Autor Wątek: Karta graficzna dla Zuzi.  (Przeczytany 1669 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Karta graficzna dla Zuzi.
« dnia: Stycznia 04, 2013, 17:59:52 »
Joł,
temat/dział nie ten więc Mazak potem to wywali, ale na razie nie chcę żeby zaginęło w dziale sprzedażowym. Do rzeczy:
Zuzia ma 2 lata, nieprzesadnie bogaty dom rodzinny i komputer w spadku po Elwoodzie. Ogląda na nim różne filmy (tych od Qrdla nie) jak siedzi w domu z babcią. No i się spieprzyła karta graficzna PCI-E. Jak ktoś ma taką kartę niepotrzebną lub za jakieś małe pieniądze, to dajcie cynk na PW, się Zuzia na pewno ucieszy. Musi być PCI-E bo tylko taki slot jest.
Sękju from the mountain.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 14, 2013, 07:30:10 wysłana przez KosiMazaki »
-Mamo dlaczego ci ludzie klęczą?
Bo to synku E24 jedzie.
-A ten za nim, to ma awarię?
Nie synku, to diesel.

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
Odp: karta graficzna dla Zuzi
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 04, 2013, 21:30:46 »
2 lata ? Dawno Cie gruba Parówo nie widziałem, szybko się dorobiłeś.

« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 04, 2013, 22:31:40 »
Erzyk, po pierwsze primo: gruba Parówa to Yoyek jest, i każdy to wie.
A po drugie primo, ULTIMO: zamiast ludzi straszyć lepiej byś temu dzieciakowi taką kartę poszukał w swoich śmieciach, bo akurat niedaleko was mieszka. Ty masz tonę takich duperszmitów, może akurat masz coś takiego. Byłem w tej sprawie u Mazaka w graciarni, ale on ma tylko grube niemieckie gołe kbaby na VHS. Przy okazji dowiedziałem się na żywo jak wyglądają życzenia noworoczne od Zimnego Janka, z wyrazem "pedał" siedem razy w trzech zdaniach. Ech te wieczory w DCS z Qrdlem... rozmarzyłem się...
Bo to synku E24 jedzie.
Nie synku, to diesel.

« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 13, 2013, 15:43:37 »
W imieniu małej Zuzi dziękuję wszystkim za odzew na PW, nie spodziewałem się aż takiego. Sprawa załatwiona, dzieciak ma znowu uśmiech na buźce.
Temat do zniknięcia.
Bo to synku E24 jedzie.
Nie synku, to diesel.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Odp: Karta graficzna dla Zuzi.
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 14, 2013, 09:17:20 »
W ogóle to się ze dwa miesiące za późno zapytałeś, tak by był kompletny komp, ale wszystko zdążyłem już sprezentować  pozostała mi tylko płyta główna z Athlonem II.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Karta graficzna dla Zuzi.
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 14, 2013, 17:24:59 »
Spokojnie, to musiało nabrać Elwoodowej mocy urzędowej. Ja to ze dwa razy wybierałem co ma kupić :D. Później się dziwię, że mi ktoś łamie celownik na masce :(.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"