Autor Wątek: DCS: MiG-23MLA  (Przeczytany 10437 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
DCS: MiG-23MLA
« dnia: Czerwca 19, 2018, 19:33:29 »
No to pora zacząć nowy wątek.

Oraz news miesiaca, Razbam robi MiG-23 MLA juz oficjalnie https://www.facebook.com/RazbamSims/posts/1740173216069309  :)

Świetny news i w sumie się nie myliłem za bardzo ;):
https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3536576&postcount=328
« Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2018, 21:40:40 wysłana przez John Cool »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: DCS: MiG-23 MLA
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 19, 2018, 19:34:51 »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 19, 2018, 19:51:51 »
Tu jest rewelacyjny profil o naszych MiG-23: https://www.facebook.com/Floggerfan/ . Kiedyś na niego trafiłem (kupę unikalnych zdjęć), ale widzę, że się przyda.
Lepiej być nie mogło z tym MiG'iem. Będzie pasował (w miarę), a do tego kolejny MiGacz. Po nim to już pozostanie klikalna 29 (no chyba, że ktoś zdecyduje się jeszcze na 25 w co wątpię) ale ten pewnie jest zarezerwowany dla ED.
19-tka to taki test, a potem będzie głębsza woda.

www.yoyosims.pl

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 19, 2018, 19:57:11 »
Rewelacja, ale nie widzę " kup preorder "

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 19, 2018, 20:26:15 »
Rewelacja, ale nie widzę " kup preorder "

Pracy jeszcze dużo. Myślę, że to nawet nie ten rok:
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=213395 .

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 19, 2018, 21:07:40 »
Przyjechałem z pracy i od razu TAKI NEWS! Świetna wiadomość, zawsze chciałem polatać tym samolotem w DCS.

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 19, 2018, 21:18:36 »
To trochę smutne patrząc jak traktują klientów, którzy nabyli ich poprzednie moduły. Powinni ku przyzwoitości skończyć choć jeden. Ile to już Mirage jest we wczesnym dostępie i ile to ludzi zgłasza problemy na forum? News byłby fajny gdyby zachowali się honorowo, a teraz to dla mnie trochę tracą twarz bo co można myśleć... ten MiG będzie latał w przyszlym roku a skończą go za kolejne 5.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 19, 2018, 21:47:21 »
Oficjalnie Mirage jest juz dawno skończony,  a jeśli wydaje Ci się inaczej, to cóż,  na blue forum usłyszysz masę wyjaśnień dlaczego tak nie jest.

Osobiście nie liczę na wiele. Razbam dużo zapowiada, a robią czesto byle jak i miesiącami nie mają czasu, żeby poprawić nawet grube błędy.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 19, 2018, 23:02:24 »
Bez sensu ten MiG, prawie nikt już tym nie lata, mogli lepiej zrobić Su-22.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 20, 2018, 07:48:13 »
Ile to już Mirage jest we wczesnym dostępie i ile to ludzi zgłasza problemy na forum?

M2KC jest już skończony. Bugów też ze świecą szukać więc nie mam pomysłu o czym piszesz. Jest parę naprawdę tylko drobnych spraw, z których większość to problem samego DCS'a, a nie modułu. Parę spraw będzie jeszcze usprawnionych po wizycie w EC 2/5, ale to już bardziej w ramach szlifów i czegoś ponad program.

MiGi w Razbam to też inny team, niezależny od autorów M2KC i Harriera, kodowo się tylko uzupełniają. Teraz zabiorą się za Strike Eagla.
Bez sensu ten MiG, prawie nikt już tym nie lata, mogli lepiej zrobić Su-22.

Jak nie?

Chociaż na ten moment już chyba wszystki uziemione  :evil:.
Poza tym dobry przeciwnik ['] pod F-4E, F-5E, F-14A/B o F-15C nie wspomnę. Będzie ciekawie, także pod mapkę z Syrią, nie mówiąc o Kaukazie.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2018, 09:06:03 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 20, 2018, 08:30:04 »
Okej, teraz się podjarałem. Siarap end tejk maj many!

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 20, 2018, 09:25:45 »
No w sumie publikacji ich roadmap tak źle to nie wygląda, to dalej mam wątpliwości dlaczego nie skończą szybciej większą grupą Harriera, tylko zaczynają kolejny moduł równolegle. Mnie też co raz mocniej zaczynają drażnić te wieczne alfy.

Wysłane z mojego SM-T819 przy użyciu Tapatalka

--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 20, 2018, 09:33:52 »
Bo skończenie modułu angażuje większą część zespołu (stopień trudności problemów), a więcej kasy już za to nie będzie. Lepiej zrobić model 3d, ulepić trochę kodu z logiką i wydać jako alfe. :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 20, 2018, 09:48:30 »
No w sumie publikacji ich roadmap tak źle to nie wygląda, to dalej mam wątpliwości dlaczego nie skończą szybciej większą grupą Harriera, tylko zaczynają kolejny moduł równolegle. Mnie też co raz mocniej zaczynają drażnić te wieczne alfy.

Wysłane z mojego SM-T819 przy użyciu Tapatalka

To nie jest tak, ze sily sa przerzucone na inny model. Modelarz 3D teraz nie ma nic do roboty i nie ma w zasadzie nic wspolnego z obecnie dostepnymi modelami. Moga miec na biurku i kilka modeli w tym samym czasie bez opozniania czegokolwiek. To troche tak jakbys przy budowie domu oczekiwal ze hydraulik zrobi ci elektryke :).

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 20, 2018, 10:00:44 »
Modele i tekstury może klepać wiele osób, ale w Razbam mają tylko dwóch programistów (według tego co napisali wczoraj na FB). Mają plany żeby powiększyć zespół, ale na razie tutaj widzę wąskie gardło.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"