Autor Wątek: Latanie kooperacyjne na śmigłowcach  (Przeczytany 28014 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Latanie kooperacyjne na śmigłowcach
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 14, 2018, 18:23:57 »
Przecież można przejść na Openbetę i mieć wszystko w jednej instalce. To na pewno mniej niż trzymanie dwóch, czy nawet jak niektórzy trzech wersji.

« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 14, 2018, 18:26:29 »
Czyli aktualnie mamy następujący skład:

<<<<Ka-50>>>>

- =OPS=Barti
- =OPS=Slider1709
- =OPS=padonis
- yogipl
- Sadow

<<<<Mi-8>>>>

- =OPS=RAFEL
- =OPS= Darth_Worm
- gorzasty
- cygan
« Ostatnia zmiana: Lutego 14, 2018, 21:33:32 wysłana przez =OPS=boski qrdl logos »

« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 14, 2018, 18:49:51 »
No i fajnie, że jest tyle osób chętnych. Teraz tylko nasuwa mi się kolejne pytanie. Zakładam że przerabiasz misję z kampanii dla jednego gracza. Czy nie będzie nas za dużo (czyli za łatwo) na misję projektowaną z myślą o jednym graczu? I czy w ogóle da się jakoś sensownie przerobić takową misję na tyle osób?

« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 14, 2018, 19:00:02 »
Ja pierdykam, nic nie kapować już z tej maszyny. Wsiadłem, ale to jakiś koszmar he he he.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 14, 2018, 19:10:16 »
Według mnie kampana może być za mała. Pierwsza misja to faktycznie lot zapoznawczy z topografią terenu. W takim składzie będzie to wyglądało jak desant "Czas Apokalipsy" :)

« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 14, 2018, 19:22:43 »
Nie no, ten lot zapoznawczy jest jak najbardziej w porządku, lepiej wiedzieć na czym się stoi. Mnie martwią kolejne misje ale nadal te jedne z pierwszych. Raczej 10 śmigłowców nie jest potrzebne żeby zniszczyć konwój ciężarówek wiozących zaopatrzenie?

« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 14, 2018, 19:23:53 »
Ja mogę je zniszczyć tylko wówczas, jak w nie przypadkiem wpadnę...
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 14, 2018, 21:18:03 »
Jestem gotowy.

« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 15, 2018, 00:24:50 »
Nie no, ten lot zapoznawczy jest jak najbardziej w porządku, lepiej wiedzieć na czym się stoi. Mnie martwią kolejne misje ale nadal te jedne z pierwszych. Raczej 10 śmigłowców nie jest potrzebne żeby zniszczyć konwój ciężarówek wiozących zaopatrzenie?

Będę starał się brać pod uwagę ilość chętnych osób i uzależnić od tego czynnika liczbę jednostek wroga, które trzeba będzie zniszczyć. Fabuła kampanii będzie robiła za główny nurt, natomiast w ramach możliwości, chcę również podorabiać cele dodatkowe, wzbogacające główne zdanie. W czwartek od godziny 21:30 latać będziemy na poligonie aby zrównać się mniej-więcej poziomem wyszkolenia. Plan poligonu postaram się wrzucić do południa.
« Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2018, 00:31:21 wysłana przez =OPS=Barti »

« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 15, 2018, 11:43:15 »
Hej,
Oczywiście się dołączam do szkolenia na Ka-50 oraz mogę wspomóc merytorycznie na Ka-50. Latałeś kilka razy ze mną Barti więc mam nadzieje wiesz na czym stoimy :)

Dziaiaj będę od około 22:00, wcześniej nie mogę.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 15, 2018, 13:02:29 »

Dzisiaj o godzinie 21:30 LT postawiony będzie serwer z misją =OPS=POLIGON. Celem misji będzie odbycie szkolenia bojowego na śmigłowcach Ka-50 oraz Mi-8. Maszyny na starcie będą miały uruchomione silniki - szkolenie nie będzie tłumaczyło zasad uruchamiania maszyn. Sprawdzimy się podczas lotu po trasie, lotu w trudnym terenie, poćwiczymy starty, lądowania, płynne przechodzenie w zawis oraz oczywiście używanie podstawowych elementów uzbrojenia. Ćwiczenia odbędą się na lotnisku Mineralnye Vody oraz na poligonie nieopodal lotniska. Łączność głosowa poprzez program Discord jest obowiązkowa.

Poniżej zamieszam plan poligonu:

Aktualny skład:

<<<<Ka-50>>>>

- =OPS=Barti
- =OPS=Slider1709
- =OPS=padonis
- yogipl
- Sadow
- silenthunter183

<<<<Mi-8>>>>

- =OPS=RAFEL
- =OPS= Darth_Worm
- gorzasty
- cygan

Więcej informacji zawartych będzie w briefingu samej misji.

Do usłyszenia,
Barti
« Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2018, 13:09:18 wysłana przez =OPS=Barti »

Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 16, 2018, 00:04:32 »
Sorry że mnie nie było, sprawy rodzinne...

Może kolejnym razem wypali.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 16, 2018, 00:21:11 »
Sorry że mnie nie było, sprawy rodzinne...

Może kolejnym razem wypali.

Spoko, następnym razem się uda!

Było fajnie, dzięki wszystkim za obecność. Następnym razem zajmiemy się systemamami UV-26, ABRIS oraz PVI-800. Będziemy zapisywać i przesyłać sobie nawzajem napotkane cele. Będzie to zarazem ostatni trening przed pierwszą misją fabularną.

Salut,
Barti

« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 16, 2018, 00:22:14 »
Dzięki Bartek,

Duża klasa!