MISJA 1: ZAOPATRZENIE

-- Mi-8 --Zadaniem śmigłowców Mi-8 jest transport żołnierzy i ładunków we wskazane miejsca.
BEEPER 1
Transport żołnierzy z płyty lotniska Shiraz do RED OUTPOST.
Transport ładunków z RED OUTPOST na lotnisko w Shiraz.
BEEPER 2
Transport żołnierzy z płyty lotniska Shiraz do BLUE OUTPOST.
Transport ładunków z BLUE OUTPOST na lotnisko w Shiraz.
BEEPER 3
Transport żołnierzy z płyty lotniska Shiraz do GREEN OUTPOST.
Transport żołnierzy z GREEN OUTPOST na lotnisko Shiraz.
BEEPER 4
Wsparcie dla BEEPER 1-3.
BEEPER 5
Wsparcie dla BEEPER 1-3.
-- Ka-50 --Zadaniem śmigłowców bojowych Ka-50 jest patrol obrzeży miasta Shiraz, kontrola mijanych posterunków, wsparcie wykonujących swoje zadanie Mi-8.
ZADANIE POBOCZNE:Ćwiczenie komunikacji między pilotami.
Pierwszy lot zapoznawczy na irańskiej ziemi.
ZAGROŻENIE:Miasto Shiraz kontrolowane jest przez irańskie wojsko, więc nie spodziewamy się większych zagrożeń. Należy jednak pamiętać o ciągłym napięciu politycznym panującym w rejonie oraz niedawnych zamieszkach na południu kraju.
KOMUNIKACJA: Aktywne częstotliwości radia zostaną podane w dniu misji.
POZOSTAŁE INFORMACJEMisję przewiduję w poniedziałek 21.01 w godzinach 21:15 (briefing), 21:30 (start).
Śmigłowce będą w trybie COLD and DARK.
Komunikacja będzie odbywała się za pomocą SRS (częstotliwości podam w dniu misji).
Wymagana jest umiejętność lotu i obsługi wybranej maszyny (nie będzie czasu odpowiadać na pytania: "do czego służy ten niebieski guzik?").
Misję postaram się umieścić w systemie Gildii.org, aby ułatwić zapisanie się na nią. Jednak, czytelników forum prosiłbym o wpisywanie się na tradycyjną listę, abym wiedział ile maszyn jeszcze dodatkowo dostawić.
--Mi-8---
-
-
-
-
--Ka-50--- =OPS=Barti
-
-
-
W razie pytań, można mnie dorwać na Discordzie, albo na PW.

Salut,
Barti