Autor Wątek: DCS: World 2.0...oraz 1.5  (Przeczytany 211227 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: World 2.0...oraz 1.5
« Odpowiedź #630 dnia: Stycznia 26, 2016, 07:39:28 »
Jak to jest teraz w DCS 1.5.2,  nie pobiera się teraz  od nich całej gry, tylko mały pliczek. On ściąga resztę, czy instaluje od razu ?
Jak najlepiej odinstalować DCS-a ? Sam DCS, czy moduły też, po deinstalacji usuwać jakieś pliki z  Program Files ?
Chcę zrobić czystą instalację, bo ta przeszła już wiele uaktualnień i chyba ma sporo śmiecia w sobie...
Klucze chyba zapisują się w rejestrze i nie będzie potrzeby ich inicjowania od początku ?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #631 dnia: Stycznia 26, 2016, 08:06:50 »
@Yoyek
Wszystko jest dobrze. To jest wersja Stealth Blacksharka. Zresztą jak sama nazwa wskazuje Black Shark. Be sure you is wrong.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #632 dnia: Stycznia 26, 2016, 09:52:57 »
YOYEK to najnowszy mod SWEET FX 2.0 zaimplementowany w grze. To ED ci poszlo na reke, a ty narzekasz. :)
« Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2016, 10:01:26 wysłana przez KosiMazaki »
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

« Odpowiedź #633 dnia: Stycznia 26, 2016, 13:09:54 »
Jak to jest teraz w DCS 1.5.2,  nie pobiera się teraz  od nich całej gry, tylko mały pliczek. On ściąga resztę, czy instaluje od razu ?
Jak najlepiej odinstalować DCS-a ? Sam DCS, czy moduły też, po deinstalacji usuwać jakieś pliki z  Program Files ?
Chcę zrobić czystą instalację, bo ta przeszła już wiele uaktualnień i chyba ma sporo śmiecia w sobie...
Klucze chyba zapisują się w rejestrze i nie będzie potrzeby ich inicjowania od początku ?

Ktoś  pomoże ? Nie przerabiałem jeszcze tego tematu na DCS 1.5.2.   :cry: :-[ :o
Latamy dzisiaj?

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #634 dnia: Stycznia 26, 2016, 13:25:09 »
Zachowaj ustawienia kontrolerów (user/saved games/DCS....), odinstaluj poprzez panel sterowania wszystko co ma w nazwie DCS, potem jeszcze możesz ręcznie wywalić to co zostało. Sciągasz

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #635 dnia: Stycznia 26, 2016, 13:31:37 »
Jeszcze raz wszystko, bo mi się przerwało.
Zachowaj ustawienia kontrolerów (user/saved games/DCS....), odinstaluj poprzez panel sterowania wszystko co ma w nazwie DCS, potem jeszcze możesz ręcznie wywalić to co zostało. Ściągasz ze strony ED instalator wersji, którą chcesz, a potem to już wszystko z automatu idzie. Potem odpalasz DCSa (ważne, musisz się zalogować - moduły są przypisane do konta) i pobierasz moduły, które masz. Czasami to się dzieje automatycznie czasami nie. Nie wiem jak jest teraz. Nie wiem też, jak to się robi jak masz wersję Steam.
To wszystko. Prostsze od cepa.

« Odpowiedź #636 dnia: Stycznia 26, 2016, 13:38:27 »
OK dzięki, troszkę inaczej jak w DCS 1.2...   W katalogu z zapisem ustawień jest sporo innych plików, czy kopiowałeś sobie też inne ? Na wszelki wypadek zrobiłem kopię całego folderu.
Latamy dzisiaj?

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #637 dnia: Stycznia 26, 2016, 13:57:43 »
Nie, tylko kontrolery.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #639 dnia: Stycznia 29, 2016, 15:46:49 »
W tym roku Hornet jako Early Access? Hmm... "I want to believe".

In parallel we continue to work on the F/A-18C Hornet. We are currently working on the cockpit and setting up its functionality. Later in 2016 we plan to release the Hornet as an "Early Access" product that will allow you to participate in early testing.

Lotniskowce będą dodatkowo płatne?
We see 2016 as a big year for aircraft carrier operations as we plan to release both Nimitz-class aircraft carrier and Kuznetsov-class aircraft carrier modules. Both of these modules will be incredibly detailed models with working elevators, interior hanger bays, animated ship systems, and the ability to walk around inside the ships. These will be optional modules that would replace the existing ships currently in DCS World.

dufay

• Gość
« Odpowiedź #640 dnia: Stycznia 29, 2016, 15:50:39 »
W tym roku Hornet jako Early Access? Hmm... "I want to believe".

Tak czy inaczej, wzorem userów z forum ED, odruchowo rzuciłem kartą kredytową w monitor ;D

Poko

• Gość
« Odpowiedź #641 dnia: Stycznia 29, 2016, 15:52:38 »
Ja też. ;)

« Odpowiedź #642 dnia: Stycznia 29, 2016, 16:14:29 »
W sumie ciekawy pomysł z tymi lotniskowcami. Zobaczymy co im z tego wyjdzie i czy będa chcieli pociągnąć temat dalej (np. tworząc okręty z lądowiskiem dla śmigłowców).

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #643 dnia: Stycznia 29, 2016, 16:28:43 »
Jak się kliknie jest więcej screenów:
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/screenshots/665/

Są ludziki jak w FSX/P3D  8) .

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #644 dnia: Stycznia 29, 2016, 16:55:47 »
Byłoby miło jakby wreszcie przenieśli mapę Gruzji do nowego silnika graficznego. Ani słowem nie wspomnieli o tym w newsletterze.