno, ale ktoś zrobił atak DDoS na serwery 777
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #369 dnia: Listopada 03, 2013, 15:43:41 »
 pomyliło mi się z WT.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #370 dnia: Listopada 03, 2013, 18:31:48 »
Absolutnie się nie dziwię hejtom, ludzie przeważnie chcą za pieniądze jakie wydali od razu mieć wszystko. Jakby jednak nie patrzeć, system tych beta-testów będzie dużo lepszy i myślę, że bardziej owocny jeśli chodzi o usprawnienie symulatora. Najpierw samo latanie jednym samolotem - dopracowanie tego jednego konkretnego aspektu. Potem dodanie broni - sprawdzenie i dopracowanie broni. Tak oto puzzlami dojdziemy w końcu do całej gry Z KTÓREJ TO CAŁEJ jeszcze można poszukać innych bugów, czy coś się z czymś nie gryzie itp. Gorzej jakby wszyscy beta-testerzy zostali rzuceni na głęboką wodę i mieli w tym całym wielki gąszczu możliwości szukać błędów - byłoby to dużo trudniejsze. Symulator na pewno na tym zyska, prawdopodobnie nic nie uniknie uwadze, a Ci którzy wykupili ten pre-order muszą jakoś to przeżyć (lub ewentualnie wywalczyć trochę więcej dni na dostęp, bo te 3 dni to faktycznie mało). Pozdrawiam

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #371 dnia: Listopada 03, 2013, 19:41:20 »
Trochę dziwne podejście. Zobaczmy np. co  by było z Battlefield'em w tym systemie. Najpierw można pobiegać, ale tylko jednym rodzajem ludzika. Można poznać mapę, poćwiczyć skakanie, wchodzenie do czołgu i wycho... a nie, czołgów jeszcze nie ma. Można pobiegać, poczołgać się i skakać z wysoka, sprawdzając która wysokość staje się już śmiertelna. A potem, za jakiś czas, dostaniemy jakąś broń do testów...  Niby to samo, ten sam system beta-testów, ale brzmi głupio, nieprawdaż?

Zresztą osobne testy podsystemów mają sens, ale w produkcie finalnym to właśnie testowanie interakcji różnych systemów ma największy sens. FM to jedno, a FM maszyny w jakiś sposób uszkodzonej (DM) to druga sprawa - i trzeba to przetestować razem. A wszyscy czekają na produkt finalny. Może zmieniło się nazewnictwo, ale Beta to właściwie powinien być RC, a nie jakiś substytut. Coś bliskie tworu końcowego. Tu mamy alfa-testy i płatny dostęp do wersji alfa. Nic więcej. I wszystko w porządku, byleby powiedzieli o tym na samym początku. A powiedzieli? 
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #372 dnia: Listopada 03, 2013, 20:17:04 »
Według mnie po prostu jak to zwykle w tej branży zaliczyli obsuwę i są w stanie na dzień dzisiejszy udostępnić graczom bardzo mały kawałek sima. Mniejszy, niż początkowo planowali.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #373 dnia: Listopada 03, 2013, 20:46:04 »
Panowie, przystopujcie trochę z tymi swoimi daleko posuniętymi wnioskami i porównaniami.
Dostęp do wczesnej wersji gry to nie testy obciążeniowe serwerów na praktycznie ukończonym buildzie ani nie ekskluzywne demko dla tych co zapłacili. To jest odpowiednik takiego WMD dla Project CARS albo coś w stylu dostępu do zasponsorowanej na Kickstarterze produkcji w trakcie jej tworzenia.
777 popełniło ewidentny błąd, że dokładnie nie wytłumaczyli na czym polega wczesny dostęp do tytułu, który jest w bardzo aktywnej produkcji. Ja popełniłbym dokładnie ten sam błąd bo do niedawna zakładałem, że większość wie o co chodzi.

« Odpowiedź #374 dnia: Listopada 03, 2013, 20:53:39 »
Czy oni przypadkiem nie sprzedają wersji beta? Wg mnie beta powinna być w bardziej zaawansowanym stopniu rozwoju. Z tego co czytam to oni sprzedają wczesną alfę.