Autor Wątek: Polychop Simulations  (Przeczytany 19210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Polychop Simulations
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 24, 2015, 13:10:02 »
No to pojechali, a mialo byc tak pieknie....
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 24, 2015, 14:23:35 »
Czekam z niecierpliwością. Będzie polowanie na sztukasy  :)  .

« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 24, 2015, 15:29:19 »
SZTUKAS  to jak miód na moje uszy  :) , może wizja WW2 nie umrze.  Ciekawe jak tam Spitfire ?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 27, 2015, 00:09:47 »
Pierwsze screen  :003: .

www.yoyosims.pl

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 27, 2015, 00:33:15 »
Redaktorze, jest sens wrzucać takie g...o? Serio pytam. Zresztą, ja wiem jaka będzie następna, czyli ich pierwsza i jedyna maszyna, Bo-nkers 69.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 27, 2015, 01:04:38 »
No, sztukas nad Nevadą. Aż się nie mogę doczekać. Powiedzcie gdzie ten pre-order, bo chcę rzucić kaską :).

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 27, 2015, 09:45:41 »
Redaktorze, jest sens wrzucać takie g...o? Serio pytam. Zresztą, ja wiem jaka będzie następna, czyli ich pierwsza i jedyna maszyna, Bo-nkers 69.

Taki screen jak i cały ten pomysł, przynajmniej dla mnie, chociaż niektórym pomysł Juhasa jak widać do DCS'a może się podobać.
Tylko pod jaką to będzie mapę? Ardeny? Też nie pasuje, LN zrobi (może) coś z Pacyfiku i tyle.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 27, 2015, 10:02:54 »
To tak jak Mig 21, Mig15 czy inne samoloty produkowane w Rosji pasują do  Newady.  A może Dora czy Me109 tam pasuje  ?  Będzie DCS 2.0 to i może mapa z kawałkiem  europy się pojawi.  Ja lubię  samoloty z  okresu II WŚ i myślę , że nie tylko ja. Nikt nikogo nie zmusza do kupna,,  mnie jakoś Newada  mało interesuje. 
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 27, 2015, 18:49:37 »
Ju87 ogólnie jako nowy moduł w DCS nie budzi we mnie obrzydzenia - bardzo fajnie mi się nim latało w CoD-ie, a lata w BoS, ale... no właśnie trzeba mieć nad czym latać i do czego strzelać. Póki Normandia jest w powijakach, o czym świadczy choćby brak świeżych informacji, moim zdaniem nie ma sensu parcie w kierunku samolotów okresu WWII. Bardziej to wygląda na, niespodzianka, skok na kasę niż rzetelny plan biznesowy.
Myślałem, że przynajmniej Polychop pójdzie innym tropem niż reszta, no ale przykład idzie od góry, a historia pokazała, że zawsze znajdzie się kilka chętnych osób do zakupu... trzeba tylko swój produkt umiejętnie sprzedać.

« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 27, 2015, 19:37:30 »
Zgadza się ale podobnie jest z mapą dla innych samolotów, bo Nevada to raczej szkoła latania dla paru maszyn a nie teatr działań wszystkich samolotów z DCS-a.   Modele czołgów , pojazdów, dział czy statków z okresu II WŚ widziałem już dawno.  Da się zrobić też budynki i wsadzić to w mapę już istniejącą. Problem map ( teatrów działań), maszyn które już są w DCS-e, istnieje od wielu lat, może dlatego wielu ludzi rzuca się na Nevadę. Jednak ona sama mało co wnosi do samej gry, poza aspektem graficznym. Dlatego śmieszą mnie słowa typu : "No, sztukas nad Nevadą. Aż się nie mogę doczekać. "  Bo tak samo mogę powiedzieć o maszynach typu Mig, Su, czy Mi nad Nevadą. Dobrze że powietrze jest  takie same dla wszystkich maszyn , bo  zapewne są  i tu wielbiciele historycznych skrzydełek.
Latamy dzisiaj?

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 27, 2015, 19:47:01 »
Raczej młodzieńczy entuzjazm niż skok na kasę. Z tego co rozumiem to jakiś nowy członek zespołu robi niejako "na doczepkę". Zobaczymy czy da radę dociągnąć do końca, bo nieoteksturowanych renderów różnych samolotów już trochę było.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 27, 2015, 19:56:40 »
Modele czołgów , pojazdów, dział czy statków z okresu II WŚ widziałem już dawno.  Da się zrobić też budynki i wsadzić to w mapę już istniejącą.

Zakładam, że problem polega przede wszystkim na fakcie, że autorów "elementów" jest wielu, ale nie znalazł się nikt, kto by ich wszystkich zebrał w jeden zespół, więc to tak jakby niczego nie było.

Dlatego śmieszą mnie słowa typu : "No, sztukas nad Nevadą. Aż się nie mogę doczekać. "  Bo tak samo mogę powiedzieć o maszynach typu Mig, Su, czy Mi nad Nevadą.

Przyznaję rację, bo granie w DCS wymaga sporej dawki wyobraźni i w obecnym miszmaszu samoloty z okresu I Wojny Światowej też by się zapewne jakoś odnalazły ;-)
Potencjalna "DCS: Iwo Jima" też sytuacji specjalnie nie poprawi.

Z tego co rozumiem to jakiś nowy członek zespołu robi niejako "na doczepkę".
To, że autorzy BoS/BoM mogli sobie pozwolić na zrobienie próbki "symulacji" czołgów w swojej produkcji to jeszcze mogłem zaakceptować, ale taki robiący coś na boku Polychop? Jeszcze niedawno pisali, że Gazela jest już prawie gotowa, a teraz okazuje się, że może ją wydadzą w pierwszym kwartale 2016. Trochę tu widzę braku logiki, ale masz rację, że przyszłość to zweryfikuje.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 05, 2016, 19:34:51 »
Nie tylko Sztukas, ponoć powoli dziergają też to:

Ho-229.

www.yoyosims.pl

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 05, 2016, 19:45:03 »
Zesrałem się z radości....

« Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 05, 2016, 19:52:47 »
He he he podobnie jak i ja, mimo że lubię maszyny z tego okresu. Rozumiem  Me-262, te przynajmniej były produkowane fabrycznie.
Latamy dzisiaj?