Widziałem, kopara mi opadła, chyba nie ma tak dobrze opracowanego żadnego modułu w tej kwestii.
Tak, te misje treningowe do Harriera to naprawdę rewelacja. Śmieszne są też różnego rodzaju smaczki - z reguły na koniec misji treningowej, jeśli nie wyłączymy jej i trochę poczekamy, jest jakaś zabawna puenta. Np. po nauce lądowania, jak było żeby zaparkować latadło i wyłączyć wszystko - co też zrobiłem, zostałem podsumowany, że jestem bardzo dokładny, albo mam za dużo wolnego czasu (albo jedno i drugie).

W trakcie nauki tankowania w powietrzu, po dłuższym czasie pojawiają się odgłosy ziewania.
Gdyby każdy moduł miał takie treningi z lektorem jak AV-8B i do tego taką dokumentację, jak wypuszcza do swoich modułów ED, byłbym w siódmym niebie. Ale treningi i poradnik Chuck'a do Harriera, też daje radę.
A odnośnie wrażeń, skoro o tym temat - AV-8B kupiłem na wyprzedaży, w sumie zupełnie bez przekonania. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Świetny moduł. Bardzo fajnie się tym lata. VTOL/STOL - kupa frajdy i coś innego niż normalne samoloty. Bardzo przyjemy kokpit. Nauka praktycznie intuicyjna.