Widzę u chłopaków progres

. Widzę bo obejrzałem w sporej części (ok pół) każdy z filmików). Trza przyznać że są kiepskie mimo wszystko. Są kiepskie dla mnie, co nie znaczy że mogą być kiepskie dla innych. Myślę chłopaki że celujecie w nie ten target. Tu, znaczy na forum są raczej ludzie którzy już więdzą więcej niż Wy chcecie przekazać. Odpowiednim miejscem byłoby jakieś forum WT. jesteście słabi zarówno w kwestii merytorycznej, jak i wizualnej. Proponuje obejrzeć filmy z CoD i Ił2 (mam nadzieję że kojarzycie skróty

). znajdźcie jakąś myśl przewodnią dla każdego z filmów i trzymajcie się jej. Opowiadanie tego co właśnie robicie jest mało interesujące. Zwłaszcza mało interesujące jest gdy próbujecie kogoś uczyć jak latać na myszce, powtórzę się: nie ten target. Nie możecie liczyć na dobre słowo od ludzi którzy uczą się latać z kilkusetstronnicowych manuali, nie liczcie też że ktoś z początkujących na forum Was pochwali bo oni raz boją się tu cokolwiek odezwac by nie wyjść na lamera (niesłusznie

) lub próbują się dowiedzieć od czego jest ta mała żółta lampka w kokpicie superodrzutowca lub jak operować sprężarką, mieszanką czy skokiem śmigła w myśliwcu z IIWŚ. Chyba nie ma tym forum nikogo kto latałby na myszy w WT. Ja sam, mimo iż w arcade w WT wylatałem rok temu sporo godzin to latałem na joyu.
Mimo powyższego nie mam nic do zamieszczania tu waszej twórczośći, musicie jedynie mieć, jak to w szołbiznesie, grubą skórę na opinię widowni. pamiętajcie nie ważne co mówią byle oglądali, a Nohope napewno cos Waszego obejrzał

.
Nie prowadźcie jednak osobistej dyskusji z krytykami tu na forum bo przegracie te starcie

, starajcie sie brać pod uwagę porady.
powodzenia i róbcie to tak -