0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A tak na marginesie, jak używacie tekstur dodatkowych (Starway, Barthek) to jak robicie z updejtami w JSGME?Ja zawsze cofam wpierw, potem idzie update i dopiero potem je włączam ponownie. Ktoś poleciał z updejtem na żywca mając tekstury?Coś się komuś powaliło w simie?
Password change request
Powiem szczerze, że ciekawszą fabułę i treść ma już Moda na sukces aniżeli ichne promocje i "niusy". Co za flaki w oleju.Wersja 2.5 jest tam gdzieś za górami, za lasami - poślizg już ponad trzy miesięczny.
Nie chcę się bawić w adwokata diabła, ale o 3-miesięcznym poślizgu można by mówić, gdyby rzeczywiście nastąpił rozjazd wobec jakiejś ostatniej deklarowanej daty wydania. Tymczasem już w listopadowym newsletterze było oficjalnie powiedziane, że 2.5 w 2016-stym nie będzie, zaś priorytety na resztę roku i '17-sty idą w kolejności: dokończona Nevada -> Normandia (pierwszy kwartał) -> pimpnięty Kaukaz -> 2.5 (oba ostatnie cele nawet bez szacunkowych dat). I chociaż "everything is subject to change", na razie wydają się lecieć mniej-więcej zgodnie z tym "planem".
Jak myślą, że "dokończenie" Nevady spowoduje, że wszyscy ją kupią to się chyba przeliczyli. Ja ją mam i mi pasi, ale patrząc po liczbie graczy w multi to powinni tylko i wyłącznie skupić się na 2.5.A swoją drogą, co oni właściwie chcą kończyć ?