Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 248411 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #150 dnia: Sierpnia 10, 2016, 18:16:01 »
Czyli moge kupic same niemieckie i wloskie?

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #151 dnia: Sierpnia 10, 2016, 20:26:49 »
Czyli moge kupic same niemieckie i wloskie?

Mając tylko BoS Standard możesz kupić P-40E i MC.202.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #152 dnia: Sierpnia 10, 2016, 22:20:27 »
Ale trochę z tymi nowymi dźwiękami "gun" przesadzili :P.

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #153 dnia: Sierpnia 11, 2016, 07:39:30 »
Unlock'i sprawdzone - w profilu niby nadal progres dla samolotów jest jak był, ale w Quick Mission można wybrać dowolny rodzaj kamuflażu i dodatków. W multi nie sprawdzałem, pewnie też jest OK.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #154 dnia: Sierpnia 12, 2016, 10:09:03 »
BoS już dawno jest wersją finalną, a nie betą, czy RC.

No chyba jednak dopiero od teraz, sam zobacz na sieci wiadomość z wczoraj: http://yoyosims.pl/news/821_il-2-battle-moscow-oficjalnie-uko%C5%84czony
;)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #155 dnia: Sierpnia 12, 2016, 12:51:00 »
No chyba jednak dopiero od teraz, sam zobacz na sieci wiadomość z wczoraj: http://yoyosims.pl/news/821_il-2-battle-moscow-oficjalnie-uko%C5%84czony
;)

Nie kumam czemu przytaczasz ten link. BoS i BoM to inne tytuły. BoS już dawno jest oficjalnie ukończony. BoM oficjalnie od teraz. Nie pomyliły ci się tytułu z nowej serii IL-2?

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #156 dnia: Sierpnia 12, 2016, 19:13:12 »
O rany, racja, literki mi się M z S zamieniły, ale nawet nie tu, a stronę wcześniej. Mózg ludzki to dziwna sprawa, literki literkami, a i tak rozumiem to, co chcę zrozumieć, co miałem na prawdę na myśli. :)  Cały czas mi chodziło o Moskwę. Sorry!

Notabene dociągnęło mi wczoraj jakiś mikro patch, do gry lub launcher'a, trudno zgadnąć, ale coś małego.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #157 dnia: Sierpnia 13, 2016, 23:35:34 »
Mając tylko BoS Standard możesz kupić P-40E i MC.202.
Kupić może i tak, ale polatać już nie bardzo... A może coś źle robię? Zakupiłem P-40 i nic... W grze nie występuje, a w profilu, w sekcji z dodatkowymi samolotami jest tylko Foczka i Ła.

« Odpowiedź #158 dnia: Sierpnia 14, 2016, 00:00:32 »
Trzeba jeszcze dołączyć zakupiony samolot do konta. Też tam miałem z Fw-190.

« Odpowiedź #159 dnia: Sierpnia 14, 2016, 00:16:51 »
Czyli co? Aktywować produkt? Już to zrobiłem i guzik... Nie wiem, może już śpią i dopiero jutro dostanę "pi fourty" :D

« Odpowiedź #160 dnia: Sierpnia 14, 2016, 11:34:45 »
No i nie wiem... P-40 aktywowany, jest na moim profilu na stronie BoS, a w grze ani śladu. Tak jakby ten dodatek nie występował w standardowej wersji BoS. Co prawda sprawdzałem tylko w szybkiej misji, nie zagłębiając się w kampanie, ale chyba coś jest nie tak. Kupował ktoś z Was już jakiś dodatkowy samolot po tym pathu? Wcześniej sprawiłem sobie FW-190 i nie było żadnych problemów.

« Odpowiedź #161 dnia: Sierpnia 14, 2016, 13:02:02 »
Problem rozwiązany. Pomogło przeinstalowanie gry. Można usunąć powyższe posty.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #162 dnia: Sierpnia 16, 2016, 23:21:05 »
Dźwięk działek faktycznie się zmienił, ale pewien element w nim osobiście mi się podoba, ten metaliczny dźwięk "luźno" latającego zamka, jest naprawdę ekstra. Bardziej mnie trapi to że w ogóle słychać jakikolwiek odgłos poza hukiem wypluwającego pociski działka. Dodam do tego to iż nadal nie przyjmuję do wiadomości faktu iż słyszę uderzenie mojego wystrzelonego pocisku w odległy ode mnie na 300 m wrogi samolot przy dodatkowym ryku DB601, nawet jeżeli jest to połączone z wybuchem minegeschoss (nie jestem pewien czy są takie pociski w grze).
Co do skręcania foki, no cóż najbardziej manewrowym samolotem w grze jest Ił-2, ten wykręca wszystko ;), jak latam P-40 czy Jaczkiem przeciw FW-190 to myślę że foka to baletnica pląsająca wokół głazu narzutowego. W tych samolotach wychylenie drążka na boki na więcej niż 15 stopni powinno być na stałe zablokowane, bo dalej to już tylko śmierć prosisz o akt szybki i bezbolesny.
Mimo wszystko nie narzekam na grę i bawię się przednio, jak nigdy z symulatorami (offline) a największą radość wywołuje że trafienie w nasadę skrzydła Jakowi niezmiennie powoduje zapalenie paliwa, fakt iż da się to robić regularnie w moich oczach stawia grę na nieosiągalnym poziomie dla konkurencji bo takich smaczków jest dużo więcej.
Miałem zakończyć, ale podam jeszcze dwa takie smaczki bo są według mnie arcyrealistyczne:
1. atak na kolumnę samochodową, gdy atakujesz prostopadle do niej nic wielkiego się nie dzieje, ale zaatakuj ją wzdłuż jej marszruty to samochody ładnie rozjadą się na boki, zjeżdżając z drogi na pobocze, nie da się kosiakiem pociągnąć po długości kolumny
2. ostrzał baterii artyleryjskich, nawet jeżeli nie trafiasz zbyt celnie (np. z kilkanaście metrów obok) powoduje że obsługa nie czeka na twoją poprawkę tylko ładnie spiernicza ze stanowiska - dodatkowo jako bonus, na solniczce (w scenerii zimowej znaczy się) są ubrani w ładne długie ocieplane płaszcze do ziemi, miło z ich strony ;)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #163 dnia: Sierpnia 18, 2016, 19:59:56 »
Co do skręcania foki, no cóż najbardziej manewrowym samolotem w grze jest Ił-2, ten wykręca wszystko ;), jak latam P-40 czy Jaczkiem przeciw FW-190 to myślę że foka to baletnica pląsająca wokół głazu narzutowego. W tych samolotach wychylenie drążka na boki na więcej niż 15 stopni powinno być na stałe zablokowane, bo dalej to już tylko śmierć prosisz o akt szybki i bezbolesny.

Odnośnie jaka - klapy Rutkov, klapy wrzuć ...

Ramm
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #164 dnia: Sierpnia 19, 2016, 17:04:44 »
Powrót do odblokowania od razu ulepszeń: http://forum.il2sturmovik.com/topic/168-developer-diary/page-4#entry378896

i zapowiedź Odessa Map:

www.yoyosims.pl