Rash, ale właśnie o to chodzi, że w trakcie ludzie się dowiadują co tydzień coraz to nowszych niespodzianek. Jeszcze się pojawi news, że starty tylko z powietrza za tydzień, zobaczysz ; >. Jak było z alfą Arma 3? Też ludzie kupili kota w worku? Nie, była ładna rozpiska i porównanie co jest w pakiecie i kiedy ew. co się pojawi. Tu jest problem. Ja, chociaż wiem o co chodzi z tą betą, też jestem rozczarowany. Jakby od początku 1CGS wyłożyło kawę na ławę, nikt by dziś nie hejtował, a tak pozostaje niesmak. Ludzie chcieli już sobie latać i testować online, a tu nagle okazuje się, że nawet nie można salwy na część ojca Olega oddać - ale fakt - zauważcie, że do dziś nie było ani jednego filmiku z ostrzałem (chyba tylko AI z Katiuszami). Ludzie nie powinni zgadywać co może dostaną, a powinni wiedzieć i tyle, a nie na dwa tygodnie przed "premierą" alfa, że będzie latał tylko świerkowy parch. Coś w tym jest także, że początkowy wczesny dostęp do bety obecnie poszedł w zapomnienie a mówi się już jedynie o alpha version ("This tweaking will be much easier with feedback received during the Pre-Order Program , where pilots can gain access to the beta (starting as early as this Fall with the Premium purchase)."