Autor Wątek: Trzepaczka Kill w Syrii  (Przeczytany 5616 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Odp: Trzepaczka Kill w Syrii
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 04, 2013, 10:02:35 »
Jak latasz powyżej 300m to wyłapiesz rakietę, jak poniżej to ściągnie ciebie ogień KM, poniżej przeszkód terenowych sam sobie zrobisz ku-ku... albo fugas/mina przeciwlotnicza jak latasz jedną trasą za długo. Nie ma miejsca gdzie śmigłowiec mógłby być bezpieczny w strefie walk.

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 04, 2013, 23:53:06 »
To jest tak samo jak u qrdla serwerze, jak masz więcej żyć to sobie latasz bardziej rozluźniony. Obojętnie czy to Allach czy ten nasz, oni mają akurat dżihad a my nasze ulice z takimi samymi baranami. Innych przyczyn bym tu nie szukał.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #17 dnia: Marca 05, 2013, 09:54:14 »
Panowie, skąd u Was tak zdecydowany pogląd na sytuację w Syrii? Wszystkie zachodnie media stoją raczej po stronie rebeliantów, a tutaj na Forum wręcz przeciwnie (z wyjątkami). Sam mam neutralny stosunek do tej wojenki. Obie strony konfliktu tak manipulują informacjami, że ciężko się połapać kto mówi prawdę.
Szefostwo wybaczy ten lekki OT.

« Odpowiedź #18 dnia: Marca 05, 2013, 11:32:16 »
Podziwiam Was za wiedzę i orientację w kwestiach technicznych. Szacun. Jednak jestem nowy na forum i jak przeczytałem, że wątek techniczny jest wolny od polityki to powiem Wam, że wojny często polityczne, logicznie determinują sprawy techniczne. Człowiek tworzy technikę, a to on jest w politykę umoczony. Zwłaszcza w kontekście rynku zbrojeniowego i handlu. Przecież militariów nikt nie produkuje dla hobbystów.
« Ostatnia zmiana: Marca 05, 2013, 11:40:16 wysłana przez Syringe »

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 05, 2013, 14:27:44 »
Podziwiam Was za wiedzę i orientację w kwestiach technicznych. Szacun. Jednak jestem nowy na forum i jak przeczytałem, że wątek techniczny jest wolny od polityki to powiem Wam, że wojny często polityczne, logicznie determinują sprawy techniczne. Człowiek tworzy technikę, a to on jest w politykę umoczony. Zwłaszcza w kontekście rynku zbrojeniowego i handlu. Przecież militariów nikt nie produkuje dla hobbystów.

Nie taki nowy. Nie kłam.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #20 dnia: Marca 05, 2013, 14:33:58 »
Ulalala.... Forschungsamt czuwa  ;D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Hub

• *
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 05, 2013, 20:04:16 »
Panowie, skąd u Was tak zdecydowany pogląd na sytuację w Syrii? Wszystkie zachodnie media stoją raczej po stronie rebeliantów, a tutaj na Forum wręcz przeciwnie (z wyjątkami). Sam mam neutralny stosunek do tej wojenki. Obie strony konfliktu tak manipulują informacjami, że ciężko się połapać kto mówi prawdę.
Szefostwo wybaczy ten lekki OT.
Zachodnie media powieklały też kiedyś informację, że pewne państwo na Bliskim Wschodzie posiada broń masowego rażenia. A do tego, tą całą "ałachakbarową" bandę trzeba trzymać "za pysk", patrz Libia, Egipt. Takie moje zdanie.
« Ostatnia zmiana: Marca 05, 2013, 20:05:04 wysłana przez Zefirro »

« Odpowiedź #22 dnia: Marca 06, 2013, 16:54:13 »
Nie taki nowy. Nie kłam.
Biorąc pod uwagę działalność to nowy, przecież sam wiesz, że wysyłałem maile i próbowałem skontaktować się na gg, nick jak widać też prawie identyczny także na żadnym zatajeniu mi nie zależało, mam nadzieję, że moja odpowiedź w wątku nie została odebrana jako znowu pretensjonalna, ale fajnie, że pamiętałeś, bo ja pamiętam jak pomogłeś mi kompa skonfigurować.