Autor Wątek: Czołgi w drodze  (Przeczytany 58000 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Czołgi w drodze
« Odpowiedź #15 dnia: Października 14, 2013, 23:21:16 »
Mnie interesują tylko niszczyciele czołgów, ewentualnie działa szturmowe szkopów.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 06, 2013, 09:03:39 »
Nowy film:
http://www.youtube.com/watch?v=mfIGaRy3LSs

widzimy w końcu jakiś Flak co spuszcza dwupłata, powiem że taka maszyna mnie najbardziej pociąga  >:D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 06, 2013, 09:11:40 »
To nie Flak, to Pz.II
'"Pana, pana. Po ile te choinki?"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 06, 2013, 09:26:30 »
Flak 2 cm, tylko dziwnie umieszczony na podwoziu PzII.

« Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 06, 2013, 09:46:20 »
Samobieżne Flaki miały zamknięte wieże? Dla mnie to jest standardowy Pz.Kpwf. II.
Edit:
No faktycznie jest tam samobieżny Flak, chyba na podwoziu jedynki jednak, ale dwupłata zestrzeliwuje Pz.II.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 06, 2013, 09:54:47 »
Jedynka miała kołnierz przed wieżą, tam go nie widzę.

« Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 06, 2013, 09:59:50 »
Ja patrzę po podwoziu. W 35-tej sekundzie jest Flakpanzer I, a w 48-mej samolot zestrzeliwuje Pz. II.
Jedynka miała 4 koła nośne a dwójka 5 i to by się zgadzało.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 31, 2013, 09:17:54 »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 31, 2013, 10:33:10 »
Dobrze wygląda, spójnie, no i aeroplany też latają :)   Nie grałem w WoT, więc niech się jakiś specjalista wypowie...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 31, 2013, 11:18:25 »
Obejrzałem rosyjski i angielski gemplej i ze smutkiem stwierdzam, że w tym trybie to przypomina ubogiego krewnego WoTa. :(
Czołgów jest mało i mają dziwną fizykę, jakby nie ważyły kilka/kilkdziesiąt ton. Prowadzenie ognia do przeciwnika też sprowadza się do najechania krzyżykiem obok którego wszystko jest podane. Moje pierwsze wrażenie - Wolniejszy WoT, z plagą rykoszetów. :|

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 31, 2013, 13:07:32 »
Nie zgodzę się z tobą ,byłem beta testerem  Wot’a , teraz testuje WTGF .
W obecnym kształcie, całość dużo lepiej zrobiona niż Beta Wota. Chłopaki  bardzo się przykładają do detali , co nie  znaczy że to i owo im nie umknie. Zdecydowanie da się wyczuć różnicę między T-34, a KV-1. To, że czołgi są trochę gumowe na pewno zostanie poprawione. Cały czas wprowadzane są nowinki  i gra na bieżąco jest aktualizowana z WT. Dlatego możemy zaobserwować zmieniający się system zarządzania dodatkami  w WT.
Gra sama w sobie będzie znacznie różnić się od  Wot’a. Bliżej jej do T-34 vs Tiger, co jest na plus - ten sam klimacik ;)
A koordynacja uderzenia pancernego z lotnictwem,  podniesie poprzeczkę zdecydowanie wyżej od Wot’a.  Co do grafiki nie muszę się wypowiadać , sami widzicie, co ten silnik graficzny potrafi.
Beta działa na razie tylko na DX11 – słabsze komputerki  będą obsługiwane w finalnej wersji.
Całość robi ogromne wrażenie ,klimat jest niesamowity – nie mogę doczekać się momentu  w którym
zasiądę za sterami mojego Ju-87 G-1 i zacznę otwierać T-34 jak puszkę pilsnera ;) 

Pozdrawiam

« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 31, 2013, 14:13:58 »
Ufff. Rozwiałeś nieco moje wątpliwości. :) Cieszy mnie, że twórcy podchodzą do sprawy poważniej, niż "zrobić kolejne MMO tylko zamiast mobów damy puszki"
Ja też, podobnie jak Ty czekam tego momentu, aż zakurzony Sztukas z dwoma działami wyleci popukać troszkę w wieczka tanków.  :ponury:
No i przy okazji znajdę w końcu cokolwiek co zastąpi mi WoTa, którego wszelaki kontrowersyjne ustawienia i ficzery sprawiają, że od daaawna nie wchodzę tam na więcej niż 2-3 bitwy po których rzucam mięchem w monitor.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 31, 2013, 15:23:40 »
Beta testerze, a czy w czołgi WT też będą miały wersję arcade, historical i full-real? 
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 31, 2013, 17:14:07 »
Na chwilę obecną nikt głośno tego nie mówi, jednak system sterowania i wyświetlania uwzględnia takie opcje jak:
sprzęgło i zmiany biegów. Jak wspomniałem całość bardzo przypomina t-34 vs Tiger. Więc można w pewnym stopniu założyć, że będzie wersja HB. Jednak czy uda się zrobić FR zależy tylko od graczy. Sami widzicie jak wygląda FR w WT zawsze będzie, coś do czego można się przyczepić.
Nie będzie to gra na poziomie ilka czy dcs, do takich nawet nie aspiruje. Będzie liczył się fan i klimat, który i tak zależy od nas.
Po to jest beta, aby wyłapać błędy i dać wskazówki co warto zmienić, ale doskonale wiemy, że my swoje ,a deweloperzy swoje.
A jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o to samo -liczy się kasa! :(