Autor Wątek: Szukasz joysticka to wpadnij tu  (Przeczytany 350099 razy)

bartek

• Gość
Odp: Szukasz joysticka to wpadnij tu
« Odpowiedź #435 dnia: Czerwca 30, 2008, 13:14:35 »
Koledzy myślą, że kolega Bartek powinien zaprzyjaźnić się wyszukiwarką.
Gdybym znalazł opinie nt. tego joysticka to bym się Kolegów nie pytał i kolana nie wystawiał niepotrzebnie.....

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #436 dnia: Czerwca 30, 2008, 13:24:10 »
Gdybym znalazł opinie nt. tego joysticka to bym się Kolegów nie pytał i kolana nie wystawiał niepotrzebnie.....

Ciekawe.. Na pewno użyłeś "Szukaj" i wpisałeś hasło Aviator, bo jakże by inaczej.. Tylko przez przypadek nie wyrzuciło Ci m.in. TEGO tematu:

http://www.il2forum.pl/index.php?topic=7403.0

:090:

To już nie będzie kolano, ale chyba od razu skroń!
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

« Odpowiedź #437 dnia: Lipca 01, 2008, 13:52:41 »
Dobrego Joya nie znajdziesz w Krakowie nigdzie chyba że w Pixmani Cougara kupisz. Siedzibę mają w Krakowie.

To jest siedziba Thrustmastera???
Jesli tak to i afterburner  powinien tam być.
Gdzie to jest???

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #438 dnia: Lipca 01, 2008, 16:50:30 »
Nie. Pixmania ma siedzibę w Krakowie, a oni mogą ci sprowadzić Cougara
11:05 PM

« Odpowiedź #439 dnia: Lipca 01, 2008, 17:22:29 »
Tak przeglądałem allegro z ciekawości i znalazłem to:

http://www.allegro.pl/item388051636_thrustmaster_hotas_cougar_joystick_dla_pilotow.html

dość tanio, nie sądzą panowie ?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #440 dnia: Lipca 01, 2008, 17:35:44 »
Normalna cena jak z drugiej ręki. On dość mocno potaniał, poza tym tzreba znaleźć :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #441 dnia: Lipca 01, 2008, 18:05:58 »
Z jednej strony sprzedawca wygląda na wiarygodnego. Z drugiej - skoro joystick był "tylko rozpakowany w celu sprawdzenia" to dlaczego tylko 3 miesiące gwarancji? W sirius.pl można dostać nówkę za 700 i masz gwarancję na dwa lata.

« Odpowiedź #442 dnia: Lipca 01, 2008, 18:48:01 »
Zgadam się z Vowthyn,Cougar ma gwarancję na 2 lata.Te 3 miesiące są nielogiczne.Lepiej dołożyć 300 i mieć gwarancję na 2 lata.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #443 dnia: Lipca 01, 2008, 19:01:37 »
Przepraszam was chłopaki za wprowadzenie w błąd. Pixmania nie ma siedziby w Krakowie tylko Sirius na ul. Kościuszki. Myślałem o jednym a napisałem o 2. Wybaczcie :005:
11:05 PM

« Odpowiedź #444 dnia: Lipca 02, 2008, 10:33:02 »
Przepraszam was chłopaki za wprowadzenie w błąd. Pixmania nie ma siedziby w Krakowie tylko Sirius na ul. Kościuszki. Myślałem o jednym a napisałem o 2. Wybaczcie :005:

Na stronie Siriusa jest pokazane pare modeli które mnie interesują, czy to oznacza, że będą stały na półce w sklepie??? Chętnie się tam wybiore jeśli tak.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #445 dnia: Lipca 02, 2008, 11:30:47 »
Raczej nie. Dzwoniłem do nich niedawno w tej samej sprawie. Chodziło mi o pomacanie Cougara ;-) Pani powiedziała że nie są "takim tradycyjnym" sklepem i 80% towaru jest na zamówienie, a nie stoi na półce. Trudno zgadywać co znajduje się w tych 20% które na półce stoją, ale nie sądzę, by były to jakieś warte uwagi joy'e.

« Odpowiedź #446 dnia: Lipca 03, 2008, 12:30:33 »
Trudno zgadywać co znajduje się w tych 20% które na półce stoją, ale nie sądzę, by były to jakieś warte uwagi joy'e.

Z racji tego iż jest to kilka kroków od Wawela to postanowiłem się przejść. :020:
Tam niema nic na półkach :118: Jak za komuny :118:
Jeszcze nie zapytałem o jedną żecz rzecz to zaraz będe dzwonił do nich :004: i zamawiał joystick, tylko niewiem jaki.

I teraz co byście zrobili na moim miejscu :011:krótka piłka: Saitek Cyborg czy Thrustmaster Top Gun Afterburner II

ORT. Mazak
« Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2008, 12:40:38 wysłana przez KosiMazaki »

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #447 dnia: Lipca 03, 2008, 12:43:48 »
Kamil1231 zwróć uwagę jak piszesz posty. Przycisk "sprawdź ortografię" po coś jest, a minuta dłużej na napisanie posta Cię nie zbawi.

Poza tym Pixmania jest sklepem internetowym więc nic dziwnego. Wszystko u nich jest na telefon tymbardziej,  że nawet jak byś przejrzał ich strone zobaczyłbyś same numery telefonów bez jakiegoś konkretnego adresu.

A na koniec brałbym Afterburnera.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #448 dnia: Lipca 03, 2008, 13:24:41 »

Poza tym Pixmania jest sklepem internetowym więc nic dziwnego. Wszystko u nich jest na telefon tymbardziej,  że nawet jak byś przejrzał ich strone zobaczyłbyś same numery telefonów bez jakiegoś konkretnego adresu.

Tylko gwoli formalności - cały czas mowa o sklepie Sirius.pl a nie o Pixmanii.

guncam2002

• Gość
« Odpowiedź #449 dnia: Lipca 03, 2008, 13:44:07 »
Tylko gwoli formalności - cały czas mowa o sklepie Sirius.pl a nie o Pixmanii.
Skoro juz tak formalnie. Sirius.pl rowniez jest sklepem internetowym, a w Krakowie ma _biuro_ handlowe.