To bardzo miłe i budujące dla mnie i mojej ekipy słowa - dzięki Arek

Jak już wcześniej pisałem, wątek założyłem trochę przewrotnie, zresztą obawiając się waszej reakcji, ale jestem zadowolony z rezultatów tej dyskusji - przy okazji wyszły inne tematy, które można będzie dokończyć. Choćby nasza odpowiedzialność za byt tego forum.
Jak zauważyłeś naszym podstawowym problemem jest brak czasu - właśnie kończę prace na następny dzień i idę się przespać 6 godzin

Miałem dziś dorobić podstawę pod panel przyrządów silnika i MISC panel, ale nawet nie byłem w garażu. I tak dzień za dniem. Wielokrotnie już obiecywałem @vito, że skończę ICP i FCC, ale wciąż mi się to odkłada. Mam jednak nadzieję, że choćby i skokowo, ale uda się doprowadzić ten projekt do końca, bo wciąż mam silną i chyba już zgraną ekipę weteranów tego projektu. Wydaje mi się, że jeśli wejdziemy w HUD, to też go zrobimy, bo problemów jakie mieliśmy po drodze było sporo i jakoś się udało
Wstyd by mi było kupować wszystkie gotowe komponenty od skorupy, fotela itd. np na viperpit's i nazywać się budowniczym symulatorów, choć było by znacznie szybciej - to nie jest w zgodzie z moim sumieniem, choć efekt mógłby być podobny.
Na szczęście to wciąż pasja, a nie praca na zlecenie, czy pokaz swego ego

Dzięki @EGHI i jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich gentelmenów