Autor Wątek: Mundial 2014  (Przeczytany 7446 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Mundial 2014
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 24, 2014, 00:15:43 »
O...., coś mi się pozajączkowało, super bo kibicuje obydwu drużynom.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 24, 2014, 19:55:33 »
To na prawdę wspaniały mundial...., makaroniarze po pierwszej rundzie do domu :-D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 24, 2014, 20:12:02 »
Tragedia, ja już nie oglądam mundialu. Oprócz kontroli antydopingowej dla tych gryzoni powinni wprowadzić szczepienia ochronne.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 24, 2014, 20:16:04 »
Spoko, Suarez na bank dostanie jeden mecz kary. Głupek i recydywista w gryzieniu.

A tak poza tym co tu taka mała frekwencja? Piłki kopanej nie lubicie jak jeszcze powiecie że nie pijecie to występuję do GTW o bana dożywotniego na forum. Takich my tu nie chcemy ;)

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 24, 2014, 21:20:09 »
Jeden mecz? Może nawet dostać dwa lata ;). Spodziewałbym się co najmniej kilku meczy a prawdopodobne będzie nawet ok. 10, tak jak w obu jego poprzednich przypadkach.
Swoją drogą, sam pewnie też bym się zdrowo wkurzał, obrońcy Włoch to mistrzowie łapania, trzymania, blokowania (a przy okazji mistrzowie symulacji) - zobaczcie jakiego nelsona założył pogryziony Chiellini Cavaniemu w czasie bramkowej akcji. To IMO jest faul na rzut karny. Obrońcy wykorzystują fakt, iż sędzia jest jeden i patrzy najczęściej na piłkę w takich sytuacjach. Ci dwaj gracze mają już za sobą "wiele" meczach Juve-Napoli... Zainteresowani łokcie, trzymanki i ciągnięcie za włosy wygooglują momentalnie.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Troghv

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 24, 2014, 23:05:44 »

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 25, 2014, 00:32:30 »
Grecy jednak przeszli, nic to, Kostaryka bedzie miała łatwiej :)

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 25, 2014, 12:57:08 »
Najważniejsze, że Urugwaj obciął Włosy ;-)
Makaroniarze zawsze grają tak, aby zdenerwować rywala, sprowokować lub ewentualnie wymusić faul.
Trafiła kosa na ... zęby  :evil:   ;D ;D
Dla mnie dużą niespodzianką jest awans Greków, stawaiłem raczej na graczy Wybrzeża w tym spotkaniu ;-)
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

« Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 26, 2014, 10:43:40 »
Jak dla mnie, to Suarez przesadza, robi za dużo negatywnego, jak można co któryś mecz gryźć rywala?
« Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2014, 10:53:09 wysłana przez KosiMazaki »

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 26, 2014, 16:10:02 »
No i dostał bana na 9 meczy międzynarodowych i czteromiesięczny zakaz gry w piłkę w jakichkolwiek rozgrywkach. Ma z głowy początek ligi oraz, co gorsze, jeżeli zakaz nie obejmuje gier towarzyskich, także Copa America w 2015.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 26, 2014, 16:41:55 »
W sumie kara podobna do tej jaką dostał rok temu za pogryzienie Ivanovica. Wtedy się nic nie nauczył, teraz pewnie też nie.

« Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 26, 2014, 16:54:14 »
Reklama Phillipsa w dzisiejszej gazecie :).

« Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 26, 2014, 17:17:55 »
Przynajmniej tyle dostał, ja bym mu jeszcze nakazał występy w kagańcu jak miał hanibal L.
No teraz każdy mecz z Suarezem będzie można nagłaśniać w stylu: saga zmierzch przed świtem po zmroku itd.  :)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 26, 2014, 23:55:12 »
Zielone ludki do domu, jak pieknie :) . Nie wyjść z takiej grupy to porażka przede wszystkim Capello. Ruskim brakowało przed wszystkim nomen omen "gazu", czym imponowali w eliminacjach. Trza se było Nord Stream podłączyć frajerzy :P
Pół Francji się cieszy a pół chowa w domach z przerażeniem  >:D

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #44 dnia: Czerwca 27, 2014, 20:06:56 »
RAM pisze   "Dla mnie dużą niespodzianką jest awans Greków, stawaiłem raczej na graczy Wybrzeża w tym spotkaniu".

Też tak liczyłem, ale cóż sędzia pomógł Grekom dając karnego od poplątanych nóg Greka. Świetne sedziowanie, szkoda,że przy tej technice i poziomie sportu nie ma
tak jak np. w hokeju - gwizdek i analiza z monitora. Mają przecież każdy mecz obstawiony 32 kamerami.
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT