Autor Wątek: War Thunder - pierwsze wrażenia  (Przeczytany 96333 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: War Thunder - pierwsze wrażenia
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 04, 2012, 11:00:30 »
wersji "shitowej" tego tytułu, xbox, pad, popcorn, cola, kudosy, ikony dla noobów, pasek życia i pancerza, wybuchy w co tam strzelę nawet z km'ów)
Dokładnie, a do tego np. po pewnym czasie uzupełniają się bomby i amunicja, strzelcy pokładowi niestety nie ożywaja :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 04, 2012, 19:46:30 »
No to mam betę, nie będzie zatem na razie pytań... :D.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 05, 2012, 08:49:29 »
Ograniczenie do 32 graczy na mapę wydaje się być trochę niskie...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 05, 2012, 17:06:08 »
Ale może rozsądne. Skoro mapy nie są duże to po co ponad 60 maszyn ?

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 05, 2012, 17:20:37 »
Mapy mają być większe. Korea itp.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
« Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 05, 2012, 23:01:25 »
Mapy mają być większe. Korea itp.

A na ch.... komu Korea?
Geschwader  Kommodore

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 06, 2012, 06:40:44 »
Akurat w tym wypadku moze byc tutaj ciekawiej.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 06, 2012, 16:04:51 »
Ja tam bardzo lubię ten okres. Z jednej strony samoloty o szczebel wyższe od WW2, z drugiej uzbrojenie takie samo. Taka pionierka latania na nowo. Bardzo fajny okres w dziejach lotnictwa :)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 20, 2012, 00:43:25 »
Wraz z łatką o wadze 6Gb  doszło sporo nowych rzeczy, pojawiły się bitwy historyczne które wydaja mi sie bardzo ok., są też klasyczne dogi 4/4 i wiele rzeczy których jeszcze nie poznałem. Pojawiły sie też ceny w $. Tak z grubsza licząc poziom WoT-a. Czyli wydaje mi sie ok., oczywiscie w dłuzszej perspektywie wyjdzie nas to sporo ale jak ktos nie bedzie zapisywał w zeszycie to nie spamieta ile wydał przez dwa latana przykład ;) i o to twórcom chyba chodzi.

ps. naprawili samokalibracje przepustnicy w moim joyu, i to się chwali.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 20, 2012, 00:47:23 »
Ja jeszcze swojej bety nawet nie zainstalowałem :( . Te bitwy historyczne są z A.I. ?

www.yoyosims.pl

Offline raugust

• *
  • Anytime, Baby...!
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 20, 2012, 22:57:12 »
Bitwy historyczne są online a ich "historyczność" polega na tym że odbywają sie na historycznych mapach (a tym paczu uruchomili Wielką Brytanię) no i dostępne są tylko maszyny stron, które akurat brały udział w danym konflikcje IIWŚ. Na mapach pojawiaja sie też A.I jeśli jest nie dostateczna liczba graczy. Bitwy Arcade są na fikcyjnych mapach, w tej chwili jest dostępna Africa Canyon (bardzo efektowna wizualnie) i można praktycznie wybrać maszynę z dowolnego państwa. Czyli możesz walczyć np Hurrkiem przeciw Iszakom. W bitwach historycznych dostępny jest wreszcie wybór poziomu trudności w tym tryb symulator. Co ciekawego zauważyłem to to, że w moim Boomerangu bardzo szybko kończy sie paliwo, po jakis 5 min lotu i musze wracać na lotnisko. Zdaje sie, że jak osiągasz wyższy level to wtedy masz wiecej paliwa na starcie. Doszło kilka nowych maszyn, w tym Mig-15 i Sabre. Wzrosła też liczba FPS na oko o jakieś 20%.
Ja jeszcze swojej bety nawet nie zainstalowałem :(
...a ja myślałem YoYo, że Ty już testujesz i ciekaw byłem Twojej opinii  :001:
http://img525.imageshack.us/img525/6027/su7attackfv3.gif

"...a jeśli z Nas ktoś padnie wśród szaleńczych jazd, czerwieńszy będzie kwadrat, nasz lotniczy znak..."

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 20, 2012, 23:44:35 »
Co ciekawego zauważyłem to to, że w moim Boomerangu bardzo szybko kończy sie paliwo, po jakis 5 min lotu i musze wracać na lotnisko.
Jest możliwość wyboru ilości paliwa mierzonego właśnie w minutach lotu, sprawdź czy nie masz 5 min :)

« Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 20, 2012, 23:55:45 »
Ja się chyba klucza do tej bety jednak nie doczekam...
A wiadomo coś już o modach? Czytałem, że będą dozwolone własne skiny, ale więcej informacji nie znalazłem.
Jak wygląda tryb symulacji?
Miejsce na Twoją reklamę.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 21, 2012, 10:55:11 »
A jeśli chodzi o BoB'a to jak wielka jest ta mapa? Wybrzeże Francji - Calais i Dover po drugiej stronie, czy coś więcej?
PS. a co do latania to można jakoś np. wybrać gdzie się chce latać (serwer), tak by było, że ze swoimi, czy automat jakiś pakuje gdzie akurat jest wolne miejsce? Bo jak rozumiem, docelowo nie będzie to tylko jeden serwer z BoB, tylko np. kilka.

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 21, 2012, 11:22:13 »
Jest wiele trybów rozgrywki. Aby grać na serwerze np. BoB musisz wykupić dodatek to zawierający (11.99$). Nie wiem jak duża to mapa bo nie mam tego dodatku nawet w becie. Można wybierać z serwerów postawionych przez graczy (tak mi się wydaje). Szczerze mówiąc nie ogarniam jeszcze wszystkiego. Najczęściej latam na Arcade, a że mam słabe latadła to walczę np. Falco przeciwko Spitowi XIV, Pe-2, Zero. Takich jak ja na szczęście kilku zawsze jest, to się da cos powalczyć.
A wiadomo coś już o modach? Czytałem, że będą dozwolone własne skiny, ale więcej informacji nie znalazłem.Jak wygląda tryb symulacji?
Tryb symulator to na razie żenada :/  I wątpie by się to zmieniło z różnych względów.
Nie wiem co z modami. Skiny - na razie można jako bonusy otrzymywać malowania i  emblematy różnego rodzaju.

ps. za cholerę nie mogę się przyzwyczaić do kolorystyki produktów Gaijin. No nie mogę :/