No dobrze, treningi idą w najlepsze, lądowanie_, starty, pierwsze kroki w nawigacji i tu problem. Wybieram lotnisko, wbijam częstotliwości w ILS_, wbijam w radio_, włączam ILS na środkowym panelu, powiadamia lotnisko o zamiarze wylądowania, wszystko tak jak zaleca szkolenie. _Teoretycznie powinno pokazać mi kurs do miejsca w którym powinienem zacząć schodzenie_, to co mówią z lotniska przez radio. Czy nawigacja pokładowa (lewy panel)_, tak jak pokazuje trasę lotu normalnego nie pokazuje kursu do lotniska_?
Lotnisko daje mi azymut do miejsca w którym powinienem zacząć zejście do lądowania, biorę podany kurs i co dalej_, nie dostaję automatycznie info z lotniska, że już w nim jestem i mam go zmienić na kurs w stronę lotniska. Teraz wiem, że jestem w miarę dobrym miejscu po nawigacji na lewym ekranie ale co gdy on ulegnie uszkodzeniu_?
Z góry przepraszam za mało fachowe określenia. Nie znam dobrze angielskiego, na "yoyosims" jest 5 lekcji ale nie obejmują one nawigacji, tylko start, lądowanie i uzbrojenie._Nawigacja mimo_, że bardzo ważna umknęła kolegom.