Witam, długo zastanawiałem się, czy tworzyć ten temat. Przez ten czas próbowałem wszystkiego - przeinstalowywania, naprawiania, wszelkich kombinacji ustawień graficznych - nic. 1.5.5 jak i 2.0.4 są dla mnie NIEGRYWALNE. Co chwil
ę gra zawiesza się na kilka sekund (czasem nawet kilkanaście). Wygląda to tak - lecę, obrócę lekko widok - stopklatka na kilka sekund i tak w kółko. To samo przy schodzeniu niżej (mam tu na myśli ~100 metrów) - gra staje, nie mogę nic zrobić, po czym po kilku sekundach odmula i samolot już jest rozbity. To samo przy przybliżaniu, obracaniu głowy, a na Nevadzie nawet gdy startuję i samolot odrywa się od pasa - freeze na 5 sekund i już połamane podwozie. Oglądając filmy na yt oraz streamy na twitch'u widzę, że dużo osób ma (ogólnie) słabsze komputery typu grafa gtx 760 i słabsze procesory, ale nie mają takiego problemu. Oczywiście zdarza się, że zlaguje, ale to raz na filmik, a u mnie dosłownie kilka razy na minutę. Spotkał się ktoś z takim problemem? Macie koledzy jakieś sugestie? Wsadziłem już trochę pieniędzy w moduły, chciałbym grać NORMALNIE, ale nie jestem w stanie, przez co wyłączam po kilku minutach...
Specyfikacja:
-i7 3770k;
-gtx 770 2gb;
-16gb ramu;
-win 7 64bit;
-1920x1080.
Screenshot z ustawień: