Autor Wątek: Zapowiedzi i patche  (Przeczytany 248332 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Zapowiedzi i patche
« Odpowiedź #750 dnia: Maja 18, 2019, 08:46:17 »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #752 dnia: Czerwca 10, 2019, 17:46:25 »
Mówią, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale akurat ta robi dużo radości. Mamy patcha.

« Odpowiedź #753 dnia: Czerwca 10, 2019, 18:31:15 »

« Odpowiedź #754 dnia: Czerwca 10, 2019, 19:30:59 »
Update i DD to dwie różne sprawy. Spójrz na datę posta YoYo.

« Odpowiedź #755 dnia: Czerwca 10, 2019, 20:32:38 »
https://youtu.be/kUOomY9Xu9o
Mamy już tutorial do jaskółki od Reqiema.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #756 dnia: Czerwca 10, 2019, 20:55:56 »
Nie powiem, przyjemnie się lata, nawet nie jest specjalnie ociężały, trzeba uważać z wychodzeniem z nurkowania (bo można nie wyjść). Ale na niskim pułapie jak najbardziej do ubicia, czy to przez P-47, czy Spita Mk9.

« Odpowiedź #757 dnia: Czerwca 10, 2019, 21:24:40 »
Upss przepraszam,_mój błąd.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 10, 2019, 21:54:33 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #758 dnia: Czerwca 10, 2019, 23:14:11 »
Testowałem Bf 109G-2 w chamskim dogu na Berlodze i nie wiem jak inni, ale dla mnie ta maszyna przestała mieć statecznik poziomy. Jest jeszcze bardziej ociężała na mordę w nurku niż była - tak mi się wydaje. Ciężko skręca nawet przy 10-25% klapach przy niższej prędkości. Nie testowałem innych maszyn oprócz Me 262 (jest ok), ale jak widzę w update, że "there are many improvements in FM and aircraft systems modeling" to jakoś mam złe przeczucia...

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #759 dnia: Czerwca 11, 2019, 07:53:56 »
Zastanawia mnie ta cisza odnośnie mapy do Bodenplatte ...
Coś tam jest w "Devloper Diary" (w marcu i kwietniu), ale jak ognia unikają podania konkretnej daty.
A bez tej mapy latanie na 262 trochę traci na klimacie ;-)

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #760 dnia: Czerwca 11, 2019, 08:10:06 »
Mnie najbardziej martwi brak bombowców, jakichkolwiek po obu stronach. Jesteśmy praktyczne zmuszeni do walk myśliwskich. Na tym etapie mogliby już o tym pomyśleć.

« Odpowiedź #761 dnia: Czerwca 11, 2019, 08:34:00 »
A jakich bombowców brakuje? Tzn. brakuje wielu samolotów, np. Hurricane, ale bombowce są przecież po obu stronach.

Mnie bardziej martwi, że nikt nie odniósł się do ewentualnych korekt w fizie modeli, a jedynie do map czy bombowców.  8)

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #762 dnia: Czerwca 11, 2019, 09:17:42 »
Mnie bardziej martwi, że nikt nie odniósł się do ewentualnych korekt w fizie modeli, a jedynie do map czy bombowców.  8)

Korekty w FM i DM co niemalże co każdy patch, więc nie robi to na mnie już żadnego wrażenia.  Dyskusja na forum 1CGS jest bez sensu, ruscy mają swoją wizję historii II wś i rozwoju gry.
Odpalam grę, widzę zmiany - nie mam wyjścia  - tylko mogę je zaakceptować. I latamy dalej.
Możesz się zdenerwować i po prostu nie grać w BOX'a i kupić DCS'a i moduły do niego. Innego wyjścia nie ma, ponieważ innych symulatorów z II wś oferujących walkę online po prostu nie ma.

Ramm.

ps. latał ktoś tym 262 ? Jest szybszy od bylejaka 1b czy nie ?? :-D
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #763 dnia: Czerwca 11, 2019, 09:29:39 »
A jakich bombowców brakuje? Tzn. brakuje wielu samolotów, np. Hurricane, ale bombowce są przecież po obu stronach.

Trochę się rozpędziłem, fakt. Bardziej mi chodziło o stronę aliantów. Np. B-17, B-24, ......., Lancaster, Halifax, itd. Oczywiście AI i chociaż ze dwa typy.

« Odpowiedź #764 dnia: Czerwca 11, 2019, 09:34:54 »
Ramm, to oczywiste oczywistości. Przecież nie będę grał w War Thunder.  ;) Odniosłem tylko wrażenie, że G-2 jest bardziej mułowaty, co w sumie nie ma znaczenia, bo walk kołowych staram się unikać, jeśli mogę.

Lipas, A-20 daje radę jako bomber i szturmowiec, P-47 też jest w stanie załatwić sporo celów. Fakt, wrzuciliby B-25 i coś o czym, piszesz.

Bardziej na razie czuć niedostatek Tempesta i Mustanga, ponieważ D-9 jest niezdejmowalna nawet przez P-47 na naprawdę dużej wysokości. Alianci po prostu na razie nie mają szybkich maszyn.