Autor Wątek: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World  (Przeczytany 119337 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World
« Odpowiedź #405 dnia: Lipca 15, 2017, 20:22:07 »
Jeśli chodzi o śmigłowce to właściwie nie ma złych wyborów. Wszystkie 4 są bardzo przyjemne, każdy na swój sposób. Wybierz ten, który ci się najbardziej podoba i którego rola na polu bitwy najbardziej ci odpowiada.

« Odpowiedź #406 dnia: Lipca 15, 2017, 23:31:44 »
Koledzy, a co na temat Spitfire'a? Fajny samolot ogólnie? Ja mam praktycznie same odrzutowce, z Mustangiem od niedawna, ale nie latam nim, bo nie ma serwerów na śmigła. W planie Normandia (jak się trochę ogarnie), więc śmigłowe traktuję jako inwestycję długoterminową. Lepiej brać Spitfire'a, czy może Focke Wulfa, żeby mieć po samolocie na każdą stronę? Aczkolwiek główne pytanie, to czy Spitfire jest w porządku (frajda z latania, wykonanie)?

« Odpowiedź #407 dnia: Lipca 16, 2017, 09:30:05 »
Moim zdaniem dla kogoś skupiającego się na tylko pilotażu_!? Nie warto. Strzelają Cię jak kaczkę. Jeśli to prawdziwe odwzorowanie obsługi Spita to szacunek, że w ogóle coś ktoś ustrzelił w prawdziwej II WŚ.
« Ostatnia zmiana: Lipca 16, 2017, 12:29:36 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #408 dnia: Lipca 16, 2017, 12:45:33 »
Poprawiając lekko post Slidera, twardy podział na klucze tylko Steamowe i tylko "EDowe" działa już od Miraża włącznie.

Co do Spita - bardzo fajny, "najnowsiejszy" warbird, więc wykonanie najlepsze - model, tekstury, dźwięk (relatywnie, jak na ogólną DCSową popelinę w tym temacie). No dobra, model i tekstury mają trochę nieścisłości, ale wynikających z tego, że robiono go podpierając się prawdziwym MH434, który ma mieszankę "ficzerów" wojennych i powojennych, a i muzealnicy nie popisali się przy jego ostatnim przemalowaniu. To jednak najmniejszy problem, bo jest już sporo fajnych skinów zrobionych przez lud (w tym przed naszego "rednacza" YoYo), a po publikacji oficjalnego template'u w zeszłym tygodniu, będzie ich teraz za trzęsienie. Tak czy owak w porównaniu ze Spitem w BoM/BoK wygląda zdecydowanie lepiej.

Poważniejsze wady/kłopoty:
a) wybitnie czuły na stery, więc bez przedłużki na dżoja i / lub starannego ustawiania krzywych w opcjach będzie frustrował. Wskazane jakiekolwiek pedały, bo nauka popranego operowania orczykiem podczas startu i ladowania powoduje wrzody żołądka i wypadanie włosów. Dość powiedzieć, że Mustang i Spit stoją na radykalnie odmiennych biegunach jeśli chodzi o łatwość startu i lądowania;
b) moduł wciąż w becie, więc nie ma jeszcze zaimplementowanych żadnych podwieszeń;
c) jest wyraźnie najwolniejszym samolotem w grze - nadrabia trochę prędkością wznoszenia, ale tylko względem Mustanga, a pod względem wszystkich pozostałych osiągów ustępuje każdemu. Jest za to najzwrotniejszy, ale i  mądrzy przeciwnicy wiedzą to i nie będą się z nim kręcić. To po prostu samolot z późnego '43 przeciw hot-rodom z wczesnego '45 i tego nie obejdziesz.

« Odpowiedź #409 dnia: Lipca 16, 2017, 12:56:59 »
Dzięki za masę informacji! To może lepiej wziąć FW-190? Posiadasz go może? Jeśli tak, to mógłbyś o nim coś powiedzieć?

« Odpowiedź #410 dnia: Lipca 16, 2017, 14:10:51 »
Przyjemny w obsłudze (ultranowoczesny i ultraergonomiczny kokpit i systemy jak na tamte czasy), acz wymagający w pilotażu. Taka wyścigówka na sterydach, tyle że z dużym obciążeniem powierzchni nośnej (i bez slotów jak w 109-tce) nie lubi wieśniackiego zaciągania w zakrętach (łatwo przepada), przy startach narowisty, przy lądowaniu zamienia się w fortepian jeśli nieopatrznie za bardzo zwolnisz. Dużo amunicji, bombkę można podwiesić, rakiety R4M i Wgr 21 też (choć trafić z nich cokolwiek to już inna kwestia). No w sumie też na swój sposób ciekawy wehikuł, choć kompletnie odmienny od Spita.

« Odpowiedź #411 dnia: Lipca 16, 2017, 15:51:24 »
To co napisałeś przekonuje mnie o wiele bardziej niż Spit - pobieram go. Dzięki mordeczko za pomoc w wyborze!  ;D

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #412 dnia: Lipca 18, 2017, 11:34:01 »
Summer sale. 50%. Jedziemy z Viggenem

« Odpowiedź #413 dnia: Września 15, 2017, 19:30:22 »
Cześć,
DCS E-Shop, sprzedaje Mi-8 i Huey'a po $19,99 i DCS: Combined Arms za $7.   :)

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #414 dnia: Września 15, 2017, 20:20:36 »
Za 2 dolary więcej jest z kampanią. :)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #415 dnia: Października 02, 2017, 08:39:05 »
Z kronikarskiego obowiązku, bo może nie każdy odnotował. Od piątku do 9 października trwa wyprz na F-5E. Można wyszarpać z rabatem na 60% ceny czyli 23,99 dolca.

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/tiger/
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #416 dnia: Października 02, 2017, 20:53:54 »
Witam.
Ja chyba oczadziałem od wczorajszego grila ? Nie mogę (nie umiem) kupić przez (z)PayPala, nowiuśkiego F-5E. Proszę napiszcie mi na jakie to konto mam przelać kasę. Jak ma wyglądać ta procedura. Kilka miesięcy temu kupowałem od nich moduł i poszło, a teraz zapomniałem ?!
Pozdrawiam.
zn

Pozdrawiam.

« Odpowiedź #417 dnia: Października 03, 2017, 18:28:02 »
Już pomoc nie jest potrzebna. Mam F-5E w DCS'e. Przepraszam, zaćmienie umysłowe.
zn
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #418 dnia: Października 27, 2017, 11:27:39 »
Jeśli ktoś ma DCS na Steam, promocja (-40%) na wszystkie moduły.

http://store.steampowered.com/search/?term=dcs

« Odpowiedź #419 dnia: Listopada 21, 2017, 19:22:02 »
Czy zagraża nam Black Friday 2017 r W DCS ? Czy też to: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2017-11-17_Bonus/ jako zamiennik ?