Zgoda, ale może ja jestem sceptykiem i jakoś nie bardzo widzę miejsce dla tak mocnych simów dzisiaj. Z tego co czytam tu i ówdzie na Forum, nie ma za bardzo zadowolenia z tych mocno realistycznych simów, prawdaż li to, czy źle Was zrozumiałem?

Oczywiście, że było wielu w Iłku, nie przeczę, ale czy nadal są, będą?
Pewnie, każdego by to ucieszyło - tak ja sądzę, spełnić marzenie i choćby wirtualnie dosiąść Gustava. Ale dla pełnej frajdy, trzeba dużo włożyć, pieniędzy. A tutaj, starają się IMO, zrównoważyć to, i słusznie, by taki noob jak ja z 3D Extreme polatał, a i ten z bardziej zaawansowanym sprzętem poczuł, że też lata. Jestem za, ale czy to się uda? W sumie, naprawdę sprawiało mi przyjemność bujanie się Hurricanem, ot, dla samego latania. Wyższość nad Iłkiem, lepiej to wygląda, nie trzeba z modami kombinować, etc. Iłek, oczywiście trudniejszy i tam miałem 109 to polatania sobie ot tak

Na pewno dobrze, że to robią, moim zdaniem gra wygląda dobrze. Aż chciałbym zobaczyć w tym wykonaniu czołgi... Mają być okręty - wiadomo, konkurencja i lepiej zrobić coś, czego ONI nie mają jeszcze. Ciekawa jaka będzie migracja. Myślę, że u ONYCH będzie coś na zasadzie oślej łączki, a potem, jak ktoś załapie bakcyla, się przeniesie. I tak ma być, czyż nie?