Autor Wątek: DCS: F/A-18C przed premierą  (Przeczytany 81701 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« Odpowiedź #510 dnia: Stycznia 13, 2018, 20:16:08 »
Nie wydaje mnie się !
Żeby latać Falconem BMS trzeba dorosnąć ... i nie mówię tu o wieku ...

« Odpowiedź #511 dnia: Stycznia 13, 2018, 23:20:40 »
W tym mc. Raczej go nie kupię bo jestem zdziesiątkowany. W następnym miesiącu jest na bank, nawet jeśli by miał być z poślizgiem na luty. :banana: Jestem pozytywnie uzależniony i to jest oficjalna wersja. :562:

« Odpowiedź #512 dnia: Stycznia 13, 2018, 23:48:59 »
"https://www.rockpapershotgun.com/2018/01/12/the-flare-path-hows-it-going-2/" -> "Moving into 2018, we see it as a sea-state change for us. By the end of January, DCS World 2.5 will be released and the F/A-18C Hornet will be released into Early Access by the end of March 2018. "

+info z https://www.reddit.com/r/hoggit/comments/7q3zo6/fa18c_hornet_will_be_released_into_early_access/ :
[–]SiThSpAwN 5 points 3 hours ago
March is still possible, but too many variables to safely pin down a date. We all know how unforgiving the community can be with that ;)

Yup, ED has no desire to use up that whole end of Spring window, something unforeseen could happen, but they want it out as soon as they can.

[–]JeremyFreudBrakes Release, Full Burner 4 points 6 hours ago
Sorry to burst your waiting bubble, I talked to an ED staff member yesterday and they said we can most likely expect it within 1-2 months. That end of spring is just a huge buffer in case of set backs.

This is pretty much it, they have internal goals, but as the Hornet is so complex, they wanted a buffer as not to disappoint if they missed that. Chances are we will be flying the Hornet sooner than we think, but ED is just being careful. This is a big product for them.

Sith to moderator oficjalnego forum, tu sie wypowiada na reddicie, jakby ktos nie wiedzial.

BTW: A co do dyskusji o zasadnosci preordera to dodam tylko, ze ED to nie jest korporacja, sa mali i praktycznie jedyni na rynku. Nie maja stalych zrodel dochodow z DCS, i to nie jest jakis tam kickstarter z 95% ryzkiem braku realizacji, wiec postrzegam preorder jako kredytowanie ich. Tym bardziej ze Hornet to bedzie taki wol roboczy jak Guziec tylko do kwadratu  :joystick:

A tak na zimno koledzy, zastanawiam się co ED powstrzymuje przed wydaniem Szerszenia teraz? Na filmikach Hornet lata, systemy jak i uzbrojenie jakie wymienili w early access też działa,
Radar A/A nigdy nie wykryl celu na wideo, nie pokazali jego submodes, ani razu AIM-7 nie strzelony, RWR nie dziala kompletnie, brak countermeasures (chocby flar nawet na trailerze w miejscach gdzie powinno sie stosowac przy lowlevel), brak TAMMAC, INS wyglada na niekompletny, zero wzmianek o ACFS(autopilot), ....

« Odpowiedź #513 dnia: Stycznia 14, 2018, 14:16:56 »
Ma klapy,_podwozie,_hak._Jest lotniskowiec z linami,_katapulty chyba działają = będzie co robić zanim EDki podrasują Horneta do walki ;)
« Ostatnia zmiana: Stycznia 14, 2018, 15:00:00 wysłana przez KosiMazaki »
Żeby latać Falconem BMS trzeba dorosnąć ... i nie mówię tu o wieku ...

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #514 dnia: Stycznia 14, 2018, 16:27:26 »
Dokładnie tak :)
F-16C Block50 driver...

« Odpowiedź #515 dnia: Stycznia 14, 2018, 20:44:18 »
Tylko czy te liny działają?_F-5 w DCS-e też ma hak, ktoś to sprawdzał?
« Ostatnia zmiana: Stycznia 14, 2018, 21:08:31 wysłana przez KosiMazaki »
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #516 dnia: Stycznia 14, 2018, 23:34:31 »
Jeszcze nie działają, bo normalnie nikt nie przewidywał, że znajdzie się jakiś gość co będzie chciał F-5 na lotniskowcu lądować. Ale myślę że pod Horneta to już jest gotowe, po to został stworzony, głównie operacje morskie.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #517 dnia: Stycznia 15, 2018, 00:20:23 »
Mogliby zrobić później w wolnym czasie prośbę o awaryjne lądowanie w ATC menu, po włączeniu której rozciągana byłaby lina na pasie na lotniskach wojskowych w Newadzie (w Gruzji prędzej byłyby migołapki).

Offline xmp19

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #518 dnia: Stycznia 16, 2018, 20:53:37 »

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #519 dnia: Stycznia 17, 2018, 09:54:08 »
Nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał, mnie to na pewno umknęło... ale teraz przy przedpłacie też naliczają bonus. Płacąc za F-18 dostałem jeszcze 16 edków na wykorzystanie przez rok. Za inne mody też niby jest, ale kilka tygodni temu, jak kupowałem Harriera, to tego nie było. Jak dla mnie to nowość zaskakująco pozytywna.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #520 dnia: Stycznia 17, 2018, 10:25:52 »
Boski - kupiłeś Horneta ?! Świat się wali... 
Mam już 31 tych dolarów, niestety nie mam na co ich wydać, bo moduł nie może być w promo ani w przedsprzedaży. To na co czekam, raczej długo nie bedzie dostępne, a i tak pewnie w przedsprzedaży będzie taniej.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #521 dnia: Stycznia 17, 2018, 10:46:03 »
Moduł może być na promocji jeżeli jest wspomniane że można zjechać z ceną do -60% za pomocą ED dolców. Czyli jeszcze prościej tak, moduł jest na przecenie -40%, a bonusami możesz zjechać do -60%.

« Odpowiedź #522 dnia: Stycznia 17, 2018, 10:53:09 »
Super, ale Cieśnina "Orgazmus" no i może F-14 ( jeśli to będzie konieczne do posiadania ich lotniskowca) jeszcze dłuuuuugo nie będzie w takiej promo. A inne maszyny mnie jakoś nie kuszą, wystarczy tych zabawek tylko dla posiadania.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #523 dnia: Stycznia 17, 2018, 11:12:58 »
Teraz jak kupiłeś Horneta to i tak przedłużyłeś sobie ważność tej kasy o rok od momentu zakupu. Może przez ten czas F-14 wyjdzie, gorzej z mapą.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #524 dnia: Stycznia 17, 2018, 11:30:07 »
Teraz jak kupiłeś Horneta to i tak przedłużyłeś sobie ważność tej kasy o rok od momentu zakupu. Może przez ten czas F-14 wyjdzie, gorzej z mapą.
No, ale na F-14 Qrdl ma akurat gift-kartę, to i tak zostanie mu 16 EDków ;). Gdyby tak w tym roku wyszedł jeszcze F-4 lub MiG-19 (w Hinda akurat nie wierzę na ten rok), to by było na co wydać... A! Będzie jeszcze Jaczek.