Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad by 777!  (Przeczytany 104045 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Benek

• Gość
Odp: IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad by 777!
« Odpowiedź #405 dnia: Listopada 13, 2013, 18:53:43 »
Jeszcze taka mała ciekawostka:

Posted Yesterday, 17:54

The game will be officially released in Spring 2014, as it's said on the website and everywhere. Early access starts November 19th. Multiplayer will be added by the end of the year, I'll keep the exact date thou. << strzelać do siebie będzie można dopiero na gwiazdkę jak dobrze pójdzie -tako rzecze Zak ich Community Manager

« Odpowiedź #406 dnia: Listopada 13, 2013, 20:10:56 »
Mapa która obejmie Europę, ograniczoną dopiero morzami i Uralem, tętniącą własnym generowanym losowo w promieniu kilku kilometrów od gracza życiem na ziemi i w powietrzu, gdzie żadna chwila i żaden lot nie będzie nigdy taki sam, gdzie w każdej chwili będę się mógł podłączyć do serwera i polecieć na misję, wylądować, dotankować i polecieć jeszcze raz, aż mi się resurs nie wyczerpie albo nie znudzi albo nie urwie jako losowo generowana usterka skrzydło albo nie zginę i będę musiał stworzyć nową postać; świat w którym nigdy nie będę wiedział czy te kropki na niebie z przodu to samoloty AI czy szukająca mnie ekipa z któregoś z 3xx...
To jest symulator na który czekam. Kwestia czasu. Chyba się starzeję, bo ten cały stalingradzki świat 50x50km w ogóle mnie nie zainteresował, a po akcji z reanimacją szturmowika nad klifami Dover i wyciąganiu kasy od ludzi zrobionych de facto w siusiaka mam dość ambiwalentno-analny stosunek do kolejnej produkcji "szturmowik-reaktywacja 2013".
-Mamo dlaczego ci ludzie klęczą?
Bo to synku E24 jedzie.
-A ten za nim, to ma awarię?
Nie synku, to diesel.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #407 dnia: Listopada 13, 2013, 21:40:33 »
Jeszcze taka mała ciekawostka:

Posted Yesterday, 17:54

The game will be officially released in Spring 2014, as it's said on the website and everywhere. Early access starts November 19th. Multiplayer will be added by the end of the year, I'll keep the exact date thou. << strzelać do siebie będzie można dopiero na gwiazdkę jak dobrze pójdzie -tako rzecze Zak ich Community Manager

Tego było mi brak w tych wszystkich newsach. Czyli na dzień dobry ani multi ani quick mission. Dostajemy poletko z babcią za płotem i display team dla jednego widza. Nice :).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #408 dnia: Listopada 14, 2013, 00:03:01 »
To jest symulator na który czekam. Kwestia czasu. Chyba się starzeję, bo ten cały stalingradzki świat 50x50km w ogóle mnie nie zainteresował, a po akcji z reanimacją szturmowika nad klifami Dover i wyciąganiu kasy od ludzi zrobionych de facto w siusiaka mam dość ambiwalentno-analny stosunek do kolejnej produkcji "szturmowik-reaktywacja 2013".
Ja jestem jeszcze starszy i nie mam czasu na czekanie na kolejnego Ił2. Muszę próbować każdego wychodzącego sima na rynek, bo za niedługo ręka tak mi sie będzie trzęsła że nie będę mógł nawet w warcaby w parku z innymi dziadkami zagrać nie mówiąc o trzymaniu w niej precyzyjnego joya. Percepcja mi spada więc robię się niecierpliwy i nerwowy bo byle jaki szczyl z gimbazy jedzie mnie doświadczonego simera bo ma czas na to by codziennie poświęcić kilka godzin na latanie, ja tyle mam w najlepszym przypadku na tydzień.
Ale mimo wieku marzenia mam jak Ty :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #409 dnia: Listopada 14, 2013, 00:16:24 »
Jbo za niedługo ręka tak mi sie będzie trzęsła

Spokojnie Rutkov, są napoje, które to leczą...

www.yoyosims.pl

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #410 dnia: Listopada 14, 2013, 01:46:59 »
Chyba się starzeję, bo ten cały stalingradzki świat 50x50km w ogóle mnie nie zainteresował, a po akcji z reanimacją szturmowika nad klifami Dover i wyciąganiu kasy od ludzi zrobionych de facto w siusiaka mam dość ambiwalentno-analny stosunek do kolejnej produkcji "szturmowik-reaktywacja 2013".
Coś czuję, że jesteśmy na tym samym etapie. 15 lat temu popuszczałbym w spodnie co news ze strony developera. Początkowo się do gry zapaliłem. Teraz mi to lotto, zupełnie. Zwłaszcza, że wg zapowiedzi  i3 to za mało aby pograć. Dodatkowo, zawsze miałem do symulacji mocno historyczne podejście. Ta gra, jak na razie, takiej zabawy nie umożliwia. Po prostu parę samolotów, mapa 50x50 km, nawet niech będzie 300x300km, intrygujący, przyciągający tytuł, premiera w rocznicę Uranusa i mata, latajta ;).
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #411 dnia: Listopada 14, 2013, 20:59:00 »
YoYo podaj nazwę tych napojów, bo mnie to zaintrygowało.
Jestem na takim chyba etapie, że potrzebuję być może takiej pomocy.
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT

« Odpowiedź #412 dnia: Listopada 14, 2013, 21:14:07 »
To alkohol!
Największa trucizna!

« Odpowiedź #413 dnia: Listopada 15, 2013, 13:47:48 »
Gdyby ktoś czekał z niecierpliwością na nowy odcinek dziennika to poczeka sobie do wieczora, bo kręcą filmiki instruktażowe do bety ;-)

Posted Today, 10:55

Dear boys and girls,

Todays dev blog update will be delayed till evening (Moscow time evening I mean). Loft and I will make a live stream (or a recorded video) about your first steps in the game: installation, browsing menu, starting the game, etc. It will be not only in Russian but also in English as well.
Thanks for understanding, it's as soon as we can make this blog - everyone is working hard preparing the early access version of IL2BOS for you.

If it's a live stream then it's http://www.twitch.tv/il2sturmovik; if it's a recorded vid - http://www.youtube.c...r/1CGameStudios

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims

www.yoyosims.pl

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #416 dnia: Listopada 15, 2013, 18:43:44 »
K##wa ...
Mam latać łagiem ?!??!
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #417 dnia: Listopada 15, 2013, 21:16:41 »
K##wa ...
Mam latać łagiem ?!??!

Ramm, zaglądaj tu częściej to nie będzie niespodzianek ;). Nie dość, że Łagiem to bez ammo. Traktujmy to jako poznanie maszyny wroga, by wykorzystać jej słabości, których na pewno będzie wiele ;>.

www.yoyosims.pl

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #418 dnia: Listopada 15, 2013, 21:35:44 »
Ram, ŁaGG, bez ammo, tarany potrenujesz ;). Jak realizm, to realizm.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack