Autor Wątek: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World  (Przeczytany 118928 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World
« Odpowiedź #645 dnia: Kwietnia 19, 2020, 12:53:16 »
Chyba wszyscy się rzucili na dodatki, nawet w samym symulatorze nie mogę się zalogować :(

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #646 dnia: Kwietnia 19, 2020, 13:02:24 »
Pewnie dlatego ich strona chodzi tak beznadziejnie.
Czy testowanie tych modułów polega na ściągnięciu ich z poziomu gry?

Tak, w module manager pojawia się lista tego, czego nie masz, można dociągnąć od razu wszystko, a można wybrać moduły, które chcesz doinstalować.
Jak komuś uda się już tego dokonać, zainstalować dodatki i odpalić grę, polecam potem wylogować się z konta i grać offline, serwer faktycznie jest obciążony a gra do niego dobija się przy każdym starcie i chyba też wyjściu z misji.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #647 dnia: Kwietnia 19, 2020, 13:09:29 »
^ Czy na offlajnie udaje Ci się sprawnie wyjść z dowolnej misji do menu? U mnie zwis całego DCS-a za każdym razem. Dziwne byłoby, gdyby wychodzenie do menu wymagało każdorazowo dopingowania do serwera, ale w DCSie wszystko jest możliwe :D. Może spróbuję tego trybu i ja.

« Odpowiedź #648 dnia: Kwietnia 19, 2020, 13:29:49 »
Na Steam ceny bez zmian. I mała liczba modułów do wypróbowania, jakieś trzy i to na 2 tygodnie.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #649 dnia: Kwietnia 19, 2020, 14:11:28 »
^ Czy na offlajnie udaje Ci się sprawnie wyjść z dowolnej misji do menu? U mnie zwis całego DCS-a za każdym razem. Dziwne byłoby, gdyby wychodzenie do menu wymagało każdorazowo dopingowania do serwera, ale w DCSie wszystko jest możliwe :D. Może spróbuję tego trybu i ja.

Tak, właśnie dzisiaj rano miałem ten problem i tryb off-line to rozwiązał.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #650 dnia: Kwietnia 19, 2020, 18:44:30 »
^ Dobra, chyba im się ogarnęło i wszystko zdaje się teraz działać znów normalnie, także będąc zalogowanym.

« Odpowiedź #651 dnia: Kwietnia 19, 2020, 19:48:46 »
A ja do testów mam tylko Christen Eagle II i MiG-19... ;)
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #652 dnia: Kwietnia 20, 2020, 21:57:54 »
A ja do testów mam tylko Christen Eagle II i MiG-19...
To jak to jest, tylko na Steam są ograniczenia co do ilości modułów? Pisali przecież że dostęp będzie do wszystkiego!

« Odpowiedź #653 dnia: Kwietnia 20, 2020, 23:12:45 »
To jak to jest, tylko na Steam są ograniczenia co do ilości modułów? Pisali przecież że dostęp będzie do wszystkiego!

Nieee...to nie tak. Tylko te moduły zostały mi do kupienia :)
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #654 dnia: Kwietnia 21, 2020, 08:46:59 »

W sklepie ED do wszystkiego oprócz produktów Tomcata i Viggena oraz kampanii.

Na Steamie na razie tylko do części produktów wymienionych w newsletterze, i przez dwa tygodnie, bo Steam sam w sobie nie pozwala na miesięczne triale nieograniczonej liczby DLC do jednej gry. Pozostałe pewnie będą udostępniane później na raty.

« Odpowiedź #655 dnia: Kwietnia 21, 2020, 13:00:06 »
Na Steam od 13 do 27 maja będzie dostępna 50% zniżka na wszystkie produkty DCS (z wyjątkiem F-14B i Viggen). W tej chwili promocja dwa tygodnie na kilka modułów oraz 50% na wszystkie kampanie oraz -50% na DCS: UH-1H Huey i SA342M Gazelle.

« Odpowiedź #656 dnia: Kwietnia 21, 2020, 14:39:54 »
Na początku witam wszystkich.
Niedawno zainstalowałem DCS, a teraz korzystając z rabatu kupiłem Flaming Cliffs 3. Teraz przy każdym uruchomieniu DCS-a program prosi mnie o nr seryjny i aktywację? A z tego co zrozumiałem aktywacja powinna się odbyć już automatycznie i bez nr seryjnych. Kupowałem na stronie DCS.
Pozdrawiam Bartek

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #657 dnia: Kwietnia 21, 2020, 14:58:57 »
FC3 to jeden z ostatnich dwóch modułów z tradycyjną aktywacją kluczem :-), więc musisz aktywować jak prosi o klucz.

« Odpowiedź #658 dnia: Kwietnia 21, 2020, 17:20:38 »
Dzięki Art-J i Rush za odpowiedź i wyklarowanie co i jak.

« Odpowiedź #659 dnia: Kwietnia 21, 2020, 18:36:40 »
FC3 to jeden z ostatnich dwóch modułów z tradycyjną aktywacją kluczem :-), więc musisz aktywować jak prosi o klucz.

Czyli muszę poczekać aż mi DCS przyśle nr. seryjny? Choć jak sprawdzam w zakładce "My licenses" jest status keyless.
Mam jeszcze pytanie jak w tej chwili kupić jakiś moduł, jeśli w samym DCS-ie, przy promocji, jest dostępna tylko opcja install?