Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 248226 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #435 dnia: Listopada 17, 2017, 13:56:22 »
Którymi? Chyba 2018 :D
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #436 dnia: Listopada 17, 2017, 14:04:47 »
Tempestem z przyjemnością bym polatał. Tylko, że chyba będę już wnuki miał :). A Battle of Midway ? Temat umarł ?

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #437 dnia: Listopada 17, 2017, 14:41:43 »
Prawdopodobnie odsunięty na później. Pewnie łatwiej natłuc kilka samolotów z Europy niż wymodelować zupełnie nowy teatr z egzotycznymi maszynami i operacjami lotniskowymi.

Ciekawe jest to, że planują zintegrować wszystkie tytuły w jeden. P-51 vs. Dr.1? Why not.

EDIT:
O, tak jak podejrzewałem: https://forum.il2sturmovik.com/topic/32257-my-comments-delay-pto-development/

"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #438 dnia: Listopada 17, 2017, 15:07:51 »
Ludzi na serwerach maks. 150. Dalej nie można założyć swojego serwera - a jeśli już ktoś się uprze, to trzeba zdobywać takowy klucz bezpośrednio od wydawcy. Content z kilku nowych modeli + lifting rofa, a rozgrywka ta sama jak była.
307 "LWOWSKIE PUCHACZE" - Vrtual  Polish SQN

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #439 dnia: Listopada 17, 2017, 15:13:06 »
W sumie tym Bodenplatte to mnie mają ...
A8, D9, Me-262, P-47 i P-38.
Mnie wystarczy.

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #440 dnia: Listopada 17, 2017, 16:22:02 »
Którymi? Chyba 2018 :D

Teraz już możesz zamawiać, przynajmniej na 100 baksów :evil:.

Ramm, ja też się skuszę  8).

Tako rzecze,
Zaratustra

sunrrrise

• Gość
« Odpowiedź #441 dnia: Listopada 17, 2017, 16:41:58 »
Ech, będzie preorder...

... z drugiej strony po kompromitującej premierze BoSa, tytuł się naprawdę mocno rozwinął i wraz z kolejnymi rozwinięciami ewoluuję w bardzo dobrą stronę. A komunikacja i terminowość jest taka, że drugiej ze świecą szukać.

Swoją drogą to będzie pierwszy prawdziwy powrót nad Ardeny od Jane's WWII Fighters. Ciekawe czy i tu będzie można pogonić sarenki na kucyku?;)

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #442 dnia: Listopada 17, 2017, 16:48:42 »
Tylko, że ceny zaczynają być zaporowe. Ale pewnie też się skuszę :evil:.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #443 dnia: Listopada 17, 2017, 16:51:41 »
Tylko, że ceny zaczynają być zaporowe. Ale pewnie też się skuszę :evil:.

Wiesz, oni głupi nie są. Czytają hype funboyów F-18 i ich deklaracje, więc wyciągają wnioski... A z drugiej strony ED daje towar drugiej kategorii, tzn. w wiecznej becie, czyli rynek ma potencjał  :evil:. Ci od F-18 to jak wyborcy Trumpa.

« Odpowiedź #444 dnia: Listopada 17, 2017, 18:38:05 »

To jest szansa że sobie P47 na transporty zapoluję. Bosko, tylko dożyć trzeba.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #445 dnia: Listopada 17, 2017, 19:12:09 »
Spokojnie, do premiery jeszcze troche, chociaz wszystko wyglada ze chce miec, lacznie z czolgami :D.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #446 dnia: Listopada 17, 2017, 20:40:45 »
O, tak jak podejrzewałem: https://forum.il2sturmovik.com/topic/32257-my-comments-delay-pto-development/

Nie no, widziałem, że nic z tego nie będzie w tej dekadzie. :(  Ostatnio same kiepskie wiadomości. Ech!
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #447 dnia: Listopada 18, 2017, 15:05:55 »
Gad demyt. Łączę się w "bulu i nadzieji" z Sorbiferem. Dziś dopiero o tym przeczytałem i te nieoczekiwane wieści zmarszczyły mi oblicze, ale cóż. Jak dla mnie ważne jest to, że Jason wciąż docelowo ma chcicę na Pacyfik, a i dołączenie P-38, P-47 i P-51 do koszyka samolotów w uniwersum BoX otworzy potencjał nowych możliwości w dalekowschodnim kierunku. Żeby tylko nie wywrócili się łapiąc te wszystkie sroki za ogon na raz (choć zastrzyk gotówki na pewno im się przyda).

Trudno, może w międzyczasie skuszę się na to Bodenplatte, w ramach nostalgii po "Jane's WWII Fighters", które było moją pierwszą legalnie zakupioną grą w życiu.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #448 dnia: Listopada 18, 2017, 16:00:21 »
Panowie, Tempest, D-9, P-38 i P-47 a do tego Demag, to są maszyny warte każdych pieniędzy. O Jaskółce nie wspomnę. A dodam że robię to bardziej kolekcjonersko, bo czasu na granie mam tyle co kot napłakał
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #449 dnia: Listopada 18, 2017, 16:06:04 »
Może i ja się skuszę, taka karma, taki ochłap czegoś nie z frontu wschodniego. Szkoda tylko, że P-38 będzie za dopłatą a B-25 tylko AI, bo to najciekawsze maszyny dla mnie. :(    Ruch z restaurowaniem ROF'a sprytny, ale nie wiem, czy bym się znów skusił. Za to ten osobny tytuł z czołgami - może być zabawnie. Te czołgi co są teraz, to oni już poprawili i da się normalnie jeździć i walczyć?
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.