Autor Wątek: DCS: F-35A  (Przeczytany 13299 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kusch

• Global Moderator
DCS: F-35A
« dnia: Czerwca 16, 2013, 09:31:17 »
Czy oni tam mają jakiś ichni prima aprilis, czy to najprawdziwsza prawda?

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=108370

http://www.kinneyinteractive.com/#!dcs-f-35-lightning-ii/c1bom
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Odp: DCS: F-35A
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 16, 2013, 10:11:24 »
Hurrra! Może doczekamy się również X-winga ;-)

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 16, 2013, 20:33:43 »
Wszyscy się jarają na forum EDwarda, a spośród wielu zapowiadanych modułów jedynym, który jest realny pozostał MiG-21...
Nagle wyskoczyli z F-35, który nawet nie wyszedł z fazy testowej - jedno wielkie buahahahahah :mrgreen:

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 17, 2013, 08:22:45 »
Wybór fajny, ale zaraz zaraz, kto to robi? Firma od lotniczych automatów w centrach handlowych? ;) Na razie i tak mozna o tym zapomnieć, równie dobrze mogliby dodać, że kiedyś planują zrobienie F-117, B-2, F-22, no bo może kiedyś to zrobią i "nasze dzieci" pograją jak dorosną - akurat wyjdzie.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 17, 2013, 18:26:35 »
Lol. Tym ludziom wystarczy cokolwiek powiedzieć i już się jarają rzucając kasą w monitor. Najlepsze, że po 10 latach nadal do nich nie dociera następująca rzecz: Ten sam produkt został sprzedany już 4 razy i zanosi sie na piąty. Inny produkt został sprzedany dwa razy. Do tego mamy bzdurny i nie wiem po co combined coś tam oraz nadal niedokończony i niepotrzebny nikomu p-51. Do tego jedyny moduł jaki wyszedł spoza ED to UH. I nie zanosi sie na następne w jakimś rozsądnym czasie. A ci tam już tworzą wizje DCS Vietnam, martwią się, co będzie w MP z F-35, który nie pojawi się w ciągu roku albo i dwóch, jeśli w ogóle. Każdy bullshit jaki im się wciśnie za dobrą monetę biorą.

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 17, 2013, 23:16:17 »

;)

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 18, 2013, 01:11:27 »
No cóż, czas pokaże. Ja nie jestem aż takim pesymistą, jak chcą robić, to niech robią, najlepsze życzenia sukcesu dla nich i mam nadzieję, że się uda. Ale macie rację - zanim to się pojawi, to zdążymy się zestarzeć. Całkiem możliwe, że w dniu premiery F-35 to już będzie tylko kupa złomu, a wszystkie szanujące się siły powietrzne będą śmigać na X-Wingach.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 18, 2013, 07:11:36 »
Poczekajmy do piątku. Pojawi się strona na kickstarterze to zobaczymy jaka będzie cena i ich usprawiedliwienie, oraz plan. Bo póki co tak na prawdę nie wiadomo czy to ma być taki DCS jak z Warthog, czy jak z Eagle, a to już jest spora różnica. Do czego mają dostęp, bo na bazie filmików z Youtube i slajdów prezentacji do kongresu to ja bym się bał toster modelować, gdzie tam myśliwiec wielozadaniowy. I czemu firma, musi sięgać po kickstartera, w tydzień po ogłoszeniu prac nad projektem i na etapie na którym jeszcze nie mają nic do pokazania.

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 18, 2013, 07:34:01 »
Wags już postował na forum, że nie dają licencji byle komu i sprawdzają, czy developer jest w stanie dać radę, więc tutaj chyba nie będzie przekrętu.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 18, 2013, 07:43:11 »
Jak dla mnie przekrętem było wypuszczenie Combined Arms w takiej formie jakiej jest, więc tym co Wags pisze nie ma się co sugerować.

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 18, 2013, 13:37:07 »
Ale czemu A?
B z możliwością pionowego startu byłby o wiele ciekawszy.

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 18, 2013, 15:39:58 »
Ewentualnie bedzie i B.  Ale prszy starcie pionowym traci sie duzo na masie towaru.  Raczej lawowanie jest pionowe, na start zawsze bedzie jakies kolowanie.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 19, 2013, 19:06:24 »
Dla mnie to jest dosyć akademicka dyskusja. Zapowiedzi jest mnóstwo, a dobrze będzie jak chociaż jedna rzecz wyjdzie w ogóle i w jakimś rozsądnym terminie. Prawda jest taka, że jak zrobią moduł DCS: Latawiec Skrzynkowy i DCS: Papierowy Samolocik kl. IIIb, S.P 157 w Warszawie, to i tak wszyscy się na to rzucą ze swoimi 39.9$ i jeszcze będą się cieszyć, że cokolwiek wyszło. A tam plany, dyskusję dlaczego wersja A zamiast IV Ausf. D i nie wiadomo co jeszcze... totalne abstrachowanie od układu odniesienia.  Będąc na tamtym forum, mam wrażenie, że to banda dzieci - cokolwiek im się obieca, a ci już moczą majtki. A już gotowość tych ludzi do płacenia od razu i na każde skinienie za wszelkie, niczym niepodparte obietnice i swoje własne marzenia, to jakiś obłęd. W dyskusji na tema F-18 to już wszelkie szczyty przekroczyło. Nie dociera do tych ludzi, że rzucanie kasą w monitor niczego nie przyśpiesza, na nic nie wpływa, zwłaszcza w przypadku firmy komercyjnej jadącej na rządowych kontraktach. A spróbuj im coś napomknąć, że to trochę głupie płacić za coś czego jeszcze nie ma...

Tu jakby dochodzimy do tematu KS w ogóle. Dla mnie, to co na początku było całkiem niezłym pomysłem dla małych studiów i pojedyńczych developerów, zaczyna się wypaczać. No nie ma siły. Zauwazyli, że ludziom wystarczy sprzedać iluzje i można doić kasę, to teraz będą jechać na całego. To jest kurna naprawde niezły myk. To jest nic innego jak płacenie innym za swoje marzenia. Czysta głupota.

« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 26, 2013, 12:56:13 »
http://www.flickr.com/photos/27277424@N04/sets/72157634318581967/

Robi sie ciekawie, ale mimo wszystko wolałbym żeby najpierw zrobili Horneta.
"Jeb*ć, karać, nie wyróżniać. W wolnych chwilach prześladować"

« Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 26, 2013, 13:35:46 »
Zupełnie ten samolot do mnie nie przemawia, tym bardziej w środowisku DCS. Hornet, Mi-8, MiG-21 to co innego, choć pewnie jak się pojawi i będzie reprezentował poziom znany z samolotów stajni ED i Belsimtek to i tak go kupię ;)
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb