Autor Wątek: Strona Belsimtek  (Przeczytany 3396 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Strona Belsimtek
« dnia: Grudnia 12, 2013, 13:48:39 »
Pojawiła się oficjalna strona Belsimteku:
http://www.belsimtek.com/

A na niej między innymi:

The estimated release date for the advanced flight model for F-15C Eagle DCS module is middle of 2014.

Oraz trochę weselsze wieści:

Currently the company is working on the improvement of the already issued simulator UH-1H, and started new game projects:

DCS: UH-1H Huey release in November 2013
DCS: Mi-8MTV2 release at the end of 2013
DCS: F-86F Sabre beta-version to be released in spring 2014
DCS: AH-1G Cobra beta-version to be released in first half of 2014

The games listed above will be released in the same way as UH-1H, in format of Add-On to DCS:World.

Chociaż wygląda na to, że termin dla Huey'a już jest nieaktualny ;), to i tak cieszą dwie nowe maszyny w planach na następny rok.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
Odp: Strona Belsimtek
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 12, 2013, 14:54:25 »
Czyli Wietnamu nad Kaukazem ciąg dalszy...

To już ten Sabre bardziej pasuje, zawsze Tbilisi może robić za Seul albo Pjongjang, lol.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 12, 2013, 16:03:20 »
Zobaczymy, jak z tymi terminami. Póki co, Belsimtek pozytywnie zaskoczył w przeszłości, więc terminy są nawet prawdopodobne. Sabre fajny, aczkolwiek wolałbym  15kę, albo Peacemakera :D. Cobrę też idzie przytulić (choć wolałbym Cheyenne'a :D).

« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 12, 2013, 17:09:12 »
Swoją drogą, latem zastanawiałem się, czy Belsimtek zdąży wypuścić Mi-8 przed MiG-21. Teraz wygląda na to, że mamy szanse jeszcze na Sabre'a. Chłopaki naprawdę mają tempo.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 12, 2013, 17:41:58 »
Akurat Sabre to ja kompletnie nie rozumiem, ale AH-1G poproszę.

Ciekawe co z shared cockpit...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 12, 2013, 17:48:11 »
Kurde, czyli z tym Sabre to prawda jednak, a łudziłem się, że będą się trzymali tylko dużych łopat. Wybór chyba jeszcze gorszy niż P-51, do którego powstaje chociaż ten cały teatr od Luthiera WWII Europe, a dla F-86? Znów zatem będzie samotna wyspa na morzu DCS World.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 12, 2013, 18:08:48 »
Kurde, czyli z tym Sabre to prawda jednak, a łudziłem się, że będą się trzymali tylko dużych łopat. Wybór chyba jeszcze gorszy niż P-51, do którego powstaje chociaż ten cały teatr od Luthiera WWII Europe, a dla F-86? Znów zatem będzie samotna wyspa na morzu DCS World.

Taki cytat:

We do have the worst name for a coherent logo.

The main guideline is that DCS WWII is the series name, and Europe 1944 is just the byline.

We need a design that looks good as "DCS WWII: Europe 1944" and can also translate into "DCS WWII: Pacific 1943" and "DCS WWII: Berlin 1945" or "DCS WWII: Korea 1950". With the DCS WWII part remaining recognizably the same, and allowing at least some flexibility with the campaign-year design.

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1893719&postcount=25

Ja to dałbym się pokroić za Koreę  :579: .
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

_michal

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 12, 2013, 18:22:31 »
Z całym szacunkiem, ale nazwa DCS WWII: Korea 1950 ma tyle samo sensu co Il2 Sturmovik: Cliffs of Dover. No qra, czy oni serio nie myślą?

« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 12, 2013, 18:27:52 »
Niby dałoby się z tym Sabrem zrobić jakieś zimnowojenne scenariusze nawet na obecnej mapie. Mamy Tu-95 i B-52, gdyby dodać jakiegoś MiGa-15 lub 17, poczekać na 21, dodać kilka jednostek naziemnych, przymknąć oko na parę rzeczy... no dobra, co ja się będę czarował, F-86 pasuje do DCS jak pięść do oka :P.

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 13, 2013, 15:43:12 »
Ogólnie to już coś do czego trzeba się przyzwyczaić. DCS robi się platformą pod symulacje maszyn, a nie kompletnym symulatorem z kompletnym pakietem teatru działań. Może EDGE (o ile zobaczymy je przed nadchodzącym końcem świata) coś zmieni w tej materii i zaczną pojawiać się dedykowane teatry pod. Mnie nawet ten Sabre cieszy, zawsze lubiłem tę maszynę, a nie było chyba nigdy porządnego jej symulatora. Mig Alley to już prehistoria, ale Iłkowe mody pozostawiają olbrzymi niedosyt, bo solidnych kampanii też nie ma, a poziom symulacji wiadomo jaki jest.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 13, 2013, 23:38:13 »
Akurat Sabre to ja kompletnie nie rozumiem, ale AH-1G poproszę.
Zdajesz sobie sprawę, że pod względem uzbrojenia, to jest to samo co Huey ;)

_michal

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 13, 2013, 23:40:20 »
Zdajesz sobie sprawę, że pod względem uzbrojenia, to jest to samo co Huey ;)

Jakiego uzbrojenia? Huey u mnie jest przeznaczony na mapę Newady w wersji nieuzbrojonej. Taki FSX/TKOH. ;)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 14, 2013, 11:47:32 »

8)

« Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 28, 2013, 15:06:40 »
Cobra śliczna ale czekam aż ktoś da nam MI-24,  strasznie mi go brak ...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)