Witaj
CYT<<<Natomiast oburzanie się za zwrócenie uwagi na pewno nie przyspieszy uzyskania odpowiedzi. >>>Nie oburzyłem się za zwrócenie mi uwagi, tylko za formę, wybacz, ale punktowanie na czerwono literówek, które przypadkiem " pożarła" moja rozklepana klawiatura, to już chyba przegięcie, dla mnie jest to co najmniej niesmaczne. Co innego jakby to były ortografy, czy bluzgi.
CYT<<<Od siebie dodam, że raczej nie polecał bym uderzania w ton "skoro się zapytałem to należy mi się żeby cały świat stanął na głowie i odpowiedział".>>> Widzisz dopiero zaczynam latać , jestem w to cieniutki, mam problem, zapytałem i zamiast choć próby odpowiedzi , odrobiny dobrej woli dostałem szpica. Ok ale na innych forach, ( moich też) , o innej, równie specyficznej tematyce to ja jestem adminem i zbiorem wiedzy, ale nigdy, nie potraktowałem pytającego w ten sposób.
Ok to byłoby na tyle mojego klikania. Życzę Wszystkim pozostałym miłego latania.
FMSL ma jasne zasady, jeśli jesteś zbyt leniwy, by przeczytać swojego posta przed wciśnięciem "wyślij", nie oczekuj, że Mazak będzie za Tobą latał i Cię prosił o to, byś łaskawie raczył pisać poprawnie. Mekki.