No ja instaluję właśnie. Jakieś Wasze screeny ustawień grafy co by nie testować przez pół dnia jak ustawić to wszystko żeby nie mieć 15 fps?
Muszę dać im jednak i tak na początek dużego minusa, jeden dla BI, a drugi dla CDP.
Dla BI za to, że brak kampanii dla jednego gracza. Co oni z tego chcą zrobić BF4? Niby ma coś wyjść jako uzupełnienie, ale sorry, puścili nieco na bezczela niepełny produkt by zmieścić się w dacie, bo kampania była początkowo zapowiadana i nie było jej w becie (porównanie rożnych wersji na Steam jak były jeszcze preordery), a nigdzie nie widzę, żeby było napisane, że nie ma Kampanii SP (wręcz odwrotnie: Dzięki tej produkcji ponownie mamy okazję stać się uczestnikiem współczesnego konfliktu zbrojnego, sprawdzając swoje umiejętności w rozbudowanej kampanii fabularnej...) , dopiero zaczęto coś tam przed wakacjami przebąkiwać, że chyba nie zdążą - ale nie śledziłem tematu, w końcu to było 3 miesiące temu. Klimat w kampaniach ArmY był zawsze super więc po prostu rzut na kasę w tej chwili, może nie każdy doczyta, nie zauważy, a i tak weźmie, najwyżej się potem dorzuci za miesiąc w ramach jakiegoś patcha (wiadomo, wtedy będą mieli już mniejsze ciśnienie). Porażka :\.
Specjalnie czekałem na boxa bo lubię czytać w wannie papierowe instrukcje ;>. I co? Ni ma! Jedynie cedek i karta z kodem. Bardzo słabe wydanie, na pudełku także nie ma żadnych informacji tak naprawdę jakie tryby i co gra zawiera, jedynie jakieś slogany w stylu "to jest wojna", "walcz na mapie Altis i Stratis", "stwórz własny scenariusz"... . Potraktowano ten tytuł mocno po macoszemu.
A i jeszcze na pudełku podoba mi się napis : "kontynuacja nagradzanej strzelaniny militarnej"...