WT ma szeroko rozbudowane sterowanie dla Joya na każdy samolot. Sprawia to , że ja mam dla każdej maszyny profil ustawień, bo inaczej bym wpadał w korki, czuł myśliwca jak bombowca. Musisz pod daną maszynę dobrać sobie sterowanie. Tu jest jeszcze jeden problem. Gdy będziesz miał narowistego myśliwca, to będzie to kosztem celowania. Musisz znaleźć własny consensus. To samo z grafiką. Nikt nie narzeka, a wręcz mówi,że w WT jest najlepsza co i ja potwierdzę. Maszyny są czytelniejsze i wyraziste na tle gleby. Używam jakości filmowej z lekkim ograniczeniem zbytecznych parametrów co daje mi min. 60 klatek. Takiej płynności i jakości wyświetlania nie mam nigdzie. Nawet lekko mają poprawioną proporcję, bo jeśli maszyna nakryje cię skrzydłem- to naprawdę jest pokrycie i domki są większych rozmiarów. Ten problem iłek nie pokonał do dziś. Nawet w najlepszym dla mnie COD lecąc przy domku jego rozpiętość z 4 oknami jest od śmigła do ogona (HAHAHA).Wyjaśnię Ci znoszenie Fury jak innej maszyny. Jest tu dobry moment żyroskopu i efektu zaśmigłowego. Kalibru, bo po to jest trymerem kierunku. A tak ogólnie to na wszystko możemy ( i ja) narzekać, chcemy po prostu z braku reala mieć jego wierną namiastkę- ale nie my ją tworzymy. Powodzenia w lataniu - wysokich lotów.