Autor Wątek: DCS WWII: Europe 1944  (Przeczytany 70900 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS WWII: Europe 1944
« Odpowiedź #450 dnia: Maja 27, 2017, 18:25:18 »
Bo zabawki mają upust do 29-ego maja. To jest wiadomość z 19-ego maja.

In preparation for the release of the DCS: Normandy 1944 map, we are offering 30% off on all DCS World War II aircraft and DCS: Combined Arms. This sale starts today at 1500 GMT and will last until 29 May at 0900 GMT.

« Odpowiedź #451 dnia: Maja 27, 2017, 20:01:09 »
Ale Ty mówisz o dotychczasowych zabawkach, a Ophiuchus o mapie i asset packu. Przyznaję, że ja też postanowiłem zaryzykować i poczekać z bonusami w garści, choć wiedziałem, że ogólnikowy podpunkt regulaminu sprzedaży, mówiący o braku możłiwości użycia bonusów w odniesieniu do "new" pozycji mógł pokrzyżować mi plany... No i zdaje się pokrzyżował. Poczekam jeszcze aż kurz opadnie, ale trudno oszacować kiedy ten "pre-sell" sie niby skończy.

Jednakowoż po tym co widzę (wydajność nowego silnika u siebie na Nevadzie i mapy u innych na Normandii), faja i tak mi zmiękła na tyle, że chyba mogę poczekać parę miechów, aż ten produkt nabierze nieco ogłady. Moje bonusy wygasają dopiero w listopadzie :D.

« Odpowiedź #452 dnia: Maja 27, 2017, 20:12:44 »
Zainstalowałem aktualizację i .... po uruchomieniu menagera modułów zgłosił się monit o instalacji Normandii i  WWII Assets Pack ! Czyli już działa normalnie :-)
http://il2forum.pl/index.php?topic=5137.msg74259#msg74259

"Jeśli pilot zawali, pilot ginie. Jeśli kontroler zawali, pilot ginie."

Offline petros13

• *
  • Zawsze jest dobrze, tak musi być.
« Odpowiedź #453 dnia: Maja 27, 2017, 21:20:25 »
Zainstalowałem aktualizację i .... po uruchomieniu menagera modułów zgłosił się monit o instalacji Normandii i  WWII Assets Pack ! Czyli już działa normalnie :-)
Ale seriala dalej nie przyjmuje (Normandia) mimo tego, że na koncie widnieje jako aktywowany :x.
Piotr1szy Nerwowy.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #454 dnia: Maja 27, 2017, 21:53:23 »
A czy macie jakąś ikonkę Assets? Albo w Module Manager, że jest zainstalowany?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #455 dnia: Maja 27, 2017, 22:57:16 »
A czy macie jakąś ikonkę Assets? Albo w Module Manager, że jest zainstalowany?

Ikonki brak. W managerze widnieje jako zainstalowany.

Offline Versor

• 13 WELT
  • *
  • 6 WELT
« Odpowiedź #456 dnia: Maja 27, 2017, 22:58:22 »
Tak w Module Manager widnieje jako zainstalowany.

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #457 dnia: Maja 27, 2017, 23:29:41 »
Ikonki brak. W managerze widnieje jako zainstalowany.
Ikona Normandii jest, jest także uruchomiona, ale to tyle.
Chcąc uruchomić Spita czy tam Fw 190 wyskakuje tabelka o wpisanie kodu, po wpisaniu jest info, że jest błędny, paranoja jest goła? :evil:.
Piotr1szy Nerwowy.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #458 dnia: Maja 27, 2017, 23:42:57 »
Ikona Normandii jest, jest także uruchomiona, ale to tyle.
Chcąc uruchomić Spita czy tam Fw 190 wyskakuje tabelka o wpisanie kodu, po wpisaniu jest info, że jest błędny, paranoja jest goła? :evil:.

Tak, mam tak samo. Na supporcie już 3 wiadomość, ale ich pomysły nie działają. Właśnie dziwne, bo w module manager mam Normandię, a nie mam Assets Pack. Może dlatego nie wchodzi kod. AP mam za to zainstalowany.
Muszę czekać na kolejną odpowiedź.

www.yoyosims.pl

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #459 dnia: Maja 28, 2017, 06:56:15 »
Chyba ten sam problem co nasze: "https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=187954&page=2" :x.
Piotr1szy Nerwowy.

« Odpowiedź #460 dnia: Maja 28, 2017, 07:49:23 »
Działa Normania i Assets zainstalowały się z Modułu Menagera jednym kliknięciem. Po instalacji zgłosiło się okienko aktywacji, pierwszy serial nie przeszedł wpisałem drugi (z pakietu) i przyjęło. W DCS World 2,1: brak ikonki Assets, natomiast Normandia i Assets widnieją jako zainstalowane. Normandia jednak nie dała się uruchomić. Okazało się, że przy starcie misji w tle pojawiało sie okienko aktywacji dla Normandii, które w żaden sposób nie można było uaktywnić ( do tej pory program sam nas przełączał na aktywne okno aktywacji). W końcu .... udało się jakoś wpisać serial dla Normandii i działa.... ale optymalizacja jest słaba. Nie zmieniałem ustawień graficznych od Newady. W Normandii jest znacznie wolniej i nie wygląda to dobrze. Przeleciałem zaledwie kilka minut (już mi zabrakło cierpliwości), jakoś dodatków z Assets nie zauważyłem. Niby wszystko jest ale..... skopali to i to dobrze.
http://il2forum.pl/index.php?topic=5137.msg74259#msg74259

"Jeśli pilot zawali, pilot ginie. Jeśli kontroler zawali, pilot ginie."

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #461 dnia: Maja 28, 2017, 08:55:05 »
Cyt.
"W końcu .... udało się jakoś wpisać serial dla Normandii i działa.... "
No to masz farta brachu, ja już nie mam cierpliwości do nast. prób, a było ich naprawę b.wiele.
Piotr1szy Nerwowy.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #462 dnia: Maja 28, 2017, 09:00:12 »
Cyt.
"W końcu .... udało się jakoś wpisać serial dla Normandii i działa.... "
No to masz farta brachu, ja już nie mam cierpliwości do nast. prób, a było ich naprawę b.wiele.

Co gorsza nie mogę odpalić edytora bo zawsze pyta o Normandię (a jak się wpisuje i podaje, że błędny, to wraca do ekranu głównego , czyli nie mogę załadować Nevady. Tylko działa z Quick Mission).

www.yoyosims.pl

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #463 dnia: Maja 28, 2017, 11:52:02 »
Kupcie sobie jeszcze raz Normandię, to może zaskoczy (uroki bety), a wierzcie, w moim sercu ślad po Waszej ofierze zostanie na zawsze  :evil:.

« Odpowiedź #464 dnia: Maja 28, 2017, 12:03:52 »
Nie pamiętam już, robiliście już świeżą instalację całego DCS-a?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)