To są jakieś stare naleciałości z podejściem do życia, ale to już inna sprawa i temat nie na tutaj.
Jasne, ale w temacie - czy Twoim zdaniem CDPR hejtują tylko Polacy? Albo hejtują w jakiś szczególny, bardziej zaciekły sposób? Bo jak przeglądam różne zagraniczne fora i komentarze, to jakoś ciężko mi się z taką tezą zgodzić.
Co do widoku TPP - na wstępie zaznaczę, że nie mam nic przeciwko by widok z perspektywy 3. osoby był opcjonalny. Natomiast jeśli miałby to być wybór albo-albo, to ja zdecydowanie popieram to, że poszli w FPP. Z tej perspektywy naprawdę widać rozmiar tego miast i poszczególnych obiektów. Co ważne mamy pełną tzw. "świadomość ciała". Czyli widzimy swoje nogi jak spojrzymy pod siebie, w trakcie konwersacji widzimy ramiona itd. Tak nawiasem mówiąc to uważam, że ludzie mają dziś takie parcie na TPP ponieważ ostatnio wszyscy mają pier...lca na punkcie customizacji. Od wyglądu bohatera po skórki do broni itp. Te wszystkie kolorowe i oczojebne badziewia w większości dzisiejszych gier multi bazują właśnie na tych dość prymitywnych potrzebach, tj. potrzebach imponowania innym i obnoszenia się z wszystkim. A przypadku gry singleplayer jedyny sposób obnoszenia się to właśnie TPP. I potem ktoś ma ból d*py o to, że nie widać na jego streamie, że biega w "epickich" złotych kalesonach.

PS. Odnośnie ziarnistości, o której pisałem wcześniejszej, to doszedłem jakoś, że duży wpływ na to ma ustawienie DLSS (miałem DLSS w trybie "zbalansowany"). Po zmianie na tryb "jakość", albo wręcz całkowitym wyłączeniu DLSS, wizualnie wygląda to znacznie lepiej. Oczywiście koszem słabszej wydajności.