Autor Wątek: Radom Air Show  (Przeczytany 19078 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Radom Air Show 2017
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 18, 2017, 08:20:43 »
No tak, tyle tylko pomysl na bezplatne wejscie to jakas pomylka. Rozeszlo sie to w mgnieniu oka. Jak sadze tez przez spekulantow. Czy to mozliwe ze 100tys biletow poszlo przez net w pare dni?

Możliwe, możliwe :) W tym kraju jak coś jest "za darmo" to ludzie biorą nawet jak nie skorzystają. Kilku dalszych znajomych którzy nigdy nie dali by złamanego grosza na tego typu bilet, jakimś nieoficjalnym kanałem ma już te karty. Mało tego jestem prawie pewny że niektórzy z nich ostatniego dnia stwierdzą że jednak nie jadą i rzucą to w kosz...

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 18, 2017, 08:36:15 »
Płatnych wejściówek na pewno nie będzie, bo oficjalnie wojsko nie może ich sprzedać. Na jakąś większą partię biletów w oficjalnej dystrybucji nie ma co liczyć, a cwaniakom nie będę dawał zarobić.

Ogólnie organizacyjny bubel a cała wcześniejsza przepychanka z "będzie/nie będzie" pokazów tylko pogłębia niesmak. Pewnie odpuszczę w tym roku, albo wezmę rower na pakę i pokręcę się wokół lotniska, może znajdzie się jakaś fajna miejscówka za płotem :)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 18, 2017, 09:20:16 »
partie

Albo partia juz rozdala miedzy siebie plus rodzina i pociotkowie i poszlo :D.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 18, 2017, 13:00:11 »
A swoją drogą - była na oficjalnej stronie informacja, że liczba biletów jest ograniczona do jakiejś ilości i "kto pierwszy, ten lepszy"? Nie zaklepywałem miejscówek wychodząc z założenia, że "jeszcze zdążę", tym bardziej, że nigdy na Air Show nie kupowałem biletów z wyprzedzeniem. Zawsze organizacja była na tyle sprawna, że jadąc na jeden dzień pokazów, nie stałem godzinami w kolejkach do kas biletowych i później na bramach na teren lotniska. No nic, alert utworzony, może jeszcze sypną kilkoma wejściówkami.  :)

« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 18, 2017, 18:27:05 »
Jest uruchomiona dodatkowa pula biletów z fanalertu. Info z oficjalnej strony pokazów

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 18, 2017, 19:27:30 »
Jest uruchomiona dodatkowa pula biletów z fanalertu. Info z oficjalnej strony pokazów

Tyle, że chyba jeszcze nie dotarła na eBilet. Bo tam wciąż niedostępne.

www.yoyosims.pl

Offline mj

• *
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 18, 2017, 20:52:40 »
http://airshow.wp.mil.pl/artykuly/bkw/2017-08-18-bezpatne-karty-wstepu-informacja/

Szanowni Państwo,

informujemy, że po dokładnej analizie danych, osoby zalogowane do fan alertu na stronie eBilet.pl będą mogły pobrać bezpłatne kart wstępu.

Prosimy czekać na informację, którą otrzymacie Państwo na podany w fan alercie adres email.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 21, 2017, 08:08:11 »
Jak ktoś dostanie takie powiadomienie niech da znać, może wtedy i inni się skuszą.

Tu https://www.ebilet.pl/sport/pozostale/air-show/ wciąż:
Bilety tymczasowo niedostępne, zapisz się do fan alertu.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2017, 11:13:23 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 21, 2017, 13:21:59 »
Zapisałem się do fan alertu 18.08. Do dzisiaj nie otrzymałem żadnej informacji o dostępności wejściówek. Mimo dużej ilości zapytań w tej sprawie, moderator profilu na facebooku wydaje się nie dostrzegać problemu. Na oficjalnej stronie też nie mogą się zdecydować, co z tymi wejściówkami...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 21, 2017, 15:48:04 »
Ale na stronce (z przed chwili) masz tak, chyba trzeba czekać:

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 21, 2017, 22:59:22 »
Jedną wejściówkę (albo i nawet dwie) będę miał wolną na sobotę.

« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 22, 2017, 00:25:52 »
Ogólnie organizacyjny bubel a cała wcześniejsza przepychanka z "będzie/nie będzie" pokazów tylko pogłębia niesmak. Pewnie odpuszczę w tym roku, albo wezmę rower na pakę i pokręcę się wokół lotniska, może znajdzie się jakaś fajna miejscówka za płotem :)

Niestety, jak widzę, ludzi którzy naprawdę chcieliby pojechać, a nie mogą jest znacznie więcej - fanAlert nie odpowiada :(.
Też bym zabrał rower, ale obawiam się, że panowie z napisami "łochrona" i Policja skutecznie będą przeganiać rowerzystów z najbliższego sąsiedztwa lotniska - można przecież w ramie, pod uchylnym siodełkiem schować Stingera ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 22, 2017, 15:40:58 »
Juz nie dziala ;).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 22, 2017, 16:34:20 »
Miał być 'wesoły autobus ' w drodze do Radomia ale wyszło jak zawsze. Ekipa się wykruszyła w związku z czym mam do oddania 7 wejściówek na niedzielę. Format PDF do druku. Na sobotę też coś będę miał ale nie wiem ile. PW