Autor Wątek: Aktualności, patche  (Przeczytany 70675 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Aktualności, patche
« Odpowiedź #45 dnia: Maja 30, 2013, 19:47:45 »
Z drugiej strony Grumman XP-50 może spokojnie udawać polskiego P-50 Jastrząb i odmienić nasz Wrzesień '39 :).
Hej mistrzu von Rutkov :) Raczej przypomina PZL P-38 Wilka (ten XP-50), ale Curtiss P-36 to wypisz wymaluj PZL P-50 Jastrząb :)
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #46 dnia: Maja 30, 2013, 21:19:43 »
No racja cos pomylilem. Mialem na mysli ten drugi pekaty samolot bo wiem jak wygladal Jastrzab.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 05, 2013, 19:08:00 »
Chyba się nie pomyliłem, te XP są w sekcji premium, więc raczej za wiele ich nie będzie latać: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pi3CZV-kWQk#!
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Acheron

• *
  • Ни шагу назад!
« Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 05, 2013, 21:26:20 »
Pewnie chcę wprowadzić jakąś przeciwwagę dla tych stad D-trzynastek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 05, 2013, 21:57:59 »
Być może, D-13 wcale nie jest jakimś cudem, tylko nie ma mu kto podskoczyć, jak podrasują Tempesta i Mustanga zgodnie z zapowiedziami, to kierowcy fok rozpoczną lament :), bo wiekszość z nich nie potrafi tym sprzętem posługiwać się zgodnie z zasadami BHP(rzeżycia).
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 11, 2013, 12:51:18 »
Nowa aktualizacja 1.31 wprowadza m. in.:
- możliwość tworzenia klanów;
- nowe mapy i samoloty;
- zmiany w ekonomii i interfejsie.

Changelog:
http://warthunder.co...game/changelog/

Mała uwaga:
----------------
Po pierwszej bitwie przypadnie nam jeden samolot premium:
-USA - F2A-1 Buffalo Thach;
-Germany - CR.42CN Marcolina;
-USSR - I-153-M62 Zhukovsky;
-Britain - Gladiator Mk.II Taka;
-Japan - A5M4 Hagiri;
jaki samolot otrzymamy będzie zależeć od tego jaką nacją zagramy pierwszą bitwę.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 11, 2013, 14:13:30 »
Zmiany w ekonomii przełożone. Zresztą bardziej mnie interesują zmiany w DM, FM i w zasadach dotyczących uzbrojenia.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 11, 2013, 16:19:41 »
Łatka ma 2,4Gb, już się ciągnie. Co do squadów - na tę chwilę nie działa. Zacznie dopiero jak wrzucą wszystkich tych, którzy już rejestrowali dywizjony przez formularz na Forum WT.

Zmiany w FM: http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/36303-fm-update-131xxxx/

www.yoyosims.pl

Troghv

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 11, 2013, 18:31:49 »
Oczywiście zapomniano dodać, że parchy teraz latają tak jak w 1.27...czyli UFO...aż się grać odechciewa...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 11, 2013, 19:00:42 »
Nic tu nie ma o updejcie FM Parcha. W sumie latalem teraz po stronie CCCP, wiec co najwyzej sam testowalem 5tke, ale po stronie niemieckiej byla premium i zdjalem ja po kilku zwitkach, ale sam bylem na parchu wiec trudno stwierdzic czy jakos latal lepiej niz ja. One poprzednio krecily tak jak przed 1.27 ale zdjeli im moc silnika, przez co zaczely latac normalnie. Moze Ci sie akurat niepofarcilo ;). Dam znac jak polatam, po stronie DE. Fajny za to dosc Jak-9P, chociaz parcha nie wykreca.

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 11, 2013, 19:02:16 »
Ja tam przyzwyczajony do tego jestem od lat :P

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 11, 2013, 20:23:08 »
Mogliby wycofać na inny kanał parszywe odrzutowce. Niech tam sobie wspólnie kręcą III Światową.
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT

Offline raugust

• *
  • Anytime, Baby...!
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 11, 2013, 23:54:37 »
Jak u Was z wydajnością po nowym patchu? U mnie FPS spadły o połowę i jakieś zaciachy mam, co jest grane?
http://img525.imageshack.us/img525/6027/su7attackfv3.gif

"...a jeśli z Nas ktoś padnie wśród szaleńczych jazd, czerwieńszy będzie kwadrat, nasz lotniczy znak..."

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 12, 2013, 03:09:21 »
Mogliby wycofać na inny kanał parszywe odrzutowce. Niech tam sobie wspólnie kręcą III Światową.

AMEN :)

« Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 12, 2013, 08:14:35 »
Jak u Was z wydajnością po nowym patchu? U mnie FPS spadły o połowę i jakieś zaciachy mam, co jest grane?
U mnie to samo. Zmniejsz jakość chmur. Trochę pomaga.