Witam,
Z racji iż to mój pierwszy post, po pierwsze chciałbym powitać Wszystkich miłośników awiacji.
Do niedzieli, byłem NIEszczęśliwym posiadaczem Saitek'a Cyborg'a X.
Przeczytałem ten wątek aż do czerwca 2009 i mogę nadmienić, że wspomniane niedawno przez użytkownika 20-to stopniowe luzy, u mnie miały prawie 35 stopni.
Przez możliwość kalibracji tego joya, wszystko się w nim sypie.
Nie wiem jakim sposobem ten model może kosztować 120 zł...
Posiadam przepustnicę Saitek Pro Flight Throttle Quadrant.
Dżoja chciałbym kupić poniżej 140 zł. Wiem, jest to mało, a aktualnie nie ma zbytnio dużego wyboru (powyzej 150 jest wspomniany Saitek Evo) ale niestety to kwota na którą jestem skazany. Za dużo wydatków mnie teraz czeka.
O to na co patrzę :
Logitech Atack 3 - tak wiem, nie pełnego okresu gwarancyjnego, problemy z użytkowaniem po mocnej eskploatacji - nie przeszkadza mi to jednak. Czy ktoś posiadał? Wie jak się sprawuje?
Logitech Extreme 3D pro - kolejny ze stajni logi, zapewne te same zarzuty, no ale jak już jest, czy ktoś testował?
Saitek Aviator (model 03) - próbowałem znaleźć model 01, dzwoniłem po sklepach, wysyłałem maile, jednak na próżno. Sklepy wyprzedają modele 02 a co poniektóre już mają tylko 03.
Obawiam się jednak o ten przełącznik. Wiem, że tylko model 01 miał 3 układy pamięci. Ja nienawidzę kontrolerów kompatybilnych zarówno z PC jak i PS3. Doświadczenie mnie nauczyło, że zawsze się coś rąbie.
Wiem, że to słaby wybór z tych trzech no ale niestety. Samą przepustnicą sobie nie polatam :karpik
Pozdrawiam
Ven