Autor Wątek: Il-2 Battle of Moscow  (Przeczytany 22312 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl_logos

• Gość
Odp: Il-2 Battle of Moscow
« Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 07, 2015, 13:12:17 »
W sumie racja... za 80 zielonych będzie ~10 samolotów + mapa. Jedyne co w tym wszystkim jest interesujące, to, że mapa nie będzie przypominała solniczki.

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 07, 2015, 14:09:44 »
Shaitan - A MEN... żyjemy w czasach, w których są trzy latadła: BOS, COD i WT. Reszta jak DCS czy 1946 się nie liczy praktycznie bo jeden ma dwa samoloty a drugi jest kanciasty. Jakoś zawsze gdy pogram w BOSa lub CODa to jakaś magiczna moc ciągnie mnie do WT i nic na to nie poradzę...

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 07, 2015, 17:11:58 »
Mnie najbardziej boli to, co te patałachy zrobiły z RoFem. A pamiętam, jak ludzie nachwalić się ich nie mogli... za updaty, kontakt, detale, piękno tego symulatora...Żeby nie było OT, Nie mam najmniejszego zamiaru ładować kasy w te BoSy, czy inne BoMy. Ale to już mówiłem od początku, jak straszna zajarka tą solniczką była :)

« Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 07, 2015, 17:20:31 »
W sumie racja... za 80 zielonych będzie ~10 samolotów + mapa. Jedyne co w tym wszystkim jest interesujące, to, że mapa nie będzie przypominała solniczki.

Cenowo wychodzi podobne jak w RoFie, tyle że trzeba kupić od razu zestaw. Czy dla posiadaczy BoSa będą jakieś zniżki ? :)

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 07, 2015, 18:08:00 »
Myślę, że te 100$ to uczciwa cena lecz za produkt, który będzie finalny. W ROFa nie latałem (jakoś nie cierpię szmaciaków) ale większość userów to ludzie zarabiający - więc co to jest nawet ten tysiąc złotych za tyle godzin zabawy? Nie powiedziałbym też, że wczorajsze latanie na Wings of Liberty było nudne. Mobilne i niemobilne cele do atakowania, przesuwający się front, zajmowanie lotnisk - mnie to osobiście bardzo pasuje i jeśli z czasem wpuszczą na serwer tyle osób co np na ATAGu - będzie całkiem miodnie. Gdyby doszły jeszcze inne mapy jak BOM to już w ogóle będzie co robić. Osobiście mam już dość zimy i nie mogę patrzeć na te -10 stopni i wszystko białe - dlatego ciekaw jestem kiedy dadzą stalingrad zielony.

« Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 08, 2015, 11:22:13 »
A propos mapy BoM to nie będzie tam ... Moskwy! To znaczy będzie, ale tylko daleko na horyzoncie. Polatać nad nią nie będzie można.
Wiem, że siły lądowe się do niej nie doczłapały, ale lotnictwo pewnie bombardowało ją nie raz.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 08, 2015, 13:12:15 »
Ja tam kupię, tak myślę... ale jak będzie w promocji, w cenie mniejszej niż 30. Dokładnie tak jak BOS'a. Ale Świętego Graala to pewnie od razu bym kupił w przedsprzedaży. :)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 08, 2015, 16:47:57 »
Mnie ta Moskwa jakoś tak ani ziębi ani parzy. Takie same nudne i płaskie pola i drzewa... Afrykę również bym z chęcią kupił, nawet Bitwę o Anglię aby porównać z CODem. Już nie mówię o jakiejś Malcie albo dla odmiany Leyte, Mariany, Midway czy inny pacyficzny scenariusz. Słowem - wszystko lecz za BOM chyba nawet w promocji nie zapłacę.

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 08, 2015, 17:43:05 »
Wiem, że siły lądowe się do niej nie doczłapały, ale lotnictwo pewnie bombardowało ją nie raz.
Prawie...
Walki trwały do 5 grudnia 1941. Poszczególne oddziały niemieckie dotarły do przedmieść Moskwy (miejscowość wypoczynkowa Gorki, pętla autobusowa pod Chimkami– 20 km do Kremla, miasteczko Łobina- 15 km od centrum Moskwy).
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 10, 2015, 20:38:52 »
E siódemeczka. Cacuszko.

Jak na razie to idą na wydanie modeli na Lipiec.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 19, 2015, 09:27:24 »
Rutkov, siedź spokojnie :):

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 19, 2015, 16:16:04 »
No tak, mają mnie.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2015, 19:23:15 wysłana przez KosiMazaki »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 20, 2015, 13:40:22 »
Ale przecież "niegaduła" Rutkov ma doskonałą 110tkę w CODzie :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #58 dnia: Maja 23, 2015, 17:22:18 »

Rata.

www.yoyosims.pl

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #59 dnia: Maja 23, 2015, 21:01:32 »
Ktoś korby zapomniał? A może się urwała? ;)
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...