Autor Wątek: Fotografie i filmy z War Thunder  (Przeczytany 48532 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Fotografie i filmy z War Thunder
« Odpowiedź #60 dnia: Listopada 05, 2013, 12:48:16 »
Widzę u chłopaków progres :). Widzę bo obejrzałem w sporej części (ok pół) każdy z filmików). Trza przyznać że są kiepskie mimo wszystko. Są kiepskie dla mnie, co nie znaczy że mogą być kiepskie dla innych. Myślę chłopaki że celujecie w nie ten target. Tu, znaczy na forum są raczej ludzie którzy już więdzą więcej niż Wy chcecie przekazać. Odpowiednim miejscem byłoby jakieś forum WT. jesteście słabi zarówno w kwestii merytorycznej, jak i wizualnej. Proponuje obejrzeć filmy z CoD i Ił2 (mam nadzieję że kojarzycie skróty ;) ). znajdźcie jakąś myśl przewodnią dla każdego z filmów i trzymajcie się jej. Opowiadanie tego co właśnie robicie jest mało interesujące. Zwłaszcza mało interesujące jest gdy próbujecie kogoś uczyć jak latać na myszce, powtórzę się: nie ten target. Nie możecie liczyć na dobre słowo od ludzi którzy uczą się latać z kilkusetstronnicowych manuali, nie liczcie też że ktoś z początkujących na forum Was pochwali bo oni raz boją się tu cokolwiek odezwac by nie wyjść na lamera (niesłusznie ;) ) lub próbują się dowiedzieć od czego jest ta mała żółta lampka w kokpicie superodrzutowca lub jak operować sprężarką, mieszanką czy skokiem śmigła w myśliwcu z IIWŚ. Chyba nie ma tym forum nikogo kto latałby na myszy w WT. Ja sam, mimo iż w arcade w WT wylatałem rok temu sporo godzin to latałem na joyu.
Mimo powyższego nie mam nic do zamieszczania tu waszej twórczośći, musicie jedynie mieć, jak to w szołbiznesie, grubą skórę na opinię widowni. pamiętajcie nie ważne co mówią byle oglądali, a Nohope napewno cos Waszego obejrzał  :P 8) .
Nie prowadźcie jednak osobistej dyskusji z krytykami tu na forum bo przegracie te starcie  :icon_luger_148: , starajcie sie brać pod uwagę porady.
powodzenia i róbcie to tak -  :joystick:

miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #61 dnia: Listopada 05, 2013, 13:21:01 »
Pęknie Rutkov. :) Tego posta to w ramkę oprawić i na ścianę. :)

« Odpowiedź #62 dnia: Listopada 05, 2013, 13:29:49 »
Te +20 to jakieś premium punkty , które mogę wymienić w WT na złote amno ? :P

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #63 dnia: Listopada 05, 2013, 14:10:10 »
Te +20 to jakieś premium punkty , które mogę wymienić w WT na złote amno ? :P
Nie, ale jak uzbierasz jeszcze 12 to będzie pełen magazynek do MP-40.
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

« Odpowiedź #64 dnia: Listopada 05, 2013, 15:11:25 »
Rutkov wielkie dzięki za rady właśnie zamieszczam materiały po to żeby wysłuchać tego typu opinii. Wielkie dzięki postaram się obejrzeć te filmy które polecałeś i może się czegoś nauczę:-D
« Ostatnia zmiana: Listopada 05, 2013, 16:00:09 wysłana przez Grover »

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #65 dnia: Listopada 05, 2013, 16:30:36 »
Chyba, że administracja świadomie obniża poziom forum.

Czuję się przywołany do tablicy, więc wyjaśniam. Forum nie obniża poziomu, natomiast każdy ma prawo bawić się w co chce i jak chce ale to nie oznacza, że można go besztać za nic. Jeżeli Ghostekx17 ma ochotę grać w tą grę i kręcić takie filmy to niech sobie kręci - taka moda. Kto wie może to go doprowadzi do tego, że w przyszłości zapragnie pograć w coś bardziej ambitnego. Dział jest dość wyraźnie opisany, wiadomo o jaką grę chodzi jak nie jesteś zainteresowany to nie wchodź i skorzystaj z opcji "oznacz jako przeczytane". Chcę również podkreślić, że tego typu zachowania będą tępione na forum czyli tak jak zwykle.

Sam nie jestem fanem tego typu gier ale nie besztam MMO przy każdej możliwej okazji. EOT.

PS. Poza tym słuchajcie Rutkova on jest starszy ;).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #66 dnia: Listopada 05, 2013, 19:13:16 »
Coś bardziej ambitnego tzn??:D Z przyjemnością się skuszę. :)

Ogonek do "e" ponownie dodał Grover.
« Ostatnia zmiana: Listopada 05, 2013, 19:33:42 wysłana przez Grover »

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: Listopada 05, 2013, 22:16:34 »
Już Ci koledzy napisali, że latanie na myszce lub klawiaturze na "externalach" w trybie arcade lub historic jest mało ambitne. Czego jeszcze nie rozumiesz?

« Odpowiedź #68 dnia: Listopada 06, 2013, 06:42:21 »
Miałem na myśli jakie inne gry polecają.

« Odpowiedź #69 dnia: Listopada 06, 2013, 07:04:41 »
Jeśli coś ambitnego z symulatorów to chyba z myszką i klawiaturą może być trudno.
Możesz zacząć od "IL 1946"
Zajrzyj do działu http://il2forum.pl/index.php/board,13.0.html
A tak naprawdę to na forum jest wszystko ładnie opisane.
Należy tylko przeczytać.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #70 dnia: Lutego 04, 2014, 13:19:57 »
War Thunder z paroma drobnymi dodatkami sprzętowymi:

https://www.youtube.com/watch?v=75f12kDE2Pk#t=0
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #71 dnia: Października 07, 2014, 17:55:32 »
Uj ladniusie.

http://m.youtube.com/watch?v=0-J5Vg0SxLc

Warto tez dodac ze piosenka, ktora spiewala A.German.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #72 dnia: Marca 01, 2016, 13:24:52 »
Nie wiedziałem, w którym wątku napisać tą wiadomość - w razie czego można przenieść.

Powstaje seria filmów zrobionych w War Thunder o dywizjonie 303. Nie każdy gra w War Thunder i zagląda na ich stronę, dlatego postanowiłem umieścić informacje na forum, bo wydaje mi się że warto je obejrzeć. Można oczywiście doczepić się do niektórych elementów, czy też wyboru platformy (CoD byłby oczywiście lepszy, ale wiadomo ...). Jednakże dla mnie ma to drugorzędne znaczenie, a sposób przedstawienia - czyli połączenie wspomnnień pilotów i grafiki utworzonej w grze świetnie się sprawdza - polecam.

Najnowszy film (epizod czwarty): https://www.youtube.com/watch?v=wxVnNCLqaEU

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: Marca 10, 2016, 18:51:29 »
Gratuluję! Super zrobiony film - możecie to robić w 24 klatkach/s, będzie bardziej filmowo. CoD lepszy? Chyba nie w grafice :D